| RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! | |
|
+31oyun9 elite club penguin mancurya pewsi Space Car sscbcccp MaNgA CeKo '*Tomb Raider Røckér_ßøy $éncİ §pëëďŷ By_Aybar murat_9 'Quest mirac kubilay10 karakartal58 Rasengan&Chidori Sphenis Jenerik1 süper98 Efet Cyndrus trsebotr mucahitkubi brovezör Hitman Ryuk izzettunc CpULTRA 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
kubilay10 Aktif Penguen s2
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Ptsi Ağus. 17 2009, 10:24 | |
| senseide bir oyuncu ama cp için özel bu yüzden söylentiler doğru olabilir | |
|
| |
CeKo Aktif Penguen s2
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Ptsi Ağus. 17 2009, 10:32 | |
| çok haklısın kardeş doğru sölüyor sallıyolarb ya | |
|
| |
MaNgA Süper Penguen s3
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Ptsi Ağus. 17 2009, 14:33 | |
| | |
|
| |
By_Aybar Dahi Penguen s1
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Ptsi Ağus. 17 2009, 17:28 | |
| ben bilmiyorum söylentiler bunlar | |
|
| |
sscbcccp Aktif Penguen s1
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Çarş. Ağus. 19 2009, 21:25 | |
| ya yok ya hem gitsen kenarı denizle çevrili adanın nası gidecen | |
|
| |
kubilay10 Aktif Penguen s2
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Perş. Ağus. 20 2009, 06:44 | |
| e ice berge nasıl haritan gidiyoruz | |
|
| |
By_Aybar Dahi Penguen s1
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Perş. Ağus. 20 2009, 08:43 | |
| resimli anlstım istermisin | |
|
| |
Space Car Aktif Penguen s2
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Perş. Ağus. 20 2009, 09:34 | |
| aslında bende rockhopper ıslandın bir bölümünü gördüm Christmas Partyde bir kitap gelmişti ama artık yok kitabın ismi "Christmas at Rockhopper Island" kitabın resimlerine göre hiç kar yağmıyor ve tropik bir iklim var aynı zamanda bir sürü kırmızı puffle var odanın daha açıldığından emin deilim ama belki moderetörler çocuklarına açmıştır yine de emin deilim | |
|
| |
By_Aybar Dahi Penguen s1
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Perş. Ağus. 20 2009, 10:54 | |
| rockhopperin sırrarı zamanla açılıyor biraz bekleyelim | |
|
| |
pewsi Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 172 Oyundaki Nicki : selocannn : megan23 Takıldığı Mekan : her yer fark etmezki Mesajı : TR__TaHa_TR Kayıt tarihi : 24/08/09
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Perş. Ağus. 27 2009, 14:38 | |
| kanıtım var.git bakalım pet shop a orda kırmızı puffle ye tıkla çevirisini yapyosan yap bak neler oluyo kardeeeeeeeeş | |
|
| |
brovezör Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1894 Oyundaki Nicki : hilalmrc Takıldığı Mekan : bu forumda Mesajı : T-prupkinn-T Kayıt tarihi : 14/06/09
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Perş. Ağus. 27 2009, 14:46 | |
| ya bişi sorcam pewsi. neden her zama atıyorsun?çevirisini yaptıında rh ıslanddan geldi diyor ama simdilk ole biyer yok.yani var ama açık diil. annadın? | |
|
| |
mancurya Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 26 Oyundaki Nicki : Pentupen Takıldığı Mekan : Cove Kayıt tarihi : 29/07/08
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Paz Ağus. 30 2009, 15:20 | |
| Book Room daki kitaplardaki tüm hikayelerde rp island şeklinde yazılar var, cp islandı aktif etmek disney-club penguin e kalmıs bir olay, fazla tartışmaya gerek yok, ama hatırlatırımki zamanında yok dojoda 30 dakika bekleyince ninja olunuyor tartışmaları vardı , bakın ardından sensei geldi, cp nin ne yapacagı belli olmaz, sadece bekleyin fazla takmayın bunları yap cp yaparsa yapar ama ben pek sanmıyorum yapacagını belki cok ilerde :wk: | |
|
| |
elite club penguin Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 60 Oyundaki Nicki : Yusuf Serhat Takıldığı Mekan : Heryer Kayıt tarihi : 25/08/09
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Paz Ağus. 30 2009, 17:38 | |
| rh nin adası olmadıgına katılıyorum hem kendi adasıysa neden çok az duruyor | |
|
| |
oyun9 Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 117 Oyundaki Nicki : oyun9 Takıldığı Mekan : town Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Çarş. Eyl. 02 2009, 09:35 | |
| ben bu konu hakkında bi araştırma yaptım bulduğum bilgilerde şunlar rochopper ın adası var ama iş gizemli olsun diye haritada yok ayrıca clup penguin dasından çok uzakta ma bildiğim kadarıyla hydro hopper oyununun 25 . bölümünden sonra o daya gidebiliyomuşsun .ve o ada rochopper a ait diyil rochopper bir keresinde o adada mahsur kalmış . :ys:
En son oyun9 tarafından Çarş. Eyl. 02 2009, 09:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
goldenone Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1094 Oyundaki Nicki : rockhopper Takıldığı Mekan : town Mesajı : yok Kayıt tarihi : 24/02/08
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Çarş. Eyl. 02 2009, 09:39 | |
| | |
|
| |
Homer Yasaklı
Uyarı: 3 (KAPATILDI) Uyarı Sebebi: MSN / E-Mail paylaşımı , Gereksiz Mesaj , Gereksiz Mesaj KAPATILDI !
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Perş. Eyl. 03 2009, 07:27 | |
| Rockhopper geldiğinde girin gemisine duvarda asılı bi harita var cp adasını gösterio ama oklar başka bi adayada gidio olabilir.Haritanın yarısını kapamış ztn bi tane şişe ile...Ama o okların sonu başka bi yer olabilir.Yani bu kesin değil.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
pewsi Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 172 Oyundaki Nicki : selocannn : megan23 Takıldığı Mekan : her yer fark etmezki Mesajı : TR__TaHa_TR Kayıt tarihi : 24/08/09
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Ptsi Eyl. 07 2009, 08:35 | |
| Kanıt varrrrrrrr........................... Arkadaşlar pet shop da kırmızı puffle de söle bişey yazıo. - Spoiler:
Orginality:Rockhopper Island
işte kanıt yok diyip rockhopper nin günahını almayın o zaman adam nerden item getiriyo??deniz çöplüğünden mi?? :D:D:D isterseniz pet shop a gidin katologdan kırmızı puf a bakın orjinali nerden geliyo.. Ayrıca beyaz puffle kar kütlesi.neyse sohbet bölümünden mutlaka okuyun..... | |
|
| |
pewsi Aktif Penguen s3
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Ptsi Eyl. 07 2009, 08:38 | |
| arkadaşlar bişey yazmayı unutmuşum ben google den baktın aslında bizim adamız ada değil aslında harita değil minik bi kutup.ayrıca kitaplarda bahsediyo resmler gösteriyolar.benim arkadaşımın arkadaşı rock un arkisi olmuş onu adasına davet etmiş. çok garip değil mi??? | |
|
| |
Rasengan&Chidori Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 326 Oyundaki Nicki : kubilay17 Takıldığı Mekan : genellikle dojoda veya towndayım Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Ptsi Eyl. 07 2009, 09:09 | |
| - oyun9 demiş ki:
- ben bu konu hakkında bi araştırma yaptım bulduğum bilgilerde şunlar
rochopper ın adası var ama iş gizemli olsun diye haritada yok ayrıca clup penguin dasından çok uzakta ma bildiğim kadarıyla hydro hopper oyununun 25 . bölümünden sonra o daya gidebiliyomuşsun .ve o ada rochopper a ait diyil rochopper bir keresinde o adada mahsur kalmış . :ys: ben forrumda bir konu gördüm orda bir kullanıcı bana 12. levele kadar gel sana rockhopper şapkası veriyorlar ayrıca adaya gidebiliyormuşsun dedi ben 15. leveli bitrdim sadece god job dedi başka bir şey olmadı (16da kaldım) ayrıca RH adayı migratorle yaptığı bir gezide gemsinin batması sonucu bir adaya düştüğünde buluyor zaten gemiye girdiğimizde dikkat ettiyseniz bir club penguin haritası var haritada oklar ilerliyor ama bir köşesini variller kapatıyor ayrıca forumun rockhopper tanıtım bölümünde anlatılan RHnin gezilerinde RH adaya düştüğünde adadaki güneş ışığı bolluğundan ve uzaklığından lighthousenin ışıklarının görülemediğini söylüyordu. | |
|
| |
FeaRLeSS Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 134 Oyundaki Nicki : 4 Member 3 Free Daha ne Diyebilirimki? :D Takıldığı Mekan : Yeti - Frozen - Summit - Boots Mesajı : Salatalık =) Kayıt tarihi : 11/09/09
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Paz Eyl. 13 2009, 09:50 | |
| - kubilay17 demiş ki:
- CpULTRA demiş ki:
- arkadaşlar bu aralar herkes rh'nin adası diye konu açmaya başladı.ben bu konular hakkında son noktayı koyuyorum işte yazım:
Arkadaşlar Rockhopper'ın adası yoktur.Cp daha böyle bir şey açıklamadı.Siz sadece tahmin yürütüyorsunuz ancak elinizde bir kanıt YOK!Kanıt olarak gösterdiğiniz şeyler Cp'nin Rockhopper için uydurduğu önemsiz resimler.Rockhopper'in adası olsaydı zaten Cp açıklardı.Ayrıca Cp'yi oynadığınız yer zaten ada.Bunun için başka bir ada değil başka bir oda açabilirler.Artık Cp açıklayıncaya kadar unutun bunu.Bidaha da böyle gereksiz konular açmayın LÜTFEN!!!
NOT:"Ayrıca Cp'yi oynadığınız yer zaten ada.Bunun için başka bir ada değil başka bir oda açabilirler." in üstüne bazı arkadaşlar İce Berg de ada ama diye bilir.Orası ada değil Cp adasına bağlı bir buz kütlesidir.
+rep lerinizi esirgemeyin!!!
Powerred by CpULTRA
peki olmadığına dair bir kanıt varmı dendiğinde CP daha açıklama yapmadı diyorsunuz o ada var rockhopper zaten gemisiyle deniz fenerine geldiğinde o btkileri nereden getiriyor sanıyorsunuz Kesinlikle kubiye katılıyorum ayrıca kırmızı puffle bizzat RH ISLANDDAN gelmiş pet shop kitabında yazıyor. Ayrıca RHNİN KİTABINDA RH ISLANDIN VAR OLDUĞU AÇIKÇA YAZIYO | |
|
| |
Rasengan&Chidori Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 326 Oyundaki Nicki : kubilay17 Takıldığı Mekan : genellikle dojoda veya towndayım Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Paz Eyl. 13 2009, 10:16 | |
| teşekkürler bununla ilgili çok kanıt var ama şu an penguinler oraya gidemiyor forumu araştırın bir sürü kanıt bulacağınızdan eminim örnek ship holddaki yarısını fıçıların kapattığı harita gibi | |
|
| |
077penguen Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 605 Oyundaki Nicki : ... Takıldığı Mekan : Ben Heryerdeyim!!! Mesajı : tekbir mesajim var oda hiçbir mesajim olmadığı Kayıt tarihi : 06/12/07
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Cuma Eyl. 18 2009, 21:09 | |
| Katilmiyorum Cp den bir açıklama geldi var değil ama olabilir. Çünkü cpden şöyle bir cevap aldık ''oyunda bir çok gizli yer var'' ve ayrıca oyunu Disney alınca değişikliklerde oldu mesela ''Ninjalık'' yok yok diyordunuz oldu işte Disney oyunu geliştiriyor genişletiyor Cp den gelen bir başka açiklamaya kadar son nokta(.) budun İyi oyunlar. | |
|
| |
| RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! | |
|