| RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! | |
|
+31oyun9 elite club penguin mancurya pewsi Space Car sscbcccp MaNgA CeKo '*Tomb Raider Røckér_ßøy $éncİ §pëëďŷ By_Aybar murat_9 'Quest mirac kubilay10 karakartal58 Rasengan&Chidori Sphenis Jenerik1 süper98 Efet Cyndrus trsebotr mucahitkubi brovezör Hitman Ryuk izzettunc CpULTRA 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
CpULTRA Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 285 Oyundaki Nicki : -GİZLİ- Takıldığı Mekan : SUMMİT Mesajı : ovi mi maps mi Kayıt tarihi : 09/06/09
| Konu: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Cuma Tem. 10 2009, 09:34 | |
| arkadaşlar bu aralar herkes rh'nin adası diye konu açmaya başladı.ben bu konular hakkında son noktayı koyuyorum işte yazım: Arkadaşlar Rockhopper'ın adası yoktur.Cp daha böyle bir şey açıklamadı.Siz sadece tahmin yürütüyorsunuz ancak elinizde bir kanıt YOK!Kanıt olarak gösterdiğiniz şeyler Cp'nin Rockhopper için uydurduğu önemsiz resimler.Rockhopper'in adası olsaydı zaten Cp açıklardı.Ayrıca Cp'yi oynadığınız yer zaten ada.Bunun için başka bir ada değil başka bir oda açabilirler.Artık Cp açıklayıncaya kadar unutun bunu.Bidaha da böyle gereksiz konular açmayın LÜTFEN!!! NOT:"Ayrıca Cp'yi oynadığınız yer zaten ada.Bunun için başka bir ada değil başka bir oda açabilirler." in üstüne bazı arkadaşlar İce Berg de ada ama diye bilir.Orası ada değil Cp adasına bağlı bir buz kütlesidir. +rep lerinizi esirgemeyin!!! Powerred by CpULTRA | |
|
| |
izzettunc Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 119 Oyundaki Nicki : karadul1 Takıldığı Mekan : the beach Mesajı : ajanların ajanı burda Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Ptsi Tem. 13 2009, 14:04 | |
| | |
|
| |
Ryuk Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1533 Oyundaki Nicki : Serhatpingu Takıldığı Mekan : Beach Mesajı : 5den geriye 4,3,2,11111 Kayıt tarihi : 02/05/09
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Ptsi Tem. 13 2009, 14:21 | |
| tamamiyle doğru bazıalrı dojodaki nehiri öne sürüyor ama orası Tibet'e benzetilmek için yapılmış. | |
|
| |
Hitman Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Cuma Tem. 17 2009, 22:36 | |
| oncelikle +rep yok mu sıtede ayrica rh islandin oldugu nerden belli biliomusun bilmedigin icin bu mesaji yazzmissin.Rh island pet shop a giddiginde kirmisi (neydi onun adi unuttum)neyse pet dielim onun bilgilerinde war | |
|
| |
brovezör Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1894 Oyundaki Nicki : hilalmrc Takıldığı Mekan : bu forumda Mesajı : T-prupkinn-T Kayıt tarihi : 14/06/09
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! C.tesi Tem. 18 2009, 07:54 | |
| ayrıca book room daki kitapta 1500 kere rockhopper island sözcüü geçiyo. | |
|
| |
mucahitkubi Aktif Penguen s3
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! C.tesi Tem. 18 2009, 09:24 | |
| hayır aslında onun adası var kanıtım :ipucu bölümünden rockhopperin adasını buldum yazısına tıklayın ve görün | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 285 Oyundaki Nicki : -GİZLİ- Takıldığı Mekan : SUMMİT Mesajı : ovi mi maps mi Kayıt tarihi : 09/06/09
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! C.tesi Tem. 18 2009, 13:57 | |
| arkadaşlar onlar hayal ürünü şu an cp haritasında rh adası wr mı yok mu onu söleyin | |
|
| |
trsebotr Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 46 Oyundaki Nicki : trsebotr Takıldığı Mekan : her yer Mesajı : =) Kayıt tarihi : 01/07/09
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! C.tesi Tem. 18 2009, 15:30 | |
| yha rockhopper island zaten bizm oynadığımız yer deiL mi_? | |
|
| |
Cyndrus Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2291 Oyundaki Nicki : Ecelina Takıldığı Mekan : İce Rink Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! C.tesi Tem. 18 2009, 20:00 | |
| - trsebotr demiş ki:
- yha rockhopper island zaten bizm oynadığımız yer deiL mi_?
1- Türkçe konuşmalısın. :ys: 2 - Ne alaka ya Rockhopper Island yok diyoruz sil onu aklından :wk: | |
|
| |
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Paz Tem. 19 2009, 10:09 | |
| | |
|
| |
Efet Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 223 Oyundaki Nicki : Efe Tanis Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Size bu siteyi zehir ettim belami buldum. Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Paz Tem. 19 2009, 10:22 | |
| Rockhopper Adası Sadece oyun kurucuularının oyunu ve oynayıcıları heyecanlandırmak için yaptığı bir şeydir.Oyun kurucuları bunları sadece kağıt üzerinde yazar.Misal Kırmızı puffle da rockhopper adasından ithal yazıyor. ama gören yok.Olmayacak.Belki ilerde kurucular forumlarda bu konunun tartışılmasından sıkılıp öyle bir mekan yapabilirler.Ancak şu an için kurucuların yaptığı heyecan yaratmaktan başka bir şey değildir. | |
|
| |
trsebotr Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 46 Oyundaki Nicki : trsebotr Takıldığı Mekan : her yer Mesajı : =) Kayıt tarihi : 01/07/09
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Paz Tem. 19 2009, 12:04 | |
| - Cece demiş ki:
- trsebotr demiş ki:
1- Türkçe konuşmalısın. :ys: 2 - Ne alaka ya Rockhopper Island yok diyoruz sil onu aklından :wk: bana türkçe konuş diosn kendin de island diosunn allah allah yhaaa | |
|
| |
süper98 Yeni Penguen s1
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Paz Tem. 19 2009, 13:50 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Ptsi Tem. 20 2009, 07:41 | |
| - efet demiş ki:
- Rockhopper Adası Sadece oyun kurucuularının oyunu ve oynayıcıları heyecanlandırmak için yaptığı bir şeydir.Oyun kurucuları bunları sadece
kağıt üzerinde yazar.Misal Kırmızı puffle da rockhopper adasından ithal yazıyor. ama gören yok.Olmayacak.Belki ilerde kurucular forumlarda bu konunun tartışılmasından sıkılıp öyle bir mekan yapabilirler.Ancak şu an için kurucuların yaptığı heyecan yaratmaktan başka bir şey değildir. aynen.bende onu diyorum zaten.cp açıklayana kadar rockhopper adası diye birşey YOK!!! | |
|
| |
Jenerik1 Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 28 Oyundaki Nicki : Jenerik1 Takıldığı Mekan : Summit ve Ascent Kayıt tarihi : 28/12/08
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Ptsi Tem. 20 2009, 07:52 | |
| Bence var nasıl gidildiyinide biliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Ptsi Tem. 20 2009, 08:15 | |
| kesin öyledir daha cp bile bilmio sen nerden bilcen | |
|
| |
Efet Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 223 Oyundaki Nicki : Efe Tanis Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Size bu siteyi zehir ettim belami buldum. Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Ptsi Tem. 20 2009, 08:51 | |
| arkadaşlar açıkladığım gibi sadece heyecan bu iş bence varla olmaz.Oyun düşmesin diye küçük ayrıntılar atıyorlar.eğer bu rh adası tartışılıp kanıt aranmasa oyuna giren member lardan başkası olmaz.OOnun için bu tip konularla (Bu konu değil .Rh ısland buldum konularıyla) Forumu kirletmeyelim lütfen | |
|
| |
trsebotr Yeni Penguen s3
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Ptsi Tem. 20 2009, 09:33 | |
| - süper98 demiş ki:
- çünkü adanın adı o!!
adanın adı o diye ben de island demiştim island'ı görüp türkçe konuş deme :Slap: | |
|
| |
Cyndrus Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2291 Oyundaki Nicki : Ecelina Takıldığı Mekan : İce Rink Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Ptsi Tem. 20 2009, 22:21 | |
| - trsebotr demiş ki:
- Cece demiş ki:
- trsebotr demiş ki:
1- Türkçe konuşmalısın. :ys: 2 - Ne alaka ya Rockhopper Island yok diyoruz sil onu aklından :wk: bana türkçe konuş diosn kendin de island diosunn allah allah yhaaa Ya şimdi gülüyorum işte :hh: Ona bakarsan Rockhopper'da Türkçe değil be güzel kardeşim. Ne diyecez o zaman ; "Kaptanımızın Adası" mı ? Saçmalaşma ya lütfen. Kalıplaşmış bir isim Rockhopper Island.Bölemezsin.Saçma olur yani. Sen "ya" yerine "yha" diyosun kısaltıyosun bişiler yapıyosun. Onadır lafım ama sen saçmalık sınırlarını aşmışsın kardeşim. | |
|
| |
Sphenis Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4206 Oyundaki Nicki : Dr Sphenis Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : ... Kayıt tarihi : 06/07/08
| |
| |
Rasengan&Chidori Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 326 Oyundaki Nicki : kubilay17 Takıldığı Mekan : genellikle dojoda veya towndayım Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Çarş. Tem. 22 2009, 17:54 | |
| - CpULTRA demiş ki:
- arkadaşlar bu aralar herkes rh'nin adası diye konu açmaya başladı.ben bu konular hakkında son noktayı koyuyorum işte yazım:
Arkadaşlar Rockhopper'ın adası yoktur.Cp daha böyle bir şey açıklamadı.Siz sadece tahmin yürütüyorsunuz ancak elinizde bir kanıt YOK!Kanıt olarak gösterdiğiniz şeyler Cp'nin Rockhopper için uydurduğu önemsiz resimler.Rockhopper'in adası olsaydı zaten Cp açıklardı.Ayrıca Cp'yi oynadığınız yer zaten ada.Bunun için başka bir ada değil başka bir oda açabilirler.Artık Cp açıklayıncaya kadar unutun bunu.Bidaha da böyle gereksiz konular açmayın LÜTFEN!!!
NOT:"Ayrıca Cp'yi oynadığınız yer zaten ada.Bunun için başka bir ada değil başka bir oda açabilirler." in üstüne bazı arkadaşlar İce Berg de ada ama diye bilir.Orası ada değil Cp adasına bağlı bir buz kütlesidir.
+rep lerinizi esirgemeyin!!!
Powerred by CpULTRA peki olmadığına dair bir kanıt varmı dendiğinde CP daha açıklama yapmadı diyorsunuz o ada var rockhopper zaten gemisiyle deniz fenerine geldiğinde o btkileri nereden getiriyor sanıyorsunuz | |
|
| |
Efet Gelişmiş Penguen s1
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Perş. Tem. 23 2009, 20:53 | |
| Kubilay çoşma eğer öyle bir ada olsa 1 kişi gider video kayardı billybob açıklama yapardı...Rh island Hayal ürünü anlamıyormusun yav! | |
|
| |
karakartal58 Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 133 Oyundaki Nicki : karakartal58 Takıldığı Mekan : cove Kayıt tarihi : 05/05/09
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Salı Ağus. 11 2009, 16:27 | |
| | |
|
| |
kubilay10 Aktif Penguen s2
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Çarş. Ağus. 12 2009, 07:25 | |
| biz bulduk demiyoruz sadece var diyoruz siz ise öyle bir şey yok olsaydı gidilirdi veya billybob açıklama yapardı diyorsunuz e ona bakarsınız HQdaki dolabada girilmiyordu tikkiey trainerden kodla girdiğini söylemişti trainerden bahsettiğimden dolayı özür dilerim | |
|
| |
mirac Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1288 Oyundaki Nicki : gizli... Takıldığı Mekan : HAUNTED HAUSE Kayıt tarihi : 12/01/08
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Cuma Ağus. 14 2009, 10:30 | |
| Rh adasıyla ilgili madem bir iicu yok.O zaman yok veya var olduğunu nereden bileceksizin.Cp açıklama yapana kadar bunu bilemezsiniz. | |
|
| |
'Quest Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1489 Oyundaki Nicki : ahomatt 0ahmet0 ve member penguenim Takıldığı Mekan : Gizli bir yerde. Kayıt tarihi : 23/12/08
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Cuma Ağus. 14 2009, 11:11 | |
| Bencede en iyisi beklemek. | |
|
| |
murat_9 Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 960 Oyundaki Nicki : Gnorga Takıldığı Mekan : Uzay. Mesajı : Ayran içiyorum... Kayıt tarihi : 23/12/07
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! C.tesi Ağus. 15 2009, 07:39 | |
| Oyun kurucuları sıkılıp bir tane kağıda basit bir ada çizerler,sonra bunu bilgisayar ortamından Club Penguin'e koyarlar.Al sana Rochopper Island ! :hh: Fakat şu anda Rockhopper Island diye bir yer yok.Ama oyun kurucuları bir gün sıkılıp kurarsa...İş başka. :D | |
|
| |
'Quest Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1489 Oyundaki Nicki : ahomatt 0ahmet0 ve member penguenim Takıldığı Mekan : Gizli bir yerde. Kayıt tarihi : 23/12/08
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! C.tesi Ağus. 15 2009, 08:21 | |
| Oyunun sonu olsaydı sonlarına doğru koyarlardı xD | |
|
| |
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! C.tesi Ağus. 15 2009, 11:34 | |
| bu rockhopper ısland söylentileri puffle katoloğunda kırmızı puffle için rockhopper ıslandan getirildiği söyleniyordu | |
|
| |
By_Aybar Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1066 Oyundaki Nicki : mr aybar Takıldığı Mekan : Summit/Town Mesajı : silkroad online oynayanlar beni eklesinler Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! C.tesi Ağus. 15 2009, 12:23 | |
| | |
|
| |
'Quest Dahi Penguen s2
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! C.tesi Ağus. 15 2009, 12:26 | |
| - aybar yontar demiş ki:
- hyr yln
Arkadaş doğru söylüyor adadan getirdi ! | |
|
| |
By_Aybar Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1066 Oyundaki Nicki : mr aybar Takıldığı Mekan : Summit/Town Mesajı : silkroad online oynayanlar beni eklesinler Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! C.tesi Ağus. 15 2009, 12:34 | |
| | |
|
| |
§pëëďŷ Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2462 Oyundaki Nicki : speedy agent Takıldığı Mekan : cove Kayıt tarihi : 21/06/09
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! C.tesi Ağus. 15 2009, 15:11 | |
| söle o zaman nerden geldi uzaydanmı? :LoL: | |
|
| |
'Quest Dahi Penguen s2
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! C.tesi Ağus. 15 2009, 15:51 | |
| Hee nerden getirildi söle ? | |
|
| |
$éncİ Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3670 Oyundaki Nicki : moruk7 Kayıt tarihi : 13/04/09
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! C.tesi Ağus. 15 2009, 15:52 | |
| yanii söle o zaman nerden geldiğini :LoL: | |
|
| |
By_Aybar Dahi Penguen s1
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! C.tesi Ağus. 15 2009, 19:01 | |
| rockhopper in 3 üncü kpısından | |
|
| |
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Paz Ağus. 16 2009, 08:03 | |
| pet shopa gidin puffle alım katoloğunu açın kırmızı puffle hakkında söylenilenleri okuyun anlarsınız | |
|
| |
Røckér_ßøy Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 705 Oyundaki Nicki : rockberke Takıldığı Mekan : Summit-Blizzard-Town=) Mesajı : You say i love you, but this is late... Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Paz Ağus. 16 2009, 14:02 | |
| | |
|
| |
'*Tomb Raider Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2553 Oyundaki Nicki : atooos ve Gengengu Takıldığı Mekan : Blizzard Mesajı : We're Oscar Mike Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Paz Ağus. 16 2009, 14:09 | |
| Böyle Bir Söylenti Var Belki Rockhopper Adası Da Var Kırmızı Puffle da ordan Geldi.Ama Daha Öyle Bir Oda Açılmadı | |
|
| |
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Paz Ağus. 16 2009, 18:58 | |
| evet biz sadece ümitliyiz bulduk demiyoruz | |
|
| |
By_Aybar Dahi Penguen s1
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Paz Ağus. 16 2009, 19:56 | |
| sensei rock hopperin gemisin de görüntü söylentileri var doğrumu | |
|
| |
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Ptsi Ağus. 17 2009, 10:24 | |
| senseide bir oyuncu ama cp için özel bu yüzden söylentiler doğru olabilir | |
|
| |
CeKo Aktif Penguen s2
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Ptsi Ağus. 17 2009, 10:32 | |
| çok haklısın kardeş doğru sölüyor sallıyolarb ya | |
|
| |
MaNgA Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 708 Oyundaki Nicki : ToRnAdO71 Takıldığı Mekan : BeN HerYerdEyim!! Mesajı : _-_JeffHarDy_-_ Kayıt tarihi : 17/08/09
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Ptsi Ağus. 17 2009, 14:33 | |
| | |
|
| |
By_Aybar Dahi Penguen s1
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Ptsi Ağus. 17 2009, 17:28 | |
| ben bilmiyorum söylentiler bunlar | |
|
| |
sscbcccp Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 88 Oyundaki Nicki : penguin33147 Takıldığı Mekan : pet shop Mesajı : club penguin! Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Çarş. Ağus. 19 2009, 21:25 | |
| ya yok ya hem gitsen kenarı denizle çevrili adanın nası gidecen | |
|
| |
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Perş. Ağus. 20 2009, 06:44 | |
| e ice berge nasıl haritan gidiyoruz | |
|
| |
By_Aybar Dahi Penguen s1
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Perş. Ağus. 20 2009, 08:43 | |
| resimli anlstım istermisin | |
|
| |
Space Car Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 95 Oyundaki Nicki : Space Car Takıldığı Mekan : Nıght Club Mesajı : ne kaddarr eğleniyorummm Kayıt tarihi : 21/06/09
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Perş. Ağus. 20 2009, 09:34 | |
| aslında bende rockhopper ıslandın bir bölümünü gördüm Christmas Partyde bir kitap gelmişti ama artık yok kitabın ismi "Christmas at Rockhopper Island" kitabın resimlerine göre hiç kar yağmıyor ve tropik bir iklim var aynı zamanda bir sürü kırmızı puffle var odanın daha açıldığından emin deilim ama belki moderetörler çocuklarına açmıştır yine de emin deilim | |
|
| |
By_Aybar Dahi Penguen s1
| Konu: Geri: RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! Perş. Ağus. 20 2009, 10:54 | |
| rockhopperin sırrarı zamanla açılıyor biraz bekleyelim | |
|
| |
| RH'nin Adasıyla İlgili Son Noktayı Koydum...! | |
|