| Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum | |
|
+24Rey dreamwolker hescool 'yuSuf... doq@nc@n @km@n nadirino Jenerik1 DreamwoRld Diffeяent* batto Little Mermaid Sphenis leopard dishu Joker neonalfax 41tanisenes41 burak.atom serdar2 Apricot greymask playerslt 'iReM izzettunc CpULTRA 28 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
CpULTRA Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 285 Oyundaki Nicki : -GİZLİ- Takıldığı Mekan : SUMMİT Mesajı : ovi mi maps mi Kayıt tarihi : 09/06/09
| Konu: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Salı Haz. 09 2009, 16:00 | |
| artık bu tartışmalara son noktayı koymak istiyorum:
- Hide Out gizli bir oda değildir.Oraya sadece siyah kuşak alıp Sensei yi yenenler girebilir.Resimleri:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- Görünmez olmak için siyah kuşak olmak,Sensei yi yenmek ve member olmak gerekir.Ardından hide out a gidilir.Sağ alt köşede bir kitap resmi var ona tıklayıp katalog açılır.Katologda simsiyah bir giysi var o alınır.Sonra üzerimizde sadece o varken -tam bilemiyorum- w,d veya s tuşuna basılır ve görünmessiniz.Dediğim gibi bu giysi memberler içindir yane sadece memberler görünmez olabilir.
- Dojo da 30 dk bekleyin kasımda ninja gelio bişi yapionuz ninja oluonuz...YOK böyle bir şey.Bunlar uydurmadır.Birisi uydurmuştur diğer sitelerde alıntı yapa yapa yaymıştır.Bunun hakkında soru sormayın artık!!!
NOT:Resimler alıntıdır. NOT:Buna benzeyen konular olabilir ama adı üstünde ''...Son Noktayı Koydum''. Powerred by CpULTRA | |
|
| |
izzettunc Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 119 Oyundaki Nicki : karadul1 Takıldığı Mekan : the beach Mesajı : ajanların ajanı burda Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Ptsi Haz. 15 2009, 13:58 | |
| sağol.bencede son noktayı koydun | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 285 Oyundaki Nicki : -GİZLİ- Takıldığı Mekan : SUMMİT Mesajı : ovi mi maps mi Kayıt tarihi : 09/06/09
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Perş. Haz. 18 2009, 07:23 | |
| bunlarla ilgili saçma sapan şeyler yaziolar bende hepicisini açıklayı verdim işte :D | |
|
| |
'iReM Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 893 Oyundaki Nicki : Junierturta Takıldığı Mekan : Her yer :) Mesajı : Bu forumu çok seviyorum;) Kayıt tarihi : 23/04/09
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Perş. Haz. 18 2009, 12:47 | |
| Ben de 30 dk. meselesi için bir başlık açacaktım! Gerçekten çok saçma şeyler! Gerçekten teşekkürler... | |
|
| |
playerslt Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 623 Oyundaki Nicki : Saltuk Takıldığı Mekan : Her yer Mesajı : Naberr!!! Kayıt tarihi : 26/03/09
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Perş. Haz. 18 2009, 14:12 | |
| ben eskiden 30 dk. kalınca ninja olunuyor u gerçek sanmıştım
Ama artık i-nan-mı-yo-rum. Çok güzel bir konu + rep verdim | |
|
| |
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Perş. Haz. 18 2009, 14:53 | |
| artık benim de canıma tak etti bende böle bişi yaptım | |
|
| |
greymask Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 139 Oyundaki Nicki : nikabrik Takıldığı Mekan : Dock Kayıt tarihi : 08/06/08
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Cuma Haz. 19 2009, 06:40 | |
| doğru ama dojo daki karlar temizlenmeden önce gizli başka bi yol daha vardı benim bildiğim kadarıyla benim arkadşım ninja olduğunu söylüyodu. | |
|
| |
Apricot Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2458 Oyundaki Nicki : Rals22 (member) Takıldığı Mekan : Her Yer Mesajı : Guitar Hero World Tour Kayıt tarihi : 05/12/07
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Ptsi Haz. 22 2009, 16:26 | |
| güzel konu emeğine sağlık +rep | |
|
| |
serdar2 Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 348 Oyundaki Nicki : serdar er146 Takıldığı Mekan : hey yer örneğin her yer Kayıt tarihi : 04/06/08
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Salı Haz. 23 2009, 07:29 | |
| saol kardeş kasımmış 30 dakikaymış kaçsaat uğraşıyordum zaten annem ve babam da kızıyordu fazla oynuyorum diye | |
|
| |
burak.atom Yeni Penguen s1
Mesaj Sayısı : 3 Oyundaki Nicki : mayk177 Takıldığı Mekan : ıce blue Mesajı : hepiniz beni bir gün çok dürüst görüceksiniz Kayıt tarihi : 23/06/09
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Salı Haz. 23 2009, 08:06 | |
| ya ben member almağın palı olduğunu söylüyorum çünkü parayla oraya membersiz giremiyozmu | |
|
| |
41tanisenes41 Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 658 Oyundaki Nicki : tanisenes Takıldığı Mekan : SUMMİT-BEACH & TOWN Mesajı : EN BÜYÜK PENGUEN ROCKHOPPER Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Salı Haz. 23 2009, 10:45 | |
| Nokta koydum bitti Diyosun yani.HEHEHEHEHE Burak.atom'a; Ewet memberlik paralı.Bu arada ben membersizim ve hiç olmadım ama oraya girebiliyorum.Buraya girmek için tek şart SİYAH KUŞAK-SENSEİ'Yİ YANMEK | |
|
| |
neonalfax Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3909 Oyundaki Nicki : Eldarion Takıldığı Mekan : Orta Dünya Mesajı : A Elbereth Gilthoniel Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Perş. Haz. 25 2009, 11:01 | |
| saol.. bence üst konu olmalı | |
|
| |
Joker Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 793 Oyundaki Nicki : KaptanJack4 Takıldığı Mekan : Heryer Mesajı : Why So Serious?? Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Cuma Haz. 26 2009, 09:46 | |
| Gerçekten Son Noktayı Koymuşsun xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Ptsi Haz. 29 2009, 14:38 | |
| bencede üst konu olmalı ama önemseyen admin yok adminlere SESLENİYORUM!!! | |
|
| |
Joker Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 793 Oyundaki Nicki : KaptanJack4 Takıldığı Mekan : Heryer Mesajı : Why So Serious?? Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Ptsi Haz. 29 2009, 14:56 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Cuma Tem. 10 2009, 09:21 | |
| rapor et yoluyla adminlerime mesaj yolladım ama kimse tınmıyor
+replerinizi esirgemeyin | |
|
| |
leopard dishu Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 237 Oyundaki Nicki : Yemyesl Takıldığı Mekan : Summit-Blizzard yada arkadaşımın olduğu mekan Mesajı : Kurtlarla aram iyidir.Isırmadıkları sürece Kayıt tarihi : 30/05/09
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Cuma Tem. 10 2009, 14:18 | |
| Çok güzel.Son nokta bu işte..+rep | |
|
| |
Sphenis Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4206 Oyundaki Nicki : Dr Sphenis Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : ... Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Cuma Tem. 10 2009, 15:43 | |
| Bence de son noktayı koydun. İyi anlatmışsın =) | |
|
| |
Little Mermaid Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 281 Oyundaki Nicki : Johannaa Takıldığı Mekan : Summit / Igloo, Dance Club Mesajı : CP & Popmundo 4ever ... Kayıt tarihi : 11/02/09
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Cuma Tem. 10 2009, 20:09 | |
| Teşekkürler =) Güzel açıklamışsın. | |
|
| |
batto Yeni Penguen s1
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum C.tesi Tem. 11 2009, 07:18 | |
| :Suprised: Beyler Sensei elimdeki kartları görüyo onu yenemiom napmalıyım | |
|
| |
Diffeяent* Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1844 Oyundaki Nicki : Starjet123© Takıldığı Mekan : Freezer Mesajı : i want unleashed my powers , watch out ! Kayıt tarihi : 13/07/08
| |
| |
Sphenis Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4206 Oyundaki Nicki : Dr Sphenis Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : ... Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Çarş. Tem. 15 2009, 17:44 | |
| - batto demiş ki:
- :Suprised: Beyler Sensei elimdeki kartları görüyo onu yenemiom napmalıyım
Siyah kuşaksan sensei sana bilerek yenilir. Diğer durumlarda kartına baktığı için hep senin tersini atar. | |
|
| |
DreamwoRld Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 285 Oyundaki Nicki : Boby03 Takıldığı Mekan : Fark Yapmas Mesajı : m Yok Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Çarş. Tem. 15 2009, 17:48 | |
| - EA demiş ki:
- Bunun üst konu olacak neyi varki?
Katılıyorum Sonuçta Bunları Herkes Biliyor.Bi yeni başlayanlar bilmiyor.onlar zaten ninja nedir bilmiyorlar.Öğrenecekler (x | |
|
| |
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Cuma Tem. 17 2009, 07:55 | |
| bende yeni başlayanlar için yaptım zaten üst konu olmayı hakediyor bence | |
|
| |
Jenerik1 Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 28 Oyundaki Nicki : Jenerik1 Takıldığı Mekan : Summit ve Ascent Kayıt tarihi : 28/12/08
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Ptsi Tem. 20 2009, 05:56 | |
| | |
|
| |
nadirino Yeni Penguen s1
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Ptsi Tem. 20 2009, 07:22 | |
| ya arkadaşlar sensei yenilmiyo :? cevap bekliyom ben su atıyom o bana buz atı yo :D | |
|
| |
Jenerik1 Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 28 Oyundaki Nicki : Jenerik1 Takıldığı Mekan : Summit ve Ascent Kayıt tarihi : 28/12/08
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Ptsi Tem. 20 2009, 08:25 | |
| | |
|
| |
doq@nc@n @km@n Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 85 Oyundaki Nicki : Bn dogacan Takıldığı Mekan : summit ıce berg (aqua grabber) Mesajı : mesaj vermek zorunlumu?? Kayıt tarihi : 18/01/08
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Paz Tem. 26 2009, 06:39 | |
| aslında son noktayı koyamadı neden çünkü tek siyah ninja kıyafetini alınca değil orda görünmezlik hareketi yapmak için kıyafet değilde bir resim var altında buy yazıyo onuda almanız lazım son noktayı ben koydum :nn: | |
|
| |
'yuSuf... Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2220 Oyundaki Nicki : Yusuf1234 Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Paz Tem. 26 2009, 06:57 | |
| | |
|
| |
doq@nc@n @km@n Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 85 Oyundaki Nicki : Bn dogacan Takıldığı Mekan : summit ıce berg (aqua grabber) Mesajı : mesaj vermek zorunlumu?? Kayıt tarihi : 18/01/08
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Paz Tem. 26 2009, 07:26 | |
| | |
|
| |
Joker Süper Penguen s3
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Ptsi Tem. 27 2009, 14:19 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Ptsi Tem. 27 2009, 14:26 | |
| |
|
| |
hescool Yeni Penguen s1
Mesaj Sayısı : 2 Oyundaki Nicki : hescool Takıldığı Mekan : pool Mesajı : penguenler güzeldir. Kayıt tarihi : 09/10/09
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Cuma Ekim 09 2009, 17:19 | |
| arkadaşlar nem kou hakkında hiçbişi bilmiom bana yarrrrrrrrrrrdınmmmmmmmm edin lüüütfeeeen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
dreamwolker Club Penguin-TR s2
Mesaj Sayısı : 2681 Oyundaki Nicki : dreamwolker Takıldığı Mekan : plaza Mesajı : 4everCp Çok Güzel Oyun Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum C.tesi Ekim 10 2009, 03:53 | |
| MantıkLı düşünen her insan bunu anLayabilir... | |
|
| |
Rey Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 395 Oyundaki Nicki : ertrknz Takıldığı Mekan : nerde olmamı isterseniz ordayım XD Mesajı : Bir gün herkez club penguin de ajan olacak Kayıt tarihi : 11/09/09
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum C.tesi Ekim 10 2009, 15:59 | |
| 30 dk beklemek yoktur ben denedim ama olmadı bu arada saol | |
|
| |
mertcx Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 121 Oyundaki Nicki : Mert28 Takıldığı Mekan : Summıt Mesajı : Herşey Free Olsun!!! Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum C.tesi Ekim 10 2009, 16:37 | |
| ewt ama bişi paylaşmışlardı forumda ninja geçiodu dojoda hıuzlı gene pencerelrin ordan | |
|
| |
ReaLFix Aktif Penguen s2
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum C.tesi Ekim 10 2009, 17:23 | |
| Yha cok uzun ben onu okuyana kadar ölürüm nese Herks Gusel dedi Ondan İşte Gusel.. | |
|
| |
$éncİ Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3670 Oyundaki Nicki : moruk7 Kayıt tarihi : 13/04/09
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Ptsi Ekim 12 2009, 17:37 | |
| - ReaLFix demiş ki:
- Yha cok uzun ben onu okuyana kadar ölürüm nese Herks Gusel dedi Ondan İşte
Gusel.. töbe yaa :D | |
|
| |
okay varol Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 110 Oyundaki Nicki : okayvar Takıldığı Mekan : ice berg,artarctic Kayıt tarihi : 05/05/09
| Konu: Geri: Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum Çarş. Haz. 02 2010, 12:35 | |
| - nadirino demiş ki:
- ya arkadaşlar sensei yenilmiyo
:? cevap bekliyom ben su atıyom o bana buz atı yo :D siyah kuşak olursan bilerek yenilir diye arkadaşımız demedi mi? | |
|
| |
| Hide Out,Ninjalık ve Görünmezlikle İlgili Son Noktayı Koydum | |
|