| Battle for middle Earth 2 mi? Age of Empires mı? | |
|
|
Age of Empire? Battle For Middle Earth? | Age Of Empires | | 75% | [ 6 ] | Battle For Middle Earth | | 25% | [ 2 ] |
| Toplam Oylar : 8 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Straf Ninja
Mesaj Sayısı : 8495 Mesajı : There's always hope! Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Battle for middle Earth 2 mi? Age of Empires mı? Perş. Şub. 11 2010, 12:40 | |
| Efsane üçlemenin oyunun en iyi kısmı bana göre Multiplayer'dı.Age Of'un gerçekçiliği çok iyiydi bence.Vuruşlar falan.Ama Middle'da aralarında 5 cm var iken vuruyorlar.Bunu hiç beğenmedim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ben burda Age Of diyorum.. Ve şunu belirtim.BFME,Age of gibi askerleri 1'er 1'er çıkarmıyor.her sırada 6 kişi olmak şartıyla 18 kişilik bir bölük çıkartıyor ;) Resimler: - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Battle For Middle Earth [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Age of Empires.. Karar sizindir. | |
|
| |
Homer Yasaklı
Uyarı: 3 (KAPATILDI) Uyarı Sebebi: MSN / E-Mail paylaşımı , Gereksiz Mesaj , Gereksiz Mesaj KAPATILDI !
| Konu: Geri: Battle for middle Earth 2 mi? Age of Empires mı? Perş. Şub. 11 2010, 13:04 | |
| Age of empires grafikleri berbat denilesi.Ama Middle Earth'ın harika. Cevabımı anlamışsındır sanırsam xD Bi oyun öneriim sana xD Age Of Mythology | |
|
| |
Straf Ninja
| Konu: Geri: Battle for middle Earth 2 mi? Age of Empires mı? Perş. Şub. 11 2010, 13:41 | |
| Önerilerini dikkate alıyom tamam da ben hala Conquest ve Middle'a devam edecem :) | |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: Battle for middle Earth 2 mi? Age of Empires mı? Perş. Şub. 11 2010, 14:11 | |
| hamachi'den oynandığı sürece ve Türklerle(rastgele oynanan Türklerle) oynandığı sürece berbat bir oyun ama gerektiğinde güzel olabiliyor bu battle for middle earth. | |
|
| |
Homer Yasaklı
Uyarı: 3 (KAPATILDI) Uyarı Sebebi: MSN / E-Mail paylaşımı , Gereksiz Mesaj , Gereksiz Mesaj KAPATILDI !
| Konu: Geri: Battle for middle Earth 2 mi? Age of Empires mı? Perş. Şub. 11 2010, 14:28 | |
| Şu Middle Earth'e koyduğun resim güzeL.Minas Trith savaşı mı o? yoksa değiL mi? | |
|
| |
Straf Ninja
| Konu: Geri: Battle for middle Earth 2 mi? Age of Empires mı? Perş. Şub. 11 2010, 14:46 | |
| Morannon savaşı..Diğer adıyla Kara Kapılar...! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Battle for middle Earth 2 mi? Age of Empires mı? Perş. Şub. 11 2010, 14:56 | |
| |
|
| |
GabrielGray Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 2017 Mesajı : Please... What would I want with your brain? Kayıt tarihi : 09/10/08
| Konu: Geri: Battle for middle Earth 2 mi? Age of Empires mı? Perş. Şub. 11 2010, 19:16 | |
| AoE diyorum. Klasikler her zaman iyidir. | |
|
| |
madamada1 Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 272 Oyundaki Nicki : madamada1 Takıldığı Mekan : Durdmuyorum ki bir yerde beni bulmanız zor kısaca. Mesajı : Free item isteriz!Free item isteriz! Kayıt tarihi : 27/11/08
| Konu: Geri: Battle for middle Earth 2 mi? Age of Empires mı? Çarş. Tem. 07 2010, 13:22 | |
| | |
|
| |
4MyHeart Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 555 Takıldığı Mekan : Durduğum yerde Durmuyorum Ki :) Mesajı : No Panic No Heycan BeN LaFı Koycm SeN SusCaN Kayıt tarihi : 28/10/08
| Konu: Geri: Battle for middle Earth 2 mi? Age of Empires mı? Çarş. Tem. 07 2010, 16:55 | |
| Evet Aoe 3 Oyna Çok Hoş Bir Görünümü Var Eğer Age Of Oynamak istersen 3 ü Tavsiye Ederim :)
| |
|
| |
| Battle for middle Earth 2 mi? Age of Empires mı? | |
|