| The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Cuma Mart 07 2008, 19:11 | |
| İşte Beklenen The Battle For Middle Earth Fun Club !ilk önce gruplar değil mi ? ELVES > Yöneticisi : Orangeburn97 Elrond : Rivendell'in sahibi. > Orangeburn97 Thranduil : Mirkwood'ların Sahibi > Arwen : Elrond'un akrabası > Glorfindel : Elves Warrior'ların sahibi > Legolas : Rivendell'in Prensi > Fbiy Haldir : Dwarwes > Yöneticisi : Türklük Gloin : Gimli'nin babası King Dain : Erebor'un Sahibi Gimli : Gloin'in Oğlu Mens > Yöneticisi : Miraage Boromir : Faramir : Eomer : Eowyn : Aragorn : Theoden : Mordors > Yöneticisi : Nazgul : Nazgul : Nazgul : The Mouth of Sauron : Fellbeast : Fellbeast : The Witch-King : Goblins > Yöneticisi : Gorkil of Goblin King Shelob Isengard : Yöneticisi : Wormtongue : Sauron : Wirtz : Sharku : Bu kadar rütbe war... hemen yetişip kapın.. İyi takımlar Elves Dwarwes Mens Kötü Takımlar Mordor Goblins Isengard İyi takımlarElvesDwarwesMensKötü TakımlarMordorGoblinsIsengardBen elf takımını yönetiyorum ara sıra oylamalar yapılıp yüzük kime geçsin olacak ama yüzük kime geçerse ona galadriel gelip 1 takımı batırır. yöneticinin istediği takımı. fakat güçleri çok önemlidir.iyi takımların eline yüzük geçerse kötüleri,kötü takımların eline yüzük geçerse iyileri yokedecekler.güçler heroların fazlalığından belli. bu zaten birbirini yıkma fun clubu.İmza Tertemiz Rivendell'imin İmzası [/13-] Fun clubde olanlar bu imzayı eklesin...Temiz Rivendel... imzayı koymayanlar fun clubden çıkacaklardır..Kötüler ile iyilerin amansız mücadelesi başlıyor...*The battle for middle earth fun club !*İmza : [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kod : - Kod:
-
[img]http://img260.imageshack.us/img260/4913/battleformiddleearthfunea1.png[/img] Katılmanızı Rica Ediyorum. Her Takımın 1 yöneticisi ve 1 heroları olacak. onun için hızlı başvuru yapın. Not : Bir takımın Yöneticisi O takımın sadece 1 herosunu seçerek hep o olabilir..Not2: Bir takımın yöneticisi kendisini fun clubun yöneticisi düşünmesin..Hayırlı olsun. Elveslerin kazanacağına inanıyorum. Haksızlık olmayacak....!Tekrar söylüyorum ki katılmanızı rica ediyorum !
En son Orangeburn97 tarafından C.tesi Mart 15 2008, 16:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
| |
Türklük Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1746 Oyundaki Nicki : Yok Takıldığı Mekan : Yok Mesajı : Ne mutlu Türküm diyene Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Cuma Mart 07 2008, 19:12 | |
| Ben varım.Dwarvesın yani cücelerin yöneticisi olabilir miyim? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Cuma Mart 07 2008, 19:16 | |
| Alındın : yeni Hal : ELVES > Yöneticisi : Orangeburn97 Elrond : Rivendell'in sahibi. > Orangeburn97 Thranduil : Mirkwood'ların Sahibi > Arwen : Elrond'un akrabası > Glorfindel : Elves Warrior'ların sahibi > Legolas : Rivendell'in Prensi Haldir : Dwarwes > Yöneticisi : Türklük Gloin : Gimli'nin babası King Dain : Erebor'un Sahibi Gimli : Gloin'in Oğlu Mens > Yöneticisi : Boromir : Faramir : Eomer : Eowyn : Aragorn :
Mordors > Yöneticisi : Nazgul : Nazgul : Nazgul : The Mouth of Sauron : Fellbeast : Fellbeast : The Witch-King :
Goblins > Yöneticisi : Gorkil of Goblin King Shelob
Isengard : Yöneticisi : Wormtongue : Sauron : Wirtz : Sharku :
Bu kadar rütbe war... hemen yetişip kapın.. İyi takımlar Elves Dwarwes Mens Kötü Takımlar Mordor Goblins Isengard |
|
| |
untitled. Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4012 Oyundaki Nicki : Crazybody01 Kayıt tarihi : 24/11/07
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Cuma Mart 07 2008, 19:23 | |
| İmza kurallara göre değil | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Cuma Mart 07 2008, 19:30 | |
| spoiler içinde olduğu için zarar sayılır mı ? yeni imza bu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Küçülttüm ! Kod : - Kod:
-
[img]http://img98.imageshack.us/img98/4699/battleformiddleearhfuncsi0.png[/img] |
|
| |
Türklük Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1746 Oyundaki Nicki : Yok Takıldığı Mekan : Yok Mesajı : Ne mutlu Türküm diyene Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Cuma Mart 07 2008, 19:38 | |
| | |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Cuma Mart 07 2008, 23:04 | |
| Men's Yönetici Olarak Ekle.. Ekleyince İmzayı Koyarım.. Bide İlk Başlıktaki Yazılardan Değiştir Mesaj Atarak Güncellemessen Daha İyi Olur Yani Başlıktakileri İlk Mesajı Editleyerek [GOZKIRP] | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. C.tesi Mart 08 2008, 06:00 | |
| tamam öyle yaparım. kendinize hero seçin kural öyle. ama 1 tane. |
|
| |
[LeGoLaS] Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1400 Oyundaki Nicki : Fbiy Takıldığı Mekan : mountain Mesajı : ι ℓσνє ¢ρ-тя Kayıt tarihi : 03/01/08
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. C.tesi Mart 08 2008, 10:39 | |
| beni legolas yap o kepçe kulaklıyı çok seviyom [LOOOL] | |
|
| |
Türklük Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. C.tesi Mart 08 2008, 11:23 | |
|
1- leqolas kepçe kulaklı değil ama neyse 2- 15 mart qünü alınacak çünkü oranqeburn yasaklı Arkadaşım orangeburn97 sana bunları dememi istedi çünkü kendisi yasaklandı.Hatam varsa söyleyin.
| |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. C.tesi Mart 08 2008, 11:56 | |
| 15 mart günü ne alıncak bide bna mı sölüon_? | |
|
| |
Türklük Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. C.tesi Mart 08 2008, 11:57 | |
| FBİYye söylüyor orangeburn97. | |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. C.tesi Mart 08 2008, 15:39 | |
| hmm ok tamam... ben bişey düşündüm bu oyun pc'sinde yüklü olanlar beraber internet üzerinden oynasak olurmu? | |
|
| |
Türklük Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. C.tesi Mart 08 2008, 15:55 | |
| - MiRaaGe demiş ki:
- hmm ok tamam...
ben bişey düşündüm bu oyun pc'sinde yüklü olanlar beraber internet üzerinden oynasak olurmu? Güzel olurmuş ama bilmiyormuş Furkan. Böyle dememi istedi kendisi. | |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. C.tesi Mart 08 2008, 16:12 | |
| hmm ok ozaman kendimis oynarız [/GULUMSEYEN] | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1400 Oyundaki Nicki : Fbiy Takıldığı Mekan : mountain Mesajı : ι ℓσνє ¢ρ-тя Kayıt tarihi : 03/01/08
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. C.tesi Mart 08 2008, 17:15 | |
| kepçe kulaklı olmadığını biliyorum ama öyle yazdım bir an [LOOOL] | |
|
| |
Türklük Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Ptsi Mart 10 2008, 16:11 | |
| Fbiy sen fun clube ne zaman başvuru yaptın ?
En son Türklük tarafından Ptsi Mart 10 2008, 16:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Ptsi Mart 10 2008, 16:24 | |
| 10 Mart'tan Önce Yaptı 9-8-7 Mart Olabilir... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. C.tesi Mart 15 2008, 16:01 | |
| |
|
| |
Türklük Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Perş. Mart 20 2008, 15:38 | |
| Ben gruptan istifa ediyorum.Herşey için teşekkürler. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Perş. Mart 20 2008, 15:42 | |
| İşte Beklenen The Battle For Middle Earth Fun Club !
ilk önce gruplar değil mi ?
ELVES > Yöneticisi : Orangeburn97 Elrond : Rivendell'in sahibi. > Orangeburn97 Thranduil : Mirkwood'ların Sahibi > Arwen : Elrond'un akrabası > Glorfindel : Elves Warrior'ların sahibi > Legolas : Rivendell'in Prensi > Fbiy Haldir :
Dwarwes > Yöneticisi : Gloin : Gimli'nin babası King Dain : Erebor'un Sahibi Gimli : Gloin'in Oğlu
Mens > Yöneticisi : Miraage Boromir : Faramir : Eomer : Eowyn : Aragorn : Theoden : Mordors > Yöneticisi : Nazgul : Nazgul : Nazgul : The Mouth of Sauron : Fellbeast : Fellbeast : The Witch-King :
Isengard : Yöneticisi : Wormtongue : Sauron : Lurtz : Sharku :
Bu kadar rütbe war... hemen yetişip kapın.. İyi takımlar Elves Dwarwes Mens Kötü Takımlar Mordor Goblins Isengard
İyi takımlar Elves Dwarwes Mens
Kötü Takımlar
Mordor Goblins Isengard |
|
| |
123qwz Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2406 Oyundaki Nicki : Yiasko Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Zzz.... Kayıt tarihi : 26/01/08
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Perş. Mart 20 2008, 16:23 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Perş. Mart 20 2008, 16:38 | |
| ELVES > Yöneticisi : Orangeburn97 Elrond : Rivendell'in sahibi. > Orangeburn97 Thranduil : Mirkwood'ların Sahibi > Arwen : Elrond'un akrabası > Glorfindel : Elves Warrior'ların sahibi > Legolas : Rivendell'in Prensi > Fbiy Haldir :
Dwarwes > Yöneticisi : 123qwz Gloin : Gimli'nin babası King Dain : Erebor'un Sahibi Gimli : Gloin'in Oğlu
Mens > Yöneticisi : Miraage Boromir : Faramir : Eomer : Eowyn : Aragorn : Theoden : Mordors > Yöneticisi : Nazgul : Nazgul : Nazgul : The Mouth of Sauron : Fellbeast : Fellbeast : The Witch-King :
Isengard : Yöneticisi : Wormtongue : Sauron : Lurtz : Sharku :
Bu kadar rütbe war... hemen yetişip kapın.. İyi takımlar Elves Dwarwes Mens Kötü Takımlar Mordor Goblins Isengard
İyi takımlar Elves Dwarwes Mens
Kötü Takımlar
Mordor Goblins Isengard İMZayı EKLE |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Ptsi Mart 24 2008, 18:51 | |
| imzayı ekleyin (flood değil tarihe bakın) |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Ptsi Mart 24 2008, 18:58 | |
| bunu eklesem olmazmı? yinede imza [/GULUMSEYEN] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Salı Mart 25 2008, 07:35 | |
| bence her grup için ayrı bir imza olsaymış [GOZKIRP] | |
|
| |
ihsan97 Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 21 Oyundaki Nicki : 007 Pingupen Takıldığı Mekan : America /Summit Mesajı : Bu Siteden Vazgeçmem! Kayıt tarihi : 10/02/08
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Salı Mart 25 2008, 08:55 | |
| arkadaşlar benide alırmısınız?? | |
|
| |
ihsan97 Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 21 Oyundaki Nicki : 007 Pingupen Takıldığı Mekan : America /Summit Mesajı : Bu Siteden Vazgeçmem! Kayıt tarihi : 10/02/08
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Salı Mart 25 2008, 08:56 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Salı Mart 25 2008, 11:02 | |
| sen flood yapıon rütbe belirtmiyon almıcam :@ |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Salı Mart 25 2008, 11:03 | |
| pki ben kendi yaptıgım imzayı eklesem?! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. Salı Mart 25 2008, 11:41 | |
| tabi olur. bende eklicem :) |
|
| |
| The Battle For Middle Earh > Fun cLub !. | |
|