| (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) | |
|
+22cl1l Mertcan DoodLez chekmomo lmagex40 ' StoneCoLd 'Mysteяıo didem100477 mex99 neonalfax [LeGoLaS] nihat2692 2xpenguengücü crazydog Sin ssenseii Pengutkan evrengol charmander PsikopaT KatiL Sergüzeşt fenercag 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
fenercag Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 387 Oyundaki Nicki : fenercag Takıldığı Mekan : deep freeze Mesajı : cp de premium olmak istiyom Kayıt tarihi : 02/10/07
| Konu: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Ptsi Şub. 04 2008, 19:47 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Superpengu Fun Club geri döndü Superpengu Fun Club'ıma üye olan herkesin pengusu superpengu oluyor.Üye olmak için buraya "üye olmak istiyorum" demeniz yeterli. Superpengu olunca veya Superpengu Fun Club a üye olunca ne gibi aktivitiler olacak? Fun club a üye olunca fun club üyeleriyle bir server belirliyip ve cp nickimizi yazarak oyunda cp ajanlarına yardım etme pizza parlor night club coffe .. gbi mekanları basma sucluları yakalama igloolarda parti verme ve cp şehrini gezme gibi aktivitiler olacak Superpengu Fun Club ta ki rütbeler: Fun Club Kurucusu:Fun club ın kurucusu ve en yetkili kişi.Ama aktivitileri sadece onaylar. Yönetici:Fun Club Kurucusundan sonra en yetkili kişi.Aktivitileri sunar onaylar seçer Fun Club kurucusundan isterse fikir alır. Lider Superpengu:aktivitileri üyelere sunup eğer çoğunluk kabul ederse aktivitileri uygulama gibi görevler yapacak. Rehber Superpengu:cp şehrini gezerken yerleri tanıtacak ve gidecek yerleri lider superpengu ile belirleyecek kişi. Baskıncı Superpengu:Lider superpengu ve rehber superpenguya haber verip basılacak mekanı sunan kişi. Partici superpengu:İgloo veya mekanlarda partileri düzenleyen kişi Superpengu Fun Club zamanla gelişecek ve hepinizi bekliyorum. Fun Club kurucusu:Fenercag Yönetici:Sergüzeşt Yönetici:Psikopat Katil Yönetici:Pengutkan Lider superpengu:Misafir Rehber superpengu:Evrengol Rehber superpengu:Nihat2692 Rehber superpengu:emir1997 Baskıncı superpengu:ssenseii Partici superpengu:Sinem Üye:crazydog Üye:fbiy Üye:çikita98 Üye:chekmomo Üye:mertcan Üye:atacan1212 Üye:şahin045 Üye:gurkay03 VEE SUPERPENGU FUN CLUB RESMİ SİTESİ AÇILMIŞTIR SİTE superpengufunclub.tr.gg dir Superpengu Fun Club a üye olanlar sitemizde moderatör olacaklardır moderatör olmak için buraya belirtmeniz yeterli site şu an yapı aşamasındadır ama moderatör alımları başlamıştır
En son fenercag tarafından Salı Ağus. 19 2008, 13:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 26 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 387 Oyundaki Nicki : fenercag Takıldığı Mekan : deep freeze Mesajı : cp de premium olmak istiyom Kayıt tarihi : 02/10/07
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Ptsi Şub. 04 2008, 22:20 | |
| herkesi Superpengu Fun Club a bekliyorum | |
|
| |
Sergüzeşt Ninja
Mesaj Sayısı : 7940 Oyundaki Nicki : Kerem 25 Takıldığı Mekan : Mountain Mesajı : Ne Mutlu Türk'üm Diyene... Kayıt tarihi : 01/11/07
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Salı Şub. 05 2008, 09:13 | |
| 1-)Flood yapma 2-)Fun Club'ı çok sevdim 3-)Üye olmak istiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Salı Şub. 05 2008, 09:15 | |
| clubpenguinmania üyeliğin kabul edildi fun club a hoşgeldin (bu arada flood için özür dilerim) | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Salı Şub. 05 2008, 11:22 | |
| SUPERPENGU OLMAK İSTEYEN HAYDİ HERKESİ SUPERPENGU FUN CLUB A BEKLİYORUM BİRSÜRÜ AKTİVİTİLER SİZİ BEKLİYOR [/13-] | |
|
| |
PsikopaT KatiL Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 947 Oyundaki Nicki : -- Takıldığı Mekan : --Mesleği:Öğrenci Mesajı : Süpermiyim ne :D Kayıt tarihi : 12/12/07
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Salı Şub. 05 2008, 11:39 | |
| bende katılmak istiyorum beni rehber superpengu yaparmısın ayrıca imzamız kural dışıdır ama spoiler e koyulabilir ve senin imzan komple kural dışı dikkat et adminler görmesin | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Salı Şub. 05 2008, 11:59 | |
| tmm psikopat katil üyeliğin kabul edilmiştir artık sende superpengusun ve rehber superpengusun ve bana spoiler nasıl yapılır anlatırmısn | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 947 Oyundaki Nicki : -- Takıldığı Mekan : --Mesleği:Öğrenci Mesajı : Süpermiyim ne :D Kayıt tarihi : 12/12/07
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Salı Şub. 05 2008, 12:07 | |
| - Kod:
-
[spoiler]....................[/spoiler] nokta olan yerlere imza kodunu yaz veya normal yazı yaz işte gerçek hali: - Spoiler:
....................
umarım anlarsın anlamazsan ben sana yaparım sen kopyalar imza bölümüne koyarsın [GOZKIRP] | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Salı Şub. 05 2008, 12:10 | |
| ok saol psikopat katil SUPERPENGU FUN CLUB HERKESİ BEKLİYORUZ | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Salı Şub. 05 2008, 12:24 | |
| önemli değil bu arada sende benim fun clublerime davetlisin aşlbert einstein ile power rangers fun club | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Salı Şub. 05 2008, 12:50 | |
| power rangers fun club a bakarım | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Salı Şub. 05 2008, 13:14 | |
| bu arada ne zaman gezi düzenlioz | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Salı Şub. 05 2008, 13:47 | |
| SUPERPENGU FUN CLUB 'MIZ 10 VEYA 7 ÜYESİ OLUNCA HEP BİRLİKTE TOPLANIM BİR SERVER SEÇİP VE OYUNDAKİ NİCKİMİZİ SÖYLİYİP HER CUMARTESİ VEYA BASKA BİR GÜN BULUSUP GEZİLER İGLOO VEYA MEKAN PARTİLER SLEDD RACİNGLER MEKAN BASMA GİBİ AKTİVİTİLER YAPACAZ. | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Salı Şub. 05 2008, 13:49 | |
| ARAMIZDA MEMBER OLAN ÜYELERİMİZ VEYA MEMBER HACKLEMİŞ ÜYELERİMİZ MEMBERIYLA GİRERKEN SÜPERHERO VEYA SUPERPENGU KIYAFETİ GİYEREK DOLASABİLİRLER.FREE İSE EN SEVDİĞİ İTEMLERİYLE KATILABİLİRLER. | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Çarş. Şub. 06 2008, 08:57 | |
| tamamdır bana uyar bu arada çok flood yapıyorsun
flood=arka arakaya mesaj atmak
eğer birisii görürse ban alırsın | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Çarş. Şub. 06 2008, 09:04 | |
| tmm flood için özür dilerim ve fun club herkese açıktır bekliyoruz | |
|
| |
charmander Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 445 Oyundaki Nicki : hiç bişey Takıldığı Mekan : sanane Kayıt tarihi : 27/01/08
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Perş. Şub. 07 2008, 17:20 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Perş. Şub. 07 2008, 17:24 | |
| alındın tabi fenercag izin verirse | |
|
| |
evrengol Yeni Penguen s1
Mesaj Sayısı : 15 Oyundaki Nicki : RAPCI EVREN Takıldığı Mekan : the beach Mesajı : merba Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Cuma Şub. 08 2008, 09:59 | |
| [/14-] [/13-] fenercag bende üye olmak istiyorum adım RAPCI EVREN [/14-] [/13-] | |
|
| |
evrengol Yeni Penguen s1
Mesaj Sayısı : 15 Oyundaki Nicki : RAPCI EVREN Takıldığı Mekan : the beach Mesajı : merba Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Cuma Şub. 08 2008, 10:01 | |
| [MODEARATORRRC] onlineysen ltfn cvp vrrmsn [/10-] [/COOLPENGU] | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Cuma Şub. 08 2008, 11:45 | |
| charmender ve evrengol(rapcı evren) üyeliğiniz kabul edilmiştir ve charmeder seni lider superpengu evrengol senide rehber superpengu yapıyorum | |
|
| |
evrengol Yeni Penguen s1
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Cuma Şub. 08 2008, 11:47 | |
| peki şimdi sitene nası gircez siten nedir nedir? [/GULUMSEYEN] | |
|
| |
evrengol Yeni Penguen s1
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Cuma Şub. 08 2008, 11:49 | |
| | |
|
| |
evrengol Yeni Penguen s1
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Cuma Şub. 08 2008, 11:51 | |
| super pengu beni hem baskın cı hem rehber yaparmısın kıyafetleri alabilecek miyiz fenercag holeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey [/13-] [/14-] | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Cuma Şub. 08 2008, 12:17 | |
| evrengol flood yapma ve ben fun club ı toplayıp oyundaki nickimizi söyleyip bir server belirleyip aktivitiler yapacaz yukarda açıklamalar yazdım ve eğer fun club ımız 10 kişi geçerse herkese member üye hackliyip dağıtıcam. | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Cuma Şub. 08 2008, 12:22 | |
| olur çok teşekkürler ama karşılığında bir şey istemeyecekmisin? | |
|
| |
evrengol Yeni Penguen s1
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Cuma Şub. 08 2008, 12:26 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Cuma Şub. 08 2008, 12:44 | |
| sitem yok ama yapmayı düşünüyom ve member verince karşılığında fun club mızı önermeniz çok sevmeniz ve çok eğlenmenizi istiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Ptsi Şub. 11 2008, 17:39 | |
| flood yaptım özür dilerim ama hiçbir fun club ta olmayan bişiyi açıklıyorum fun clubıma üye olan herkese member dağıtıcam (member dağıtma sistemi gelişme cabasında) | |
|
| |
Pengutkan Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 273 Oyundaki Nicki : Pengutkan Takıldığı Mekan : Town Mesajı : Mesaj Yok Kayıt tarihi : 16/12/07
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Ptsi Şub. 11 2008, 18:14 | |
| Üye Olmak İstiyorum! [/HAHA] | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Ptsi Şub. 11 2008, 18:22 | |
| üyeliğin kabul edilmiştir pengutkan seni yönetici yaptım | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Salı Şub. 12 2008, 17:03 | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Salı Şub. 12 2008, 17:30 | |
| tmm misafir üyeliğin kabul edildi | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Çarş. Şub. 13 2008, 14:41 | |
| evet arkadaşlar member verme olayı tamamlanıyor ve sitemizde oluyor bilgi almak için ve fun club üyeleri member almak için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] msn adresim eklesin | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Çarş. Şub. 13 2008, 15:11 | |
| Üzgünüm Uyarmalıyım...Lütfen Flood Yapma! |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Çarş. Şub. 13 2008, 16:20 | |
| fenercag e-mail vermek yasak lütfen profiline yaz yazılı ise herkez bilir [GOZKIRP] | |
|
| |
ssenseii Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 302 Oyundaki Nicki : ██████████████ Takıldığı Mekan : ██████████████ Mesajı : ∂∂•▪□▫◊●komikmisin?‗™••͐ Kayıt tarihi : 03/01/08
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Çarş. Şub. 13 2008, 16:27 | |
| bende baskıncı superpengu olabilirmiyim? [/HAHA] | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Çarş. Şub. 13 2008, 17:16 | |
| tmm psikopat katil profilimde msn im var ve ssenseii baskıncı süperpengu oldun | |
|
| |
Sin Ninja
Mesaj Sayısı : 7618 Oyundaki Nicki : sinemcik Takıldığı Mekan : mutfak Mesajı : hayvanları bizden ayıran özelliğimiz verdiğimiz sözü tutmamızdır =D Kayıt tarihi : 04/12/07
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Çarş. Şub. 13 2008, 17:21 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Çarş. Şub. 13 2008, 17:35 | |
| sinem üyeliğin kabul edilmiştir | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Çarş. Şub. 13 2008, 17:43 | |
| evet arkadaşlar Superpengu Fun Club ın sitesi yapım aşamasında ve siteye ilk önce üye olanlara moderatör olma imkanı tanıyoruz sitemizin yapımında ben ve pengutkan çalışıyor sitemiz superpengucp.tr.gg dir ve suan yapım aşamasındadır ama genede ilk önce üye olanlar moderatör olabilirler(flood için özür dilerim) | |
|
| |
ssenseii Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 302 Oyundaki Nicki : ██████████████ Takıldığı Mekan : ██████████████ Mesajı : ∂∂•▪□▫◊●komikmisin?‗™••͐ Kayıt tarihi : 03/01/08
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Perş. Şub. 14 2008, 14:56 | |
| fenercag ben seni ekledin konusuruz bide aktiviteler ne zman başlıcak sabırsızlanıyorum [/HAHA] | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Perş. Şub. 14 2008, 15:11 | |
| bişi sorcam ben yöneticiyim ya o zaman ben sitemizin yöneticidemi olacağım?evet dersen çok seviniceğim... | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Perş. Şub. 14 2008, 15:29 | |
| sitemizin yöneticisi olabilirsin ama önce uye olup sonra teklif yapman gerek bende ve pengutkan izin verirsek mod olursun | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Perş. Şub. 14 2008, 15:46 | |
| yani sitemiz bittimi bittiyse girim yöneticiliğe başvuru yapim kabul ederseniz mutlu olurum ama önce söyleyin oldumu olmadımı? | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Perş. Şub. 14 2008, 15:53 | |
| daha site yapım aşamasında en geç 1 ay içinde tamamlanabilir ama yinede bir bak istersen [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Perş. Şub. 14 2008, 15:58 | |
| biraz daha renkli olsa daha iyi olur insan bakınca içi soğuyor :D | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Cuma Şub. 15 2008, 16:06 | |
| psikopat katil merak etme sitemizin teması çok güzel olucaktır | |
|
| |
charmander Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 445 Oyundaki Nicki : hiç bişey Takıldığı Mekan : sanane Kayıt tarihi : 27/01/08
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Cuma Şub. 15 2008, 17:04 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) Cuma Şub. 15 2008, 17:17 | |
| tmm charmender cıkabilirsinde cıkmanın nedenini öğrenebilirmiyim sizin için member bile dagıtıom | |
|
| |
| (YENİLENDİ)Superpengu Fun Club(18 kişiyiz sen nerdesin) | |
|