| Ajanlar ve TourcuLar Fun Club ! (4 kişiyiz) | |
|
+500naz00 Rio_Tokagero irem__02 efeko Defnie96 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Defnie96 Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 447 Oyundaki Nicki : Defnie96 ve sweetpuffle5 Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Cp-TR Kayıt tarihi : 14/09/08
| Konu: Ajanlar ve TourcuLar Fun Club ! (4 kişiyiz) Ptsi Ara. 29 2008, 10:33 | |
| İsminden anlaşıldığı gibi ajanları ve tourcuları bu fun'a bekliyorum !
Ajansanız veya Tour şapkanız varsa bu fun sizin için ...
Partylerimiz çok olacak. Ajanlar Partyleri genelde HQ'da olur. Tour partyLeri biraz farkLı. Bunu party hazırlarken düşüneceğiz. ve her iki grubunda katıLdığı partyLerde olacak.
~Rütbelerimiz~ Başkan: Fun Club Kurucusudur. Başkan Yardımcısı: Başkandan sonra en yetkiLi kişidir. Rehber: Partilerin nerede olacağına karar veren kişidir. Yardımcı Rehber: Partinin tüm incelikleriyle ilgilenecektir. {Örn/giyim,renk vs..} Baş Tourcu: Tourcuların başkanıdır. Baş Ajan: Ajanların başkanıdır. Grafiker: Fun Club imzalarımızı hazırlayacak kişidir.
{Şimdilik bu kadar rütbemiz var. Gerekirse yeni rütbeler eklenebilir.}
~RütbeLer~Başkan: Defnie96Başkan Yardımcısı:Rehber: irem__02Yardımcı Rehber:Yardımcı Rehber:Baş Tourcu:Baş Ajan: Rio_TokageroGrafiker:Grafiker:
Notlar// Baş ajan olmak için tüm görevleri bitirmiş olmanız gerekiyor. Grafiker olmak için en az bir tane imza yapmanız gerek. Şu anda Fun club imzamız yok, isteyen yapabilir..{bende yapmaya çalışacağım} İsteyen Fun Club'La dost Fun cLub oLabiLiriz ...
Üye olmak için bu formu doldurun :Tour Şapkanız var mı?Hiç tour yaptınız mı ?Ajan mısınız?Tüm görevleri bitirdiniz mi?{Üyelerimizde ajan olanlar siyah renkte, tourcu olanlar kırmızı renkte ve hem ajan hem tourcu olanlar mor renkte yazılacaktır.}Üyelerimiz :1-Defnie962-irem__023-Rio_Tokagero4-efeko
En son Defnie96 tarafından Cuma Ocak 16 2009, 21:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
efeko Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 86 Takıldığı Mekan : Summit Kayıt tarihi : 20/12/08
| Konu: Geri: Ajanlar ve TourcuLar Fun Club ! (4 kişiyiz) Salı Ocak 06 2009, 20:05 | |
| ben gelirim.zaten ben büyük ninja şölenine yazılmıştım.buna da gelirim.başkan yardımcısı olurum.pengu adı:ewertyuop.
tour şapkam var, tour yapmadım, ajanım, tüm görevleri bitirdim. | |
|
| |
irem__02 Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 860 Oyundaki Nicki : İrem 02 Takıldığı Mekan : summit Mesajı : Rock Dinlemeli Kayıt tarihi : 24/11/08
| Konu: Geri: Ajanlar ve TourcuLar Fun Club ! (4 kişiyiz) Çarş. Ocak 07 2009, 09:00 | |
| tour şapkam var, tour yaptım, ajanım, tüm görevleri bitirdim . rehber olmak istiyorum
| |
|
| |
Rio_Tokagero Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 1700 Oyundaki Nicki : Ahmet Veysel Kayıt tarihi : 09/05/08
| Konu: Geri: Ajanlar ve TourcuLar Fun Club ! (4 kişiyiz) Çarş. Ocak 07 2009, 20:34 | |
| Baş ajan olmak istiyorum.Tour şapkam var,ajanım ve tüm görevleri bitirdim. | |
|
| |
Defnie96 Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 447 Oyundaki Nicki : Defnie96 ve sweetpuffle5 Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Cp-TR Kayıt tarihi : 14/09/08
| Konu: Geri: Ajanlar ve TourcuLar Fun Club ! (4 kişiyiz) Cuma Ocak 16 2009, 21:53 | |
| efeko hemen yardımcı yapamam üzgünüm biraz emek vermen gerek. seni üye yapıyorum başka bir rütbe seç o zaman yapabilirim. irem_02 Rehbersin. Rio Tokagero Baş Ajansın. Hayırlı olsun x) | |
|
| |
irem__02 Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 860 Oyundaki Nicki : İrem 02 Takıldığı Mekan : summit Mesajı : Rock Dinlemeli Kayıt tarihi : 24/11/08
| Konu: Geri: Ajanlar ve TourcuLar Fun Club ! (4 kişiyiz) C.tesi Ocak 17 2009, 07:15 | |
| | |
|
| |
00naz00 Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3451 Oyundaki Nicki : 00naz00 Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Takıl Bana Hayatın Kararsın! Kayıt tarihi : 17/07/08
| Konu: Geri: Ajanlar ve TourcuLar Fun Club ! (4 kişiyiz) Paz Ocak 18 2009, 12:19 | |
| Tour Şapkanız var mı?Var tabi olmazmı. Hiç tour yaptınız mı ?1 Kere. Ajan mısınız?Evet! Tüm görevleri bitirdiniz mi?Bir zahmet :hh: Yeni gelince hemen yaparım.
Hangi rütbe? :hh:
@: İmza yokmu? :hh: | |
|
| |
Bufata Club Penguin-TR s1
| Konu: Geri: Ajanlar ve TourcuLar Fun Club ! (4 kişiyiz) Cuma Ocak 23 2009, 11:52 | |
| Tour Şapkanız var mı? Hiç tour yaptınız mı ? Ajan mısınız? Tüm görevleri bitirdiniz mi?
Cevaplamaya bile gerek yok hepsi var..
| |
|
| |
bugrags Dahi Penguen s2
| Konu: Geri: Ajanlar ve TourcuLar Fun Club ! (4 kişiyiz) Cuma Ocak 23 2009, 14:21 | |
| hepsi var.beni bişeye rütbe yap | |
|
| |
efeko Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 86 Takıldığı Mekan : Summit Kayıt tarihi : 20/12/08
| Konu: Geri: Ajanlar ve TourcuLar Fun Club ! (4 kişiyiz) Perş. Ocak 29 2009, 08:48 | |
| o zman ben baş tourcu oliyim | |
|
| |
Ninja Warrior Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 623 Oyundaki Nicki : kocaoglan12/BDDP Dancer/stella 9865/Mikomi 123 Takıldığı Mekan : SUMMIT Mesajı : METİN 2 ACİL ÇAR ARANIYOR Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: Ajanlar ve TourcuLar Fun Club ! (4 kişiyiz) C.tesi Ocak 31 2009, 17:24 | |
| tourcu şapkam var, tour yaptım, ajanım, tüm görevleri bitirdim ,
kurucu yardımcısı olmak istiyorum | |
|
| |
A.J witparkin Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 30 Oyundaki Nicki : KemalH, Rikimikipiki. Ama ençok KemalH. Takıldığı Mekan : Summit- Dojo. Mesajı : Member olmam için bütün bağışlar kabul edilir :D Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Ajanlar ve TourcuLar Fun Club ! (4 kişiyiz) Ptsi Şub. 02 2009, 16:39 | |
| tour şapkam var, tour yaptım, ajanım, ajan görevlerinin hepsini bitirmedim(10/4) eklermisin?
| |
|
| |
| Ajanlar ve TourcuLar Fun Club ! (4 kişiyiz) | |
|