| CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın | |
|
+8Bacary1 ugrsa1 kostom123 şekerpengu # Falling Down Rio_Tokagero Aqua_Turk_Ss Pyloge 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Pyloge Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 3942 Oyundaki Nicki : Kamyon Takıldığı Mekan : Town Mesajı : CP-TR yeniden sizlerle! Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın Çarş. Ekim 15 2008, 17:25 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ne Yazık Ki Türkiyeye Hala Dil Yapılmayarak Portekize Yapıldı..Türkiyedeki Potansiyeli Bir Göremediler..At Gözlüğü Filan Mı Takıyor Bunlar?Sorun Çözme Makinesi:Penguenimin İsmi "Penguen12164" Oldu Diyenler İse Portekiz Serverine Girmişlerdir..Başka Serverlara Girin Değişir.. | |
|
| |
Aqua_Turk_Ss Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 179 Oyundaki Nicki : Aqua Turk Ss Mesajı : Member oLmak istiyorum ben dee!! :( Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın Çarş. Ekim 15 2008, 17:31 | |
| | |
|
| |
Rio_Tokagero Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 1700 Oyundaki Nicki : Ahmet Veysel Kayıt tarihi : 09/05/08
| Konu: Geri: CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın Çarş. Ekim 15 2008, 17:34 | |
| teşekkürler bir bakıcam yaw türkiyedeki cp sevgisini göremediler
| |
|
| |
# Falling Down Ninja
Mesaj Sayısı : 5996 Oyundaki Nicki : redcindirell Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın Çarş. Ekim 15 2008, 17:45 | |
| | |
|
| |
şekerpengu Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 364 Oyundaki Nicki : penqushe, penguss, turkeyrock, turkeyrock07 Takıldığı Mekan : club penguin Mesajı : DİSCO DİSCO party time Kayıt tarihi : 15/08/08
| Konu: Geri: CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın Çarş. Ekim 15 2008, 19:23 | |
| ama ben verdim hemde daha önceden | |
|
| |
kostom123 Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 25 Oyundaki Nicki : Gzd_123 Takıldığı Mekan : Ski Lodge Mesajı : Yok Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın Çarş. Ekim 15 2008, 19:58 | |
| Teşekkurler lazımdı bana xD | |
|
| |
Pyloge Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 3942 Oyundaki Nicki : Kamyon Takıldığı Mekan : Town Mesajı : CP-TR yeniden sizlerle! Kayıt tarihi : 13/03/08
| |
| |
ugrsa1 Yeni Penguen s1
Mesaj Sayısı : 17 Oyundaki Nicki : ugrsa1 Takıldığı Mekan : Town Beach Night Club Coffe Shop!!! Mesajı : CLUBPENGUİN FOREVER!!!!!!!!!!! Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın Perş. Ekim 16 2008, 19:18 | |
| az önce girdiğimde fark ettim gerçekten | |
|
| |
Bacary1 Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2222 Oyundaki Nicki : Aminoasit Takıldığı Mekan : Frozen-Dock Mesajı : [b]Kavga Yok Posta Devam[/b] Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın Cuma Ekim 17 2008, 05:46 | |
| portekizce dili yha bide trkçeyi eklesiner | |
|
| |
panthy Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 385 Oyundaki Nicki : Crazy171 Takıldığı Mekan : pizza parlor - coffee shop Mesajı : doru kullanılırsa zaman asla tükenmez Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın Cuma Ekim 17 2008, 12:10 | |
| ya bu konu mu şimdi daha ispanyolca fransızca gibi diller yokken türkçe konmasını mı bekliyonuz. ingilizce portekizce ve türkçe mi olcak ? çok daha fazla oynayan bissürü ülke var... saçma.. birşey daha söliyim dünyada en çok konuşulan dil portekizce (bizim corafyacı sölemişti) ingilizceden bile daha fazla konuşuluyo bu dilin seçilmesi ondan da kaynaklanıyodur.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın Cuma Ekim 17 2008, 17:33 | |
| |
|
| |
»MéLîH« Ninja
Mesaj Sayısı : 9193 Oyundaki Nicki : Mimifb! Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : cybeRcix! Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın C.tesi Ekim 18 2008, 06:23 | |
| Benim her iki dildede kalıyor | |
|
| |
Pyloge Süper moderatör
| Konu: Geri: CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın C.tesi Ekim 18 2008, 06:58 | |
| Bence Eklenmeli.. Hangi Portekizlinin Böyle Bi Site Açtığını Gördünüz.. Biz O Kadar İyi İngilizce Bilmediğimiz Halde Bir Şeyler Paylaşmaya Çalışıyoruz.. Bence Portekiz Dilinin Eklenmesi Saçma Olmuş.. Orda Almanca Filan Dururken Portekiz Dilini Seçmişler..
| |
|
| |
Baba177 Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4328 Oyundaki Nicki : Baba177 Takıldığı Mekan : Summit-Night Club Mesajı : Bizi Eskiler Tanır,Yeniler Örnek Alır,Tanıyanlar İse Anlatır... Kayıt tarihi : 10/09/07
| Konu: Geri: CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın C.tesi Ekim 18 2008, 07:01 | |
| Onlarda gelir canım.Sabredelim biraz... :hh: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 385 Oyundaki Nicki : Crazy171 Takıldığı Mekan : pizza parlor - coffee shop Mesajı : doru kullanılırsa zaman asla tükenmez Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın C.tesi Ekim 18 2008, 08:06 | |
| ya site açmakla oynanmak mı oluyo dünyada bissürü ülkede portekizce konuşuluyo belirtirim.. kesinlikle bununla ilgisi var en çok konuşulan dil PORTEKİZCE !!! bence böel yavaş yavaş ekliceklerse 10. fln oluruz. çok önem verilen bi ülke deiliz ne yazıkki.. | |
|
| |
Pyloge Süper moderatör
| Konu: Geri: CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın C.tesi Ekim 18 2008, 08:12 | |
| En Çok Konuşulan Dil Portekizce Olması İmkansız.. Tabii Ki İngilizce.. 16 Yaşındaki Birisinin Bile Tam Olarak Bildiğini Düşünürsen..
| |
|
| |
Baba177 Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4328 Oyundaki Nicki : Baba177 Takıldığı Mekan : Summit-Night Club Mesajı : Bizi Eskiler Tanır,Yeniler Örnek Alır,Tanıyanlar İse Anlatır... Kayıt tarihi : 10/09/07
| Konu: Geri: CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın C.tesi Ekim 18 2008, 08:28 | |
| Cp'nin Portekizle bir ilişkisi olsa gerek...
| |
|
| |
| Konu: Geri: CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın C.tesi Ekim 18 2008, 11:03 | |
| iddiasına var mısın? hava atmak gibi olmasın ama fen lisesinde okuyorum öretmenlerde normal öretmenler değil. dünyada en çok konuşulan dili sorunca herkes ingilizce diyip atladı ama portekizce.. o kadının sölediği mutlak dorudur.. bu arada bende yazları amerikaya gidiyorum halam yaşıyo bende biliyorum ing.. | |
|
| |
serdar2 Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 348 Oyundaki Nicki : serdar er146 Takıldığı Mekan : hey yer örneğin her yer Kayıt tarihi : 04/06/08
| Konu: Geri: CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın C.tesi Ekim 18 2008, 11:07 | |
| yaw yok mu şu clubpenguinin türkçesi? | |
|
| |
| CP ye Yeni Dil Eklendi!Pengueninİsmi Değişti Diyenler Baksın | |
|