| fall fair(yeni itemler eklendi). | |
|
+12ajanx *Rainbow »MéLîH« Agates9753 cocosa batuhan563 '*Tomb Raider Bumblebee 'Jeff $éncİ brovezör android 16 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
android Ninja
| Konu: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 06:56 | |
| cpde yeni parti olan fall fair bugun itibariyle basladi. acikcasi ennnnnn sevdigim parti. =D (L) partinin amaci basit olarak ticket toplayip itemlari almak. ticketlari burdaki cesitli oyunlardna toplayabiliorz. oyleyse bi itemlari ve ne kadar ticket istediklerini gosterelim. bunu foresttaki ustunde "prizes" yazan cadirdan da gorebilirsiniz. guncellendi.yeni itemimiz stripey hat geldi. ortada gorebilirsinz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ayrica great puffle circusta iki tane yeni member itemi var. biri ortad agorudugnuz biyik digeri de sag alt kosedeki furniture itemi var. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bu da memberlara ozel olan great puffle circus bolumundeki itemlar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ~~mekanlara gecelim. dock, partide boyle dekore edildi: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]snow forts: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bonus games room: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]town: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]the beach: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ski hill: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]the plaza: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ski village: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]cove: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]forest: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ice berg: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]mine: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]the beach: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]great puffle circus(memberlara ozel): [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]partide degismeyen dojo, soccer pitch gibi yerleri koymadim. ~~tanitima oyunlarla devam edicem. ilk olrak dock'taki ring the bell var. bu oyunn amaci mumkun oldugunca ortadaki hedefe en yakn yerdne vurarak su kucuk parcayi adi her neyse yukardaki cana kadar ulastirip canin calmasini saglamak. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]feed a puffle oyunu coveda ve burda elinizde 100 puffle'o(bu puffle yemi oluyo) var. bunlarla en cok puffle beslemeye calisiyosunuz. her renk puffle baska sayida ticket veriyo. en iyi ticket bu oyundan snirm. =D 442 yaptm ilk oynayisimda. ama sonra cove acilmadi. -.- [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]snow fortstaki puffle paddleda raketin ustunde puffle sektirip ticket kazanadorya. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]memory card game i hepimz zaten biliorz ayni kartlari eslestrmeye calisiorz oyunda falan filan. =D oyunu the beachte bulabilirsinz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]forestta puffle shuffle oyunu var. sapkalari takip ederek karistiildiktan sonra pufflein hangi sapkann altinda oldugunu buladorya. burda farkli renkteki pufflelair karistirip onlardan birini istiyo ama. o yuzden dikkatli olmak gerek. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]puffle soakerda da pufflelarin oldugu tahtalari vuruyosunuz. rockhopper vs.yi vurunca da eksi puan geliyo. oyun bonus games roomda. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]balloon pops. =D onu pek cozemedim sanirim pufflei eliizdeki hava ufleyen seyle hedeflere goturuorz falan ama zor geldi bana oyniamadim. bonus games roomda oyun. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ~~evt hepsi bu bu kadar. teker teker butun pizza parlor, night club bla bla yapabilirdm tabi ama gereksinm duymadim acikcasi. =D=D=D 1 saatimi aldi bunlari yapmak. umarim yardimci olabilmisimdir. hepsi tamamen benm yapimim ve benim anlatimimdir. sayfa duzeni biraz. iii tamam cok fazla bozuldu ama ozur dilerim. onemli not: oyundan cikip oyunu yeniden actiginizda ticketlar gider.
En son android tarafından Cuma Eyl. 11 2009, 10:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
brovezör Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1894 Oyundaki Nicki : hilalmrc Takıldığı Mekan : bu forumda Mesajı : T-prupkinn-T Kayıt tarihi : 14/06/09
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 07:00 | |
| yoo fazla bozmamıs paylasm için saol ama ben freeyim ve hilesiz bonus games rooma girdim çünkü morası free.. sadece member diil. pafıl sirki vardı sadecee ora member. | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 07:04 | |
| - hilalmrc demiş ki:
- yoo fazla bozmamıs paylasm için saol ama ben freeyim ve hilesiz bonus games rooma girdim çünkü morası free.. sadece member diil. pafıl sirki vardı sadecee ora member.
ah pardon pardon pardon. oras free cok ozur diliore. ben great puffle circusu gormedm. =DD dur degistiriorm. | |
|
| |
$éncİ Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3670 Oyundaki Nicki : moruk7 Kayıt tarihi : 13/04/09
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 07:05 | |
| ne znm yeni şeyler eklenecek | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 07:15 | |
| yeni itemlar 2. veya 3. gun gelir. | |
|
| |
'Jeff Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1167 Oyundaki Nicki : Atal222 Takıldığı Mekan : Summit/Town Mesajı : Merhaba Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 07:17 | |
| Yaa Hastayim Bu Party e önceki seneki itemlerden birini vermelerine rağmen süper :hh: | |
|
| |
Bumblebee Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 66 Oyundaki Nicki : 123123red(member aranıyor) Takıldığı Mekan : Summit>Town Mesajı : Ajan Olmayı Unutmayın Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 07:24 | |
| Evet freeleriçin süper bi şapka gelmiş yıldızlı :D | |
|
| |
$éncİ Özel Penguen
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 07:24 | |
| - android demiş ki:
- yeni itemlar 2. veya 3. gun gelir.
tmm saol | |
|
| |
brovezör Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1894 Oyundaki Nicki : hilalmrc Takıldığı Mekan : bu forumda Mesajı : T-prupkinn-T Kayıt tarihi : 14/06/09
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 07:58 | |
| rica etsem yazının altın dikkat edin:oyundan çıkıp tekrar girince ticketler gitmiş oluyor. | |
|
| |
'*Tomb Raider Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2553 Oyundaki Nicki : atooos ve Gengengu Takıldığı Mekan : Blizzard Mesajı : We're Oscar Mike Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 08:07 | |
| Evet Çok Güzel Bir Paylaşım.Great Puffle Circus.Harbiden Great.Süpermiş | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 08:56 | |
| - hilalmrc demiş ki:
- rica etsem yazının altın dikkat edin:oyundan çıkıp tekrar girince ticketler gitmiş oluyor.
hatirlattigin icin tesekkurler, ekledm. :hh: | |
|
| |
batuhan563 Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 206 Oyundaki Nicki : batuhan563 Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Herkez oyuna Kayıt tarihi : 25/11/07
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 08:57 | |
| arkadaşlar bu gün penguinim 1011. günü :D baya çok bu partiyi bunla beraber 2 yada 3 kere gördüm member gibi item yaptım bu güne kdr şimdi yeni itemi bekliyorum ama inşallah lelipop veya pamuk şeker verilmez :D | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 09:04 | |
| of evet ayni vermesnler ya. pembe pamk sekeri verebilirler. =D | |
|
| |
cocosa Yeni Penguen s3
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 09:12 | |
| Bence itemleri çok ucuza vermişler.Sadece bi kere Puffle Shuffle oynadım 1077 ticket kazandım | |
|
| |
Agates9753 Yeni Penguen s3
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 09:26 | |
| Fark ettiyseniz geçen seneki çark oyunu yok o daha çok ticket kazandırabiliyodu.Herhalde puanlar az diye 50,100 falan istediği için gerek duymadılar | |
|
| |
»MéLîH« Ninja
Mesaj Sayısı : 9193 Oyundaki Nicki : Mimifb! Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : cybeRcix! Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 09:34 | |
| Aslı bende bunları koyacaktım :/ Benden hızlı davranmışsın :LoL: . +1 Rep Ayrıca burayı unuttun galiba :D [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
*Rainbow Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 12:24 | |
| | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 12:33 | |
| melih dedigim gibi her yeri koymadim. hem cok fazla resim olucakti hem de cok fazla youlmustum cidden. 1 bucuk saat ugrastim bu kadari icin. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 12:39 | |
| |
|
| |
»MéLîH« Ninja
Mesaj Sayısı : 9193 Oyundaki Nicki : Mimifb! Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : cybeRcix! Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 12:53 | |
| | |
|
| |
ajanx Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 566 Oyundaki Nicki : Bir kere jefga Takıldığı Mekan : summit summit summitttt eet summit Mesajı : Ezgi seni seviyordum eskiden ama artık gözümde bitsin Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 12:54 | |
| Konuya nasıl müzik koydun. | |
|
| |
$éncİ Özel Penguen
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 13:06 | |
| ssaol çok işime yaradı ama pamuk şeker verselerdi ne iii olurdu :ff: | |
|
| |
brovezör Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 04 2009, 13:19 | |
| ama gsl parti dimi. ben en çok icebergi sevdim. ama ice berge rooler coaster de yapabilirlerdirdi. daha ii olurudu. | |
|
| |
GİZEM+BLOOM Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 171 Oyundaki Nicki : Pinq Girl Takıldığı Mekan : ıce cold Mesajı : ne kral ol ne paşa cimbomlu ol hayatı yaşa :D Kayıt tarihi : 19/02/08
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). C.tesi Eyl. 05 2009, 16:51 | |
| süper müzik te koymuşsun + rep ama nasil yapildiini bilmiyourm artı rep yasıl yapılkıyor? | |
|
| |
'Quest Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1489 Oyundaki Nicki : ahomatt 0ahmet0 ve member penguenim Takıldığı Mekan : Gizli bir yerde. Kayıt tarihi : 23/12/08
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). C.tesi Eyl. 05 2009, 16:55 | |
| | |
|
| |
GİZEM+BLOOM Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 171 Oyundaki Nicki : Pinq Girl Takıldığı Mekan : ıce cold Mesajı : ne kral ol ne paşa cimbomlu ol hayatı yaşa :D Kayıt tarihi : 19/02/08
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). C.tesi Eyl. 05 2009, 16:57 | |
| süpersin ya ben bi teşekkür alamadım :( teşekkür ettiğin için teşekkürler xD | |
|
| |
Joker Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 793 Oyundaki Nicki : KaptanJack4 Takıldığı Mekan : Heryer Mesajı : Why So Serious?? Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Paz Eyl. 06 2009, 14:15 | |
| | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Ptsi Eyl. 07 2009, 23:03 | |
| ah sey muzigi ben koymadm. =D=D | |
|
| |
cocosa Yeni Penguen s3
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 11 2009, 07:37 | |
| Puffle Sirki'ni saymazsak partinin geçen seneden hiçbir farkı yok. | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 11 2009, 10:26 | |
| | |
|
| |
Seriseri95 Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 62 Oyundaki Nicki : Seriseri95 Takıldığı Mekan : Summit, Mammoth, Abominable Mesajı : ClubPenguin Turkiye ! Kayıt tarihi : 02/09/09
| Konu: Geri: fall fair(yeni itemler eklendi). Cuma Eyl. 11 2009, 10:45 | |
| | |
|
| |
| fall fair(yeni itemler eklendi). | |
|