| Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım | |
|
+20selocan14 Mert sello111 tmrerdgn casska Apricot ateskizi95 agy2000 spynova DarknessTR NeTLoG HomoSapiens hayat nehri brother1997 Türklük ugur23 Bojankrkic untitled. goldenone Burak 24 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Burak Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 825 Oyundaki Nicki : CLUBPENGUİN HARİKA BİR ARKADAŞLIK OYUNUDUR Takıldığı Mekan : CLUBPENGUİNDEKİ DOCK VE TOWN VE PLAZA Mesajı : LÜTFEN CLUBPENGUİNİN BİR FLASH OYUN LDUĞUNU BİLELİM Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım C.tesi Mart 29 2008, 13:49 | |
| PENGUENİM HAKSIZ YERE FOROVER OLDU \/ Hayat anlamsız bir şaka Ben bir vaka Penguenim öldü Cpciler gördü Öfkelendim,Hiddetlendim Başımı yere vurdum Cp benim için anlamsız geldiiiiiiiii ClubPenguin yaygaraya gittiiiiiiiiii PENGUENİM HAKSIZ YERE FOROVER OLDUUU CP MAHKEMELİK OLDUUUUEn güzel ,En komik partide penguenim haksız yere forover olduuuuuuuu 25 item Ben verem 100 arkadaş Ben dadaş 40+ pin Cpciler cin 50+arkaplan Cp kara plan 28 Mart 2008 Cuma Adaletsizlik tarihi burda 310 gün Ona daha yeni isim koyordum dün Cpeye mektup Spongebob oldu turp Herşey başladı keyifle Bitti oyun acıyla Cp beni kastı ClubPenguin bana şaka yaptı Özel günler Güzel anılar. Çizgili Partideeee............ Yazan:Burak Gökmen | |
|
| |
goldenone Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1094 Oyundaki Nicki : rockhopper Takıldığı Mekan : town Mesajı : yok Kayıt tarihi : 24/02/08
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım C.tesi Mart 29 2008, 14:52 | |
| emeğe saygı süper :tebrix: | |
|
| |
untitled. Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4012 Oyundaki Nicki : Crazybody01 Kayıt tarihi : 24/11/07
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım C.tesi Mart 29 2008, 16:44 | |
| | |
|
| |
Bojankrkic Özel Penguen
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım C.tesi Mart 29 2008, 16:46 | |
| | |
|
| |
ugur23 Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 211 Oyundaki Nicki : ugrsa1 Takıldığı Mekan : cathin' waves, coffee shop, town Mesajı : club penguin!!! Kayıt tarihi : 15/01/08
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım C.tesi Mart 29 2008, 21:10 | |
| güzel olmuş ama forever lik kötü | |
|
| |
goldenone Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1094 Oyundaki Nicki : rockhopper Takıldığı Mekan : town Mesajı : yok Kayıt tarihi : 24/02/08
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım C.tesi Mart 29 2008, 21:12 | |
| | |
|
| |
Türklük Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1746 Oyundaki Nicki : Yok Takıldığı Mekan : Yok Mesajı : Ne mutlu Türküm diyene Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım C.tesi Mart 29 2008, 22:42 | |
| Bir de türkü yazsana,saz eşliğinde söylersin. :oleyy: | |
|
| |
brother1997 Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 23 Oyundaki Nicki : sahin1997 Takıldığı Mekan : town Mesajı : yiğittt Kayıt tarihi : 24/03/08
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Paz Mart 30 2008, 06:38 | |
| süper olmuş ama haksız yere değil şifreni birisi görüp aynanda girerseniz olur forever | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
hayat nehri Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2238 Oyundaki Nicki : dulcine eva Takıldığı Mekan : blizzard Mesajı : sadece cp-tr ! Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Paz Mart 30 2008, 07:30 | |
| olsun kafiyeler ve sözler harika olmuş... | |
|
| |
HomoSapiens Ninja
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Paz Mart 30 2008, 07:33 | |
| benim de banlandı ama forever olmadı bnde hemen sifremi değiştirdim artık bişey yok | |
|
| |
NeTLoG Özel Penguen
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Paz Mart 30 2008, 10:06 | |
| | |
|
| |
Burak Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 825 Oyundaki Nicki : CLUBPENGUİN HARİKA BİR ARKADAŞLIK OYUNUDUR Takıldığı Mekan : CLUBPENGUİNDEKİ DOCK VE TOWN VE PLAZA Mesajı : LÜTFEN CLUBPENGUİNİN BİR FLASH OYUN LDUĞUNU BİLELİM Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Paz Mart 30 2008, 13:43 | |
| - -BuraK- demiş ki:
- Bir Sürü Yazım Hatası Var Berbat!
Burak lütfen daha saygılı ol Beğendiğiniz için çok teşekkürler Bir kaç sorum olucak 1.Cpye mail göndersem olurmu2.Türkçe mail göndersem olurmu3.(Bu soru değil)Benim şifremi 1 kişi biliyor ona verdim ama bir kötülük yapması imkansız 4.Aynı anda girilirse forovermi olur 5.İçinizde kaç kişi benimle aynı durumda 6.Cpnin mail adresi tam olarak ne [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] u? | |
|
| |
DarknessTR Özel Penguen
| |
| |
Türklük Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1746 Oyundaki Nicki : Yok Takıldığı Mekan : Yok Mesajı : Ne mutlu Türküm diyene Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Paz Mart 30 2008, 13:52 | |
| - Burak demiş ki:
- -BuraK- demiş ki:
- Bir Sürü Yazım Hatası Var Berbat!
Burak lütfen daha saygılı ol
Beğendiğiniz için çok teşekkürler
Bir kaç sorum olucak
1.Cpye mail göndersem olurmu 2.Türkçe mail göndersem olurmu 3.(Bu soru değil)Benim şifremi 1 kişi biliyor ona verdim ama bir kötülük yapması imkansız
4.Aynı anda girilirse forovermi olur
5.İçinizde kaç kişi benimle aynı durumda
6.Cpnin mail adresi tam olarak ne
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] u? [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adresinden yazacaksın isteğini ve İngilizce yazacaksın çünkü onlar Türkçe bilmez.O yazdığın adres çizdiğin resimleri göndermek içindir.Aynı anda girilirse sınırsız yasak yemessin.Bağlantıyı kaybettin der o kadar. | |
|
| |
spynova Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1783 Oyundaki Nicki : Mertowitch Takıldığı Mekan : U.S.A Kayıt tarihi : 08/02/08
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Paz Mart 30 2008, 13:52 | |
| | |
|
| |
ugur23 Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 211 Oyundaki Nicki : ugrsa1 Takıldığı Mekan : cathin' waves, coffee shop, town Mesajı : club penguin!!! Kayıt tarihi : 15/01/08
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Paz Mart 30 2008, 16:05 | |
| | |
|
| |
agy2000 Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 695 Oyundaki Nicki : Ahmetgiray Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : CP Kayıt tarihi : 01/03/08
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Paz Mart 30 2008, 16:18 | |
| Club Penguin'in ana sayfası [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dur.Oradan mail gönderebilirsin. Mailini Türkçe gönderme, anlamayabilirler. Ve son olarak;şarkı süper olmuş tebrik ederim. :tebrix: | |
|
| |
ateskizi95 Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1377 Oyundaki Nicki : ateskizi95 Takıldığı Mekan : summit tabiki Mesajı : dostunu yakınında tut düşmanını daha yakınında tut Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Paz Mart 30 2008, 16:26 | |
| güzel omuş duygularını dışa dökmüşün :tebrix: | |
|
| |
Apricot Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2458 Oyundaki Nicki : Rals22 (member) Takıldığı Mekan : Her Yer Mesajı : Guitar Hero World Tour Kayıt tarihi : 05/12/07
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Paz Mart 30 2008, 18:52 | |
| çok hüzünlendim :ıngaa: :üzgünn: | |
|
| |
casska Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4009 Oyundaki Nicki : casska, çaldığım memberlar Sitem: - Takıldığı Mekan : Forum oyunları Mesajı : Sevgilimi kaybettim bulan var mı? Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Paz Mart 30 2008, 19:54 | |
| | |
|
| |
Burak Süper Penguen s3
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Ptsi Mart 31 2008, 15:31 | |
| Teşekkürler arkadaşlar beğendiğinize çok sevindim :yes: .Birde ben mailimi ingilizceye çevireblirisem daha sonra penguenim Spongebob Gg' yi açsalar en başta ne kadar üzüldüysem okadar mutlu olucağım Yani aşırı mutlu olacağım :öhöm: Türklük sorularıma cevap verdiğin için çok teşekkürler :yes: | |
|
| |
tmrerdgn Red and White
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Ptsi Mart 31 2008, 20:01 | |
| Güzel olmuş...:) Tebrikler. :tebrix: | |
|
| |
sello111 Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 420 Oyundaki Nicki : sello111,handeisparta Takıldığı Mekan : beach Mesajı : Oyundaki 2. nickim Kayıt tarihi : 07/01/08
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Çarş. Nis. 02 2008, 12:14 | |
| güzel sarkı:DD:D:D:D:D:D::))) | |
|
| |
Türklük Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Çarş. Nis. 02 2008, 12:37 | |
| - Burak demiş ki:
- Teşekkürler arkadaşlar beğendiğinize çok sevindim :yes: .Birde ben mailimi ingilizceye çevireblirisem daha sonra penguenim Spongebob Gg' yi açsalar en başta ne kadar üzüldüysem okadar mutlu olucağım Yani aşırı mutlu olacağım :öhöm:
Türklük sorularıma cevap verdiğin için çok teşekkürler :yes: Önemli değil ama hayranlığını da,oyunu ne kadar çok sevdiğini de,pişmanlığını da belirt.O zaman kesin açacaklardır. | |
|
| |
Mert Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1143 Oyundaki Nicki : Black Mert Takıldığı Mekan : :p Mesajı : :P Kayıt tarihi : 02/01/08
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Çarş. Nis. 02 2008, 12:40 | |
| Çok güzell olmuş :tebrix: :oleyy:
| |
|
| |
selocan14 Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 43 Oyundaki Nicki : papatya Takıldığı Mekan : the plaza Mesajı : Rock Me! Kayıt tarihi : 11/03/08
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Perş. Nis. 03 2008, 09:03 | |
| | |
|
| |
Burak Süper Penguen s3
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Perş. Nis. 03 2008, 16:38 | |
| - Türklük demiş ki:
- Burak demiş ki:
- Teşekkürler arkadaşlar beğendiğinize çok sevindim :yes: .Birde ben mailimi ingilizceye çevireblirisem daha sonra penguenim Spongebob Gg' yi açsalar en başta ne kadar üzüldüysem okadar mutlu olucağım Yani aşırı mutlu olacağım :öhöm:
Türklük sorularıma cevap verdiğin için çok teşekkürler :yes: Önemli değil ama hayranlığını da,oyunu ne kadar çok sevdiğini de,pişmanlığını da belirt.O zaman kesin açacaklardır. Vay canına harika bir tavsiye ama ben pişman değilim çünkü pişman olacağım birşey yok ve uzun zamandır hile ve hack türü şeyler yapmıyorum Ama harika tavsiye çok sağol :;));: :tebrix: :sm10: :D: :sm8: :yes: :;));: :=): :) :SEY..: :oleyy: Beğendiğinize çok sevindim arkadaşlar ve ben bu şarkıyı bestelememle kafiye ustası oldum Mektuplarda şiirlerde aşk mektuplarında ve şarkılarda vb. harika kafiyeler kurabiliyorum :sm10: :off topic:Üstü çizildi sinmiyor | |
|
| |
-ShaquaR Süper Penguen s1
Mesaj Sayısı : 480 Oyundaki Nicki : Dark Shaquar Takıldığı Mekan : Mammoth / Beach Mesajı : Yok... Kayıt tarihi : 03/04/08
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Perş. Nis. 03 2008, 16:40 | |
| Konu dışı : bundan sonra off topic değil konu dışıı... | |
|
| |
Türklük Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Perş. Nis. 03 2008, 16:44 | |
| - Burak demiş ki:
- Türklük demiş ki:
- Burak demiş ki:
Türklük sorularıma cevap verdiğin için çok teşekkürler :yes: Önemli değil ama hayranlığını da,oyunu ne kadar çok sevdiğini de,pişmanlığını da belirt.O zaman kesin açacaklardır.
Vay canına harika bir tavsiye ama ben pişman değilim çünkü pişman olacağım birşey yok ve uzun zamandır hile ve hack türü şeyler yapmıyorum
Ama harika tavsiye çok sağol :;));: :tebrix: :sm10: :D: :sm8: :yes: :;));: :=): :) :SEY..: :oleyy:
Beğendiğinize çok sevindim arkadaşlar ve ben bu şarkıyı bestelememle kafiye ustası oldum
Mektuplarda şiirlerde aşk mektuplarında ve şarkılarda vb. harika kafiyeler kurabiliyorum :sm10:
:off topic:Üstü çizildi sinmiyor En önemlisini unuttum.Üzgünlüğünü mutlaka belirt.Ne olur ne olmaz. | |
|
| |
Sin Ninja
Mesaj Sayısı : 7618 Oyundaki Nicki : sinemcik Takıldığı Mekan : mutfak Mesajı : hayvanları bizden ayıran özelliğimiz verdiğimiz sözü tutmamızdır =D Kayıt tarihi : 04/12/07
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Cuma Nis. 04 2008, 16:41 | |
| - A.Gül demiş ki:
- çok hüzünlendim :ıngaa: :üzgünn:
Bende... | |
|
| |
Onurhvs Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4526 Oyundaki Nicki : gizli Takıldığı Mekan : gizli Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Cuma Nis. 04 2008, 16:57 | |
| | |
|
| |
»MéLîH« Ninja
Mesaj Sayısı : 9193 Oyundaki Nicki : Mimifb! Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : cybeRcix! Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Cuma Nis. 04 2008, 16:58 | |
| | |
|
| |
Burak Süper Penguen s3
| Konu: Geri: Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım Ptsi Nis. 07 2008, 14:12 | |
| Çok sağolun arkadaşlar üzgünlüğümüde belirticem Ah birde açılsa.... | |
|
| |
| Penguenim haksız yere banlandı Şarkı yazdım | |
|