| Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. | |
|
+8' DaЯaҒe Sofra Bezi Zuntard sunn i.talha Kirmisi WiLd_DaRkNeSs Lorien* 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lorien* Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 590 Oyundaki Nicki : zzzzz Takıldığı Mekan : zzz Mesajı : zzzzzzz Kayıt tarihi : 26/02/08
| Konu: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Paz Mart 02 2008, 13:11 | |
| ultimate trainer 3 ile rooms dan pirate ship'e gidiliyor.o migrator olabilir ? o yüzden hiç girmediğiniz bir pengunuza girerek rooms > Pirate ship deyin. ama migrator battığı için gidemeyebilir. Anlamadıysanız ; 1- ultimagte trainer 3 'e girin 2- işe yaramayan pengueniniz ile boş olan bir servera girin 3- igloonuza gidin. 4- Room change deyin > Rooms deyin > Pirate ship deyin. 5- Burası migrator olabilir.onun için şimdi giremezseniz migrator kurtulduğunda deneyin. ultimate trainer 3 link [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olursa süper bir paylaşım demektir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama migrator tamir edilmeden olmas [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.](bence) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
WiLd_DaRkNeSs Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4335 Oyundaki Nicki : Darkbird87 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Paz Mart 02 2008, 13:28 | |
| çok güzel saol [/GULUMSEYEN] | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Paz Mart 02 2008, 13:30 | |
| Ayrıca Rockhopper İgloo Deyince Boş Bir Yer Çıkıyor |
|
| |
Lorien* Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 590 Oyundaki Nicki : zzzzz Takıldığı Mekan : zzz Mesajı : zzzzzzz Kayıt tarihi : 26/02/08
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Paz Mart 02 2008, 13:37 | |
| Normal bir düşünelim... rockhopper ilk üye olduğunda belki bizim gibi bir penguydu. igloosu deyince ona gidilirdi.yani boş bir iglooya sonradan ünlü bir penguen olup sakalı ve güzel bir korsan şapkası oldu. bir gemisi oldu. artık igloosu gemisiydi. tabiki üye olduğu gün moderatör değildi. igloo deyince o boş ev çıkabilir. normal. ama rockhopperin member olmadığını burdan anlıyoruz. rockhopper ajan mı değil mi çok kafa karıştırıyor. ortalıkta ajan olmayan yok. belki biz üye olmadan önce bütün görevleri yaptı. yapabilir. ben dün yeni üye açıp ajan oldum hack ile.bütün görevleri sırf kendim yaptım. zamanı yok diyenler çok ve çok yeni üye olabilir.çünkü migrator çarpmadan önce o cp adasına da uğrardı. hq da görülecek diye birşey yoktur. belki hqda gören vardır ama varsa çok çok eskidir. ve bu türk olamaz bence.. Hatta rockhopper bırak ajanlığı , tour bile olmuştur. hatta biz toursak giymiyoruz bazen. o en karizmatık o giysilerle duruyor. tour olsa bile tour şapkasını giymeyebilir.belki rh geldiğinde ski villageye gitti ? herkes rockhopper diye bağırırken o tour oluyordu ? şimdi billybob ile rockhopperin farkı yok. tek fark item getirmesi. billybob ve rh ajan billybob ve rh tour ? bana katılıyor musunuz ? olamazmı ? bana katılmıyorsanız mesaj yazmayın uzun süre harcadım bu mesajı atmak için. veya katılmasanızda katılıyorum deyip beni sevindiremez misiniz ? | |
|
| |
Kirmisi Ninja
Mesaj Sayısı : 5145 Oyundaki Nicki : Kirmisi Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Bağımlılık YapabiliR! Kayıt tarihi : 10/11/07
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Paz Mart 02 2008, 13:46 | |
| Haklı olabilirsin [/GULUMSEYEN] | |
|
| |
Lorien* Süper Penguen s2
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Paz Mart 02 2008, 13:51 | |
| Yorumlarınız için saolun festimcan sende gitti mi acaba ? bende çok bekledi. keşke zaman ileri alınsa , migrator kurtulsa , pinleri alsak [/HAHA] gemiden hırsızlık yaparmış gibi [/HAHA] ben tekrar deneyeceğim. | |
|
| |
i.talha Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1641 Oyundaki Nicki : Skleton,Tokaip Takıldığı Mekan : Dojo,Card Jitsu Mesajı : Nalet Olsun Bana XD Kayıt tarihi : 25/12/07
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Paz Mart 02 2008, 14:05 | |
| | |
|
| |
Lorien* Süper Penguen s2
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Paz Mart 02 2008, 15:23 | |
| Herkes gibi migratorun tamir edilmesini sabırsızlıkla bekliom rh olmasada migrator olsun [/HAHA] | |
|
| |
sunn Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 218 Oyundaki Nicki : Ctsf Takıldığı Mekan : blizzard Mesajı : NO Kayıt tarihi : 03/03/08
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Ptsi Mart 10 2008, 15:56 | |
| ben gittim rockhopper ın gemisi çıkmıştı(onarılınca gidilebiliyor) | |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Ptsi Mart 10 2008, 16:03 | |
| - sunn demiş ki:
- ben gittim rockhopper ın gemisi çıkmıştı(onarılınca gidilebiliyor)
ya nesin sen be! o zamanlar ultimate trainer 1 bile yoktu.Yalan Atma!!! zaten rockhopper'in şifresine inanan dan da bu beklenir.. | |
|
| |
sunn Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 218 Oyundaki Nicki : Ctsf Takıldığı Mekan : blizzard Mesajı : NO Kayıt tarihi : 03/03/08
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Ptsi Mart 10 2008, 18:14 | |
| ya gittim be o zaman ultimate trainer 2 vardı 18 ocak mı neydi blizzardaydı rockhopper 2008 ayrıca | |
|
| |
Sofra Bezi Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 971 Oyundaki Nicki : fdsafsdf Takıldığı Mekan : night club , stage (summit'te) Kayıt tarihi : 11/01/08
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Ptsi Mart 10 2008, 19:36 | |
| denedim yükleniyor yazdı öyle dondu | |
|
| |
sunn Aktif Penguen s3
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Ptsi Mart 10 2008, 19:36 | |
| ya işte onarılınca gidebilion | |
|
| |
' DaЯaҒe Ninja
Mesaj Sayısı : 5473 Oyundaki Nicki : 1001gorkem Kayıt tarihi : 10/02/08
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Ptsi Mart 10 2008, 20:36 | |
| | |
|
| |
sunn Aktif Penguen s3
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Salı Mart 11 2008, 04:55 | |
| ya arkadaşlar şimdi denemeyin onarılınca gidebilirsiniz sadece | |
|
| |
sunn Aktif Penguen s3
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Salı Mart 11 2008, 04:57 | |
| ya arkadaşlar şimdi denemeyin onarılınca gidebilirsiniz sadece | |
|
| |
gangkenny Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1615 Oyundaki Nicki : gangarda Takıldığı Mekan : caribou Mesajı : her kez bir gün gang olcak!!!! Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Salı Mart 11 2008, 08:05 | |
| en güzel billybob un evi..! hem ben biliodum denedik mistik96 ile ama olmadı..! | |
|
| |
ugur23 Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 211 Oyundaki Nicki : ugrsa1 Takıldığı Mekan : cathin' waves, coffee shop, town Mesajı : club penguin!!! Kayıt tarihi : 15/01/08
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Salı Mart 11 2008, 15:55 | |
| | |
|
| |
gangkenny Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1615 Oyundaki Nicki : gangarda Takıldığı Mekan : caribou Mesajı : her kez bir gün gang olcak!!!! Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Salı Mart 11 2008, 17:08 | |
| | |
|
| |
Türklük Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1746 Oyundaki Nicki : Yok Takıldığı Mekan : Yok Mesajı : Ne mutlu Türküm diyene Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. C.tesi Mayıs 03 2008, 20:15 | |
| Hile programı ile ilgili içerik yayınlamak yasaktır. | |
|
| |
[LeGoLaS] Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1400 Oyundaki Nicki : Fbiy Takıldığı Mekan : mountain Mesajı : ι ℓσνє ¢ρ-тя Kayıt tarihi : 03/01/08
| Konu: Geri: Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. Ptsi Mayıs 05 2008, 07:09 | |
| ben gitmiştim tamir edildiği gün:) | |
|
| |
| Bakın sizi ilgilendirecek bir konu. | |
|