| Moderetör pls bakarmısın bnim için çok önemli | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Blade Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 173 Oyundaki Nicki : Captan Price Takıldığı Mekan : Nişantaşı Mesajı : item buldun al ban gördün kaç Kayıt tarihi : 21/02/08
| Konu: Moderetör pls bakarmısın bnim için çok önemli Perş. Şub. 28 2008, 21:36 | |
| moderetör arkadaşlarım bn cp trainer 2 kullanıyorum rockhopperin arkaplanını aldım ama bunu sadece bnmi görüyorum yoksa bütün herkes mi bnim bu soruma kesin ve net bir cvp verirseniz çok mutlu olurum Allah rızası için şimdiden teşekürler [/GULUMSEYEN] | |
|
| |
Lorien* Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 590 Oyundaki Nicki : zzzzz Takıldığı Mekan : zzz Mesajı : zzzzzzz Kayıt tarihi : 26/02/08
| Konu: Geri: Moderetör pls bakarmısın bnim için çok önemli Cuma Şub. 29 2008, 05:06 | |
| cp trainer 2 almadın. ultimate aldın çünkü 2 çalışmıyor. evet ultimatede herkes görebilir. (fuqş [GOZKIRP] ) | |
|
| |
Eflatuns Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1788 Oyundaki Nicki : Bernafb67,Eflatuns Takıldığı Mekan : Town Mesajı : Eflatuns geri döndüüüü!!!!!!!!!!!! Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Moderetör pls bakarmısın bnim için çok önemli Cuma Şub. 29 2008, 06:48 | |
| O sende hep kaldığı için herkes görebiliyor. | |
|
| |
casska Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4009 Oyundaki Nicki : casska, çaldığım memberlar Sitem: - Takıldığı Mekan : Forum oyunları Mesajı : Sevgilimi kaybettim bulan var mı? Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Moderetör pls bakarmısın bnim için çok önemli Cuma Şub. 29 2008, 12:56 | |
| doğru sölüonda neden moderatorlar baksın dedin biz bilmiyomuyuzz | |
|
| |
Blade Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 173 Oyundaki Nicki : Captan Price Takıldığı Mekan : Nişantaşı Mesajı : item buldun al ban gördün kaç Kayıt tarihi : 21/02/08
| Konu: Geri: Moderetör pls bakarmısın bnim için çok önemli Cuma Şub. 29 2008, 14:18 | |
| yha biri dedi türk bayrağı pini hep kalıo die bn baktım çıktım girdim yok olmuş bundan sonra bir ytek moderötörlere inandım ama yine size inanırım [GOZKIRP] | |
|
| |
'oRiginaL Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 2113 Oyundaki Nicki : Xproto Takıldığı Mekan : Summit/Town Mesajı : Ch1LeCa$$ Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Moderetör pls bakarmısın bnim için çok önemli Cuma Şub. 29 2008, 14:29 | |
| Ultimadeyi hiç denemedim virüs cıkabilir. | |
|
| |
casska Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4009 Oyundaki Nicki : casska, çaldığım memberlar Sitem: - Takıldığı Mekan : Forum oyunları Mesajı : Sevgilimi kaybettim bulan var mı? Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Moderetör pls bakarmısın bnim için çok önemli Cuma Şub. 29 2008, 15:08 | |
| | |
|
| |
Grrr Yeni Penguen s1
| Konu: Geri: Moderetör pls bakarmısın bnim için çok önemli Cuma Şub. 29 2008, 15:10 | |
| - casska demiş ki:
- yok yaa
microchip yaptıı Microchip kim?Ona güvenebilirmiyiz? | |
|
| |
casska Özel Penguen
| Konu: Geri: Moderetör pls bakarmısın bnim için çok önemli Cuma Şub. 29 2008, 15:28 | |
| trainer uzmanı bütün tarinerlar ve money makerları oyaptıı | |
|
| |
'Rasengan Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 2180 Oyundaki Nicki : Donelyno Takıldığı Mekan : dock,ıce berg,beach Mesajı : Ben Ogsguz beyler bayanlar =) Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Moderetör pls bakarmısın bnim için çok önemli Cuma Şub. 29 2008, 15:29 | |
| | |
|
| |
| Moderetör pls bakarmısın bnim için çok önemli | |
|