| Galiba bunu yapmamalıydım.:D Lanet olsun Dostuum! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
_Hilines_ Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 90 Oyundaki Nicki : Hilalmrc Takıldığı Mekan : Summit, genelde EPF Command Room Mesajı : pAtLaMa ve pAtLaTmA ZaMaNı!!! Kayıt tarihi : 22/06/10
| Konu: Galiba bunu yapmamalıydım.:D Lanet olsun Dostuum! C.tesi Ağus. 07 2010, 19:17 | |
| Harika komk bi olay paylasicam sizle:D Simdi aklima geldi:D Bigün okulda, etut bitimi partysi yapiyoduk.(Her etut baslangic ve sonunda yapariz) Herkes Waffle getirdi. Neyse yiyoruz, o gun odev yok, muzik actık. Oğretmenin izniyle tabi:D Berkay adlı ger**ekali bi arkadas, dans edicem diye Waffle' sini devirdi. Sonra -bu ozlu sozu zaten-Lanet Olsun Dostuuum! onu daha bitirmemiştim!! dedi. tabi o sırada Waffle onun ayaina düstüünden herkes gulmaye basladi. Ama boyle bisiyi gormus olamazsiniz, arkadasin biri azindaki bütüüün o kivi soslu Waffle yi berkayin zaten mahfolmus ayakkabisina cikardi. We berkay da soyle dedi: Galiba bunu yapmamliydim. xD cok komikti yaa. Ama tabi siz ayakkabiyi gormediniz. Yemyesildi XD... | |
|
| |
$éncİ Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3670 Oyundaki Nicki : moruk7 Kayıt tarihi : 13/04/09
| Konu: Geri: Galiba bunu yapmamalıydım.:D Lanet olsun Dostuum! Ptsi Ağus. 09 2010, 13:11 | |
| Hah süper anı :D @ hilal bi faceye gir acil | |
|
| |
bunny_blg Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 1726 Oyundaki Nicki : Penpengu1 Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: Galiba bunu yapmamalıydım.:D Lanet olsun Dostuum! Ptsi Ağus. 09 2010, 13:14 | |
| Amerikan filmlerinden fırlamış o çocuk :) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 90 Oyundaki Nicki : Hilalmrc Takıldığı Mekan : Summit, genelde EPF Command Room Mesajı : pAtLaMa ve pAtLaTmA ZaMaNı!!! Kayıt tarihi : 22/06/10
| Konu: Geri: Galiba bunu yapmamalıydım.:D Lanet olsun Dostuum! Çarş. Ağus. 11 2010, 15:16 | |
| :D Zaten çok bronz o:D @ Benim sizde ekli olduğum face acik değil :D | |
|
| |
bunny_blg Özel Penguen
| Konu: Geri: Galiba bunu yapmamalıydım.:D Lanet olsun Dostuum! Cuma Ağus. 13 2010, 12:53 | |
| @hilal sana acil ulaşmamız gerek! | |
|
| |
'*Tomb Raider Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2553 Oyundaki Nicki : atooos ve Gengengu Takıldığı Mekan : Blizzard Mesajı : We're Oscar Mike Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Galiba bunu yapmamalıydım.:D Lanet olsun Dostuum! Cuma Ağus. 13 2010, 17:09 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Galiba bunu yapmamalıydım.:D Lanet olsun Dostuum! Cuma Ağus. 13 2010, 20:48 | |
| hahah komik hikaye ama :D @ bilge buraya msnmi yazamam, ama pazar gunu saat 3 de sohbt penceresine gel. | |
|
| |
bunny_blg Özel Penguen
| Konu: Geri: Galiba bunu yapmamalıydım.:D Lanet olsun Dostuum! C.tesi Ağus. 14 2010, 12:32 | |
| @pınar a ulaşsan yeter. pazar günü olmaz belki. | |
|
| |
| Konu: Geri: Galiba bunu yapmamalıydım.:D Lanet olsun Dostuum! Perş. Ağus. 19 2010, 14:32 | |
| @ ya bakın ne oluyoesa burda söyleyin. Kimse karışmaz. | |
|
| |
bunny_blg Özel Penguen
| Konu: Geri: Galiba bunu yapmamalıydım.:D Lanet olsun Dostuum! Cuma Ağus. 20 2010, 10:44 | |
| @ Olmaz reklama girebilir! Pınara Faceb**k'tan ulaş! Özel mesajda gönderilmiyo zaten | |
|
| |
| Konu: Geri: Galiba bunu yapmamalıydım.:D Lanet olsun Dostuum! C.tesi Ağus. 21 2010, 09:36 | |
| | |
|
| |
bunny_blg Özel Penguen
| Konu: Geri: Galiba bunu yapmamalıydım.:D Lanet olsun Dostuum! C.tesi Ağus. 21 2010, 18:01 | |
| Sen beni ekle ben sana mesaj olarak gönderirim: Bilge LALE | |
|
| |
| Galiba bunu yapmamalıydım.:D Lanet olsun Dostuum! | |
|