| Yardım Edin | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Papapasta Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 39 Oyundaki Nicki : Yoyopenyo Takıldığı Mekan : Town Mesajı : en iyisi clubpenguin tr Kayıt tarihi : 30/06/10
| Konu: Yardım Edin Cuma Tem. 16 2010, 13:13 | |
| Arkadaşlar ben free değilim ama 18'inde yani 2 gün sonra memberleğim bitecek. Lütfen birisi memberliği nasıl devam ettirilir yazar mı. Help Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. İnşallah şansım açık gider de bu sefer 6 aylık member olmama izin verirler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Help meeeeeeeeeeeeeeee imdaaat yardım edin freelliğin içinde boğulacağım . | |
|
| |
Pyloge Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 3942 Oyundaki Nicki : Kamyon Takıldığı Mekan : Town Mesajı : CP-TR yeniden sizlerle! Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Yardım Edin Salı Tem. 20 2010, 07:35 | |
| @MadaMada1'in mesajı silinmiştir.
Eğer 1 aylık member aldıysan Papapasta sana sormadan otomatik olarak kredi kartından 1 ay daha çekilir.Burada belirtilen nokta 1 ayda 1,6 ayda 1, 12 ayda 1dir. Ancak alışılagelmiş düzen ve oraları okumamamız(yamamız) yüzünden biz bunun 1 ay sonra biteceğini sanmaktayız ama yenilenir. | |
|
| |
madamada1 Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 272 Oyundaki Nicki : madamada1 Takıldığı Mekan : Durdmuyorum ki bir yerde beni bulmanız zor kısaca. Mesajı : Free item isteriz!Free item isteriz! Kayıt tarihi : 27/11/08
| Konu: Geri: Yardım Edin Salı Tem. 20 2010, 13:33 | |
| Pyloge ama o da biz freeleri aşağıladı uyarmalısınız:( | |
|
| |
Michael14 Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 337 Oyundaki Nicki : Kholpashali Mesajı : Ov Ye Men Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Yardım Edin Salı Tem. 20 2010, 14:58 | |
| Evet,aşağıladı.Şımarık insanları sevmem. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 272 Oyundaki Nicki : madamada1 Takıldığı Mekan : Durdmuyorum ki bir yerde beni bulmanız zor kısaca. Mesajı : Free item isteriz!Free item isteriz! Kayıt tarihi : 27/11/08
| Konu: Geri: Yardım Edin Salı Tem. 20 2010, 16:46 | |
| Beni desteklediğin için sağol Michael(Amerikan filmi gibioldu) | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Mesaj Sayısı : 39 Oyundaki Nicki : Yoyopenyo Takıldığı Mekan : Town Mesajı : en iyisi clubpenguin tr Kayıt tarihi : 30/06/10
| Konu: Geri: Yardım Edin Çarş. Tem. 21 2010, 16:06 | |
| aşağılamak istememiştim. ama yinede özür. gerçekten. lütfen beni affedin. sizede hak veriyorum çünkü bende free iken memberler hava atıyor diye onlara sinir olurdum. ama member olunca insan istemesede böyle şeyler yapıyor işte özür. pyloge inşallah doğru biliyorsundur. yinede sağol ve tekrar bütün freelere özür diliyorum.lütfen beni affedin. micheal'ı okuyunca çok üzüldüm. gerçekten çok üzgünüm madamada ve micheal. eğer sende freesen sanada özürdilerim pyloge. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Michael14 Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 337 Oyundaki Nicki : Kholpashali Mesajı : Ov Ye Men Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Yardım Edin Çarş. Tem. 21 2010, 18:36 | |
| - Misafir demiş ki:
- Pyloge:
Öyle diyiyorsunda bende öyle bir şey olmadı... Michael14: Şımarık İnsanları sevmem Diyorsun Kendinde Onlardan Birisin Merak Etme [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] madamada1: o kendini member olmanın heyecanına kaptırmıs büyüklük sizde kalsın... Kimsin sen ha ? Pallas değil mi ? Başka oyunda tartıştık diye şimdi burada bana tavır yapma.Ha ayrıca.Sen bırakmıyormuydun Yoksa yanlışmı gördüm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Yardım Edin Perş. Tem. 22 2010, 04:56 | |
| ne Pallası ya. allahaşkına ben pallası bilmiyorum. yani cptr de biliyorum ama gerçekten hiç bilmem pallasın gerçekte kim olduğunu. ayrıca bu beni ilgilendirmez pallası ilgilendirir. hem neyi bırakamıyormuşum ki. pallasla tartıştığınızı da bilmiyordum beni de ilgilendirmez zaten. hem neden özür dilediğim için kızıyorsun anlamadım. hem yemin ederim ki ben pallasın ikinci pengueni değilim. hem ben kimsenin pengueni değilim kendimden başka. ben tek penguenim.ayrıca lütfen kötü sözler söylemeyi bırak. ve tekrar tüm freeler(cpdeki en büyüklere en olgunlara..) özür. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yardım Edin Perş. Tem. 22 2010, 06:17 | |
| Özür dilediğin için teşekkürler:)Ayrıcada seni anladım:) | |
|
| |
| Konu: Geri: Yardım Edin Perş. Tem. 22 2010, 15:27 | |
| bende beni anladığın için teşekkür ederim. | |
|
| |
| Yardım Edin | |
|