ClubPenguinTR.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ClubPenguinTR.com

Latest imagesAnasayfaAnasayfaGaleriAramaKayıt OlGiriş yap

O İstemeden Yaşayamazlar-2

4 posters
YazarMesaj
_Hilines_
Aktif Penguen s1
Aktif Penguen s1

Kadın Mesaj Sayısı : 90
Oyundaki Nicki : Hilalmrc
Takıldığı Mekan : Summit, genelde EPF Command Room
Mesajı : pAtLaMa ve pAtLaTmA ZaMaNı!!!

O İstemeden Yaşayamazlar-2 Empty
MesajKonu: O İstemeden Yaşayamazlar-2   O İstemeden Yaşayamazlar-2 Icon_minitimePerş. Tem. 01 2010, 07:40

O gün kendimi kötü hissediyordum. Tüm arkadaşlarım Fransa' ya, işe gitmişlerdi.Ben ise hala buradaydım.Jane, Julia,Mark, Nelly, Jackson, James, Dylan... Hepsi gitmişti. Bir tek ben, yani Mia kalmıştım. Fransa' da olan işe gidememiştim; o hafta hastaydım. Başvuru formunu dolduramamıştım. Julia' nın telefonu vardı bende, onu aradım; gelen mesaj beni şaşırtmıştı;
"Fransa' dayım, çok fazla işim var. Cevap veremiyorum. Sinyalden sonra mesaj bırakın!!Dıııııt..."
"Julia, hepinizi çok özledim. Bana mesaj atmayı unutmayın.Bay bay..."
Sonra aynı notu diğerlerine bıraktım.Sadece, James cevap varmişti.
"Ben James..."
"James, sesin neden öyle?"
"Bilmiyor-musun? Mark ve Jane, trende başka kabindeydiler.Ve o kabin..Patlamış.Öldüler Mia!:Öldüler!!!"
"Ne!!!"diyebilmiştim sadece... Gözlerimi kapattım. Ama o apt*l yaşlar sürüyordu. Sadece "Neden? nn-neden?"diyebildim.telefon çoktan elimden düşmüştü. En yakın arkadaşım. Jane. Ve onun sevgilisi... Mark... Gitmişlerdi. Ama neden!!?? Bir anda ev telefonuma bir mesaj geldi. Düğmeye bastım ve dinledim.
"Ben istemeden; yaşayamazlar..."
Ne demekti bu?
Ne istiyordu bu benden?
Ne oluyordu hayatımda??? Ne olyordu???
Unutmak için televizyonu açtım. Ve aniden o haberle kulaklarım çınladı; "Fransa' nın La Premiere adlı ünlü mimarlık şirketindeki kazada 2 kişi öldü. Bu kişiler Julia Meet ve Jackson Perez. Şirketin sahibi A.L.'nin bıçağını masanın üzerine koyması ve bıçağın nedeni bilinmeyen bir şekilde önce J.M.' ye, daha sonra J.P.' ye batması sonucu ölü bulundular." Julia ve Jackson...Aynı gün içinde 4 arkadaşımı kaybetmiştim. Mark, Jane, Julia,Jackson. Onlar gitmişlerdi. Uzaklara... Hem de çok uzaklara...
Bölüm 2
Nelly, James ve Dylan kalmıştı. Bir de ben. Dylan sevgilimdi, James ve Nelly ise zaten çıkıyorlardı. Hemen internet üzerinden Fransa' ya, bilet aldım.
Bir sonraki gün, Fransa'da, kaldıkları oteldeydim. Nelly çok güzel bir kız olmasına rağmen -bize katılmadan önce mankendi- gözleri tamamiyle gitmişti. Kıpkırmızıydı. Tabii ben de öyleydim. James' in en iyi dostu Mark olduğu için o da öyleydi. Dylan 'sa... Anlatılamaz derecede kötüydü. Jackson' la 3 yaşından beri kankaydılar. Maçlara, gezilere... Hep beraber giderlerdi. O bayıldığı için onu sedyeyle yoğun bakım odasına almışlardı, ama yaklaşık 2 saat sonra çıkmıştı. Artık oldukça iyi görünüyordu. O kırmızı halden eser yoktu. Beni yanına çağırdı.
-Mia...
-Evet Dylan...
-Bir mektup buldum, galiba sana gelmiş. Al.
-Aaa. Teşekkür ederim. -Sarıldık.-
Sonra ben boş bir yere gidip mektubu okumaya başladım.
"Sevgili Mia Clever,
Sen ne olduğunu sanıyorsun? Aklından ne geçtiğini biliyorum. Tek düşündüğün; beni bulmak ve haddimi bildirmek. Hayır, bunu yapamazsın. Ben istemeden sevgilin Dylan bile ölebilir. Bunu istemezsin değil mi? Evet istemezsin. Ben istemeden sen bile yaşayamazsın. Ve emin ol, benim arkadaşlarının ve senin yaşamalarını istemem için; senin bana küçük bir jest yapman lazım. Bunu nasıl mı yapacaksın? Tek yapacağın beni bulmak. Nasıl mı? Şöyle ki; ben her zaman senin yanındayım...
Bu ne demek şimdi?
Mektubu Dylan' a gösterdim. Dylan;
-Bu kağıt boş?
-Ne- nasıl boş?
Evet boştu. Gitmişti.
Bölüm 3
Galiba şu ben istemeden yaşayamazlar olayı bitmişti. 5 gündür kimse ölmemişti ve günüm iyi geçiyordu. Kaldığım yerin kahvaltısına gecikmemek için aşağıya indim.
Güzel bir açık büfe vardı. Reçel, salam biraz ekmek, yumurta, krep ve zeytin aldım. O da ne? Zeytinlerle "Hemen eğil" yazılmıştı. Ne olduğunu anlamaya vakit bulamadan insanlar bağırarak kaçışmaya başladı; bir uçak tam restoranta düşüyordu!!
Hemen eğildim. Kalbim saniyede 180 Km hız yapıyordu sanki..Anlamıştım.. Sıra bendeydi. Giden bu sefer ben olacaktım...
O sesi duydum. Uçak sadece sırtımdaki çantamı koparıp 2 m uzağa düşmüştü. Yaşıyordum. Evet yaşıyordum. İçimden baırmak geldi ama hemen uçağın altına baktım. Nelly... O, uçağın altındaydı ve... Ezilmişti. Ortalık kan gölüne dönmüştü.
James burada yoktu.
O yukarda, kıyafetini değiştiriyordu...

Söyleyin bakalım, nasıl olmuş? 1 yıl önce bilgisayarım 2ye bölündükten birkaç ay sonra İnternet Cafeden Girip RPG olsun diye yazmıştım ama cevap yazılmamış :D Ben de hikaye olarak yazdım.

En son _Hilines_ tarafından Çarş. Tem. 07 2010, 13:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
bunny_blg
Özel Penguen
Özel Penguen
bunny_blg

Kadın Mesaj Sayısı : 1726
Oyundaki Nicki : Penpengu1

MesajKonu: Geri: O İstemeden Yaşayamazlar-2   O İstemeden Yaşayamazlar-2 Icon_minitimePerş. Tem. 01 2010, 07:55

Bence güzel ;))
ahmet13
Yasaklı
Yasaklı
ahmet13

Erkek Mesaj Sayısı : 190
Mesajı : Kapalı!

MesajKonu: Geri: O İstemeden Yaşayamazlar-2   O İstemeden Yaşayamazlar-2 Icon_minitimePerş. Tem. 01 2010, 08:10

bencede
_Hilines_
Aktif Penguen s1
Aktif Penguen s1

MesajKonu: Geri: O İstemeden Yaşayamazlar-2   O İstemeden Yaşayamazlar-2 Icon_minitimePerş. Tem. 01 2010, 10:26

çok teşkürler :D
Michael14
Gelişmiş Penguen s2
Gelişmiş Penguen s2
Michael14

Erkek Mesaj Sayısı : 337
Oyundaki Nicki : Kholpashali
Mesajı : Ov Ye Men

MesajKonu: Geri: O İstemeden Yaşayamazlar-2   O İstemeden Yaşayamazlar-2 Icon_minitimePerş. Tem. 01 2010, 20:36

Kısa ve öz,çok güzel [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
_Hilines_
Aktif Penguen s1
Aktif Penguen s1

MesajKonu: Geri: O İstemeden Yaşayamazlar-2   O İstemeden Yaşayamazlar-2 Icon_minitimeC.tesi Tem. 03 2010, 10:29

sağolun!
2. bölümü yazıyorum...
Edit: Bölüm 3 karşınızdaaaa

O İstemeden Yaşayamazlar-2
1 sayfadaki 1 sayfası