| Sözde " South Park " rezilligi ! | |
|
|
sizce böyle bir yasak gerekli mi ve Türkiye'de de böyle yayinlar sansursuz bir sekilde yayinlanabilmeli mi ? | 1.Soru için EVET | | 19% | [ 3 ] | 1.Soru için HAYIR | | 25% | [ 4 ] | 2.Soru için EVET | | 50% | [ 8 ] | 2.Soru için HAYIR | | 6% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 16 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Bender Dahi Penguen s3
| Konu: Sözde " South Park " rezilligi ! Salı Şub. 09 2010, 15:45 | |
| I heard there is no Christmas, In the silly Middle East No trees, no snow, no Santa Claus.They have different religious beliefs .They believe in Muhammad.And not in our holiday.And so every December, I go to the Middle East and say... Hey there, mister Muslim! Put down that book the Koran,and here`s some holiday wishes.. In case you haven`t noticed, It`s Jesus` birthday. So get off your heathen Muslim ass, And celebrate !
çevirisi (hatam varsa düzeltebilirsiniz) salak orta doğuda noelin olmadığını duydum, ağaçlar yokmuş, karlar yokmuş , santa claus(türkçede noel baba) yokmuş.onların daha değişik inanç şekilleri varmış.muhammede inanırlarmış.bizim tatilimize değil.bu yüzden her aralık ortadoğuya gider ve derim ki hey bay müslümanlar şu kitabı kuranı yere koyun da biraz tatil dilekleri dinleyin belki fark etmemişsinizdir bugün isanın doğum günü şu ısınmış müslüman g*tten ayrılın ve kutlayın
benim şahsi düşüncem orta doğudaki dini "hoşgörüsüzlük" ve barbarlık üzerinde durulmak istenmiş.eğer kendi gördüğünüz gibi muhhammede her hangi bir müdahalede bulunmamis onun yerine , ve hosgorulu davranarak noelin kutlanmasi yada onlara kutlama tebrigi gonderilmesi istenmis. fakat bRTÜK her zamanki gibi dini , siyasi hoşgörüsüzlügünü kanitlamis vr southpark 3.sezonda yasaklanmis. onun disinde dizide agir hakaretler kullanildigindan bana o kaadar agir gelmedi . o kadar namus bekcisi iseniz izlemeniz konusunda bir baski yok ! ass , b*tch gibi kavramlar dizide surekli kullanildigi icin bana o kadar agir gelmedi sizce böyle bir yasak gerekli mi Türkiye'de de böyle yayinlar sansursuz bir sekilde yayinlanabilmeli mi ?
| |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: Sözde " South Park " rezilligi ! Salı Şub. 09 2010, 16:04 | |
| Gerekli değil, yayınlansın, sadece bir dizi, komedi dizisi, gayet de güzel dizi.Herkesin espri veya komiklik amacıyla yapmaya çalıştığı şeyler farklı. Ben başka tür fıkralardan hoşlanırım, sen başka tür. Yasağın gelmesi de saçma, sansürsüz bir şekilde yayınlanmaması da saçma. Siz "f*ck off" kelimesini "cehennemin dibine git, pislik" diye çeviriyorsanız diyecek birşey yok tabii. Onlar istedikleri gibi dalgalarını geçebilirler, bana göre yaptıkları şeref...'ce şeylerde oluyor tamam, sende onları izlemessin. Hoşuna gideni izlersin. | |
|
| |
GabrielGray Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 2017 Mesajı : Please... What would I want with your brain? Kayıt tarihi : 09/10/08
| Konu: Geri: Sözde " South Park " rezilligi ! Salı Şub. 09 2010, 19:36 | |
| Size katılıyorum. Yabancıların komedi anlayışı bu yönde gelişmiş daha çok. (bkz: achmed the dead terrorist) Türkler yanlış anlıyor. Ayrıca Asrın'ın dediği gibi istemiyorsan izleme kardeşim, zorlayan yok. | |
|
| |
bekirovskin Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 87 Oyundaki Nicki : beko Takıldığı Mekan : facebook yada burası napalım bıkıyoruz Mesajı : Hadi gençler kopalım!!! Kayıt tarihi : 22/03/10
| Konu: Geri: Sözde " South Park " rezilligi ! Cuma Mart 26 2010, 14:51 | |
| Yaaa ne komedisi sizin ayıp şeyler izlemişsiniz size beyniniz oyun oynuyordur napacaksınız şimdi TÜRKİYE İSTEMİYOR SANSÜRÜ yani!!! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: Sözde " South Park " rezilligi ! Cuma Mart 26 2010, 17:23 | |
| - bekirovskin demiş ki:
- Yaaa ne komedisi sizin ayıp şeyler izlemişsiniz size beyniniz oyun oynuyordur napacaksınız şimdi TÜRKİYE İSTEMİYOR SANSÜRÜ yani!!! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Konuyu bilmeden yorum yapıyorsunuz. Komik gelen herşeyi izleyemezmiyiz ?, Türkiye'de hiç küfür eden yok sanki, Cem Yılmaz, Recep İvedik filmleri de küfürlü. Türkiye sansür istemiyor çünkü dizinin bütün komedisi yok oluyor. | |
|
| |
karakartal.` Yasaklı
Mesaj Sayısı : 3532 Oyundaki Nicki : Meteetr, Djcoolboy Takıldığı Mekan : Disco Mesajı : Yarismaci arkadaslarima basarilar diliyorum xD Kayıt tarihi : 04/12/07
| Konu: Geri: Sözde " South Park " rezilligi ! C.tesi Haz. 26 2010, 15:28 | |
| Sezon 12'nin sonlarına doğru bir bölüm var. İzlerseniz Komedi anlayışının sadece müslümanlarla alakalı olmadığı gösteriliyor. Buda Toz içiyor, İsa [Jesus] interneti yanlış amaçlar için kullanıyor vs. vs.. | |
|
| |
_Hilines_ Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 90 Oyundaki Nicki : Hilalmrc Takıldığı Mekan : Summit, genelde EPF Command Room Mesajı : pAtLaMa ve pAtLaTmA ZaMaNı!!! Kayıt tarihi : 22/06/10
| Konu: Geri: Sözde " South Park " rezilligi ! Salı Haz. 29 2010, 08:29 | |
| Bence South Park dizisinin sansürsüz olarak yayınlanması lazım, ama hiçbir dine bu kadar aşağılayıcı olmamalı. Yani ateşi kapatmadan kıssınlar. | |
|
| |
Pyloge Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 3942 Oyundaki Nicki : Kamyon Takıldığı Mekan : Town Mesajı : CP-TR yeniden sizlerle! Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Sözde " South Park " rezilligi ! Salı Haz. 29 2010, 16:37 | |
| Bir sorun yok bence.Bu kadar abartmakda mantıksız. Biz arkadaş ortamlarımızda sanki yabancıların dinlerindeki saçmalıklarıyla-bize göre- dalga geçmiyoruz sanki.İnsanların kendi fikridir bu.Bu aynı ******e yapılan video saldırısından youtube un kapanması gibi. ****** eminim yaşıyo olsaydı kapattırmazdı.Bu sitede sadece eğlence videoları değil, bilgilendirici deneyler kaynaklarda var.Biz biliyoruz ******ün nolduğunu, e yabancılarda adına kitap yazdıklarına göre onlarda biliyor.Ama bazı mal insanlar yüzünden tüm Dünya ******e karşıymış gibi oluyor.
| |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Sözde " South Park " rezilligi ! | |
|