Merhaba ben Penpengu1.Şimdi size hayat hikayemi anlatacağım.Ben bir Free penguenim.Pufflelarımın isimleri kırmızı ve mavi.Bugün 582 yaşındayım.Ne zaman doğduğumu hatırlamıyorum.Bilirsiniz biz kimsesiz doğarız ama pufflelarla yeni bir aile kurarız.Ben ilk doğduğumda hemen pizzacılık yapmaya başladım.Eskiden çok fakirdim öyle böyle değildi.Evde aç pufflelarım beni beklerken ben hem pizzacvılık yapıyordum hem de geceleri Night Club'ta djlik yapıyordum.Her gün pizza yapıp para kazanıyorum.Birde tour ve ajan maaşıyla geçiniyorum daha ne olsun 120000 küsür coinsim var şimdi...Coins for Change'ye yardım yapmayı çok severim.Param azalınca direk pizza yapmaya giderim.Hile kullanmam!Bir sürü head itemim var.Genellikle pembe rengi kullanırım.Neyse hikayeye başlayalım.Bir gün ajan görevlerini yapıyordum.Hangi görev olduğunu hatırlamıyorum hatırlamak da istemiyorum bir görevde beni şu beyaz ayı -adı lazım değil- kaçırdı.Sonra baktı ben serbest durmuyorum beni bırakıp pufflelarımı kaçırdı.Zavallı pufflelarım o ayının ajan telefonundan -onu kim ajan yaptıysa artık- beni arayıp çağırdılar bende onları kurtardım.Sonra ajan oldum işte.Bir süre sonra başımıza şu Sensei geldi ve ninja olduk.Şimdi zenginim coinsim neden bitmiyor sizce?Tabiki hergün çalışıyorum ve bizim itemler zaten free item.Anca arkaplanlar coinsle satılıyor.Bir ara Sensei amcayı gördüm, Rockhopper amcayı gördüm.Her neyse işte pek güzel olmasa da benim hayat hikayem de bu...