| how i met your mother. | |
|
+4Bender bunny_blg '*Tomb Raider android 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
android Ninja
| Konu: how i met your mother. Çarş. Şub. 03 2010, 08:33 | |
| bu diziyi sevmiyen oldugunu hiiicccc sanmyorum. sevmiyenin de kafasina itinayla balyoz gecirilir. konusunu bilmiynler icin kisaca bi daha anlatalim mi? anlatalim dimi. evetttt. simdi temel olarak izledigimiz sey ted'in cocuklarina anlattigi hikaye. oturmus isi gucu yok hayatini, . anneleriyle nasil tanistigini(how i met your mother adi burdan iste anlayin) anlatiyo cocuklarina. lily ve marshall mutlu bi cift. birbirlerini cok seviyolar falan. ted bunlar evlenince yalniz kialicagindan korkup kendine dogru kisiyi bulmaya calisiyo. ilk olarak robin adinda kanadali bi haber spikeri var ama ilk bulusmalarinda evlenme teklif ettigi icin robinden yana sansi kalmiyo. ama robin dizinin icinde bi karakter olarak devam ediyo tabi. onun disinda barney abazanin onde gideni asdadssda. olaylar da iste bunlarin basina gelenler. yaraticisi da carter bays ve craig thomas. su anda amerikada 5. sezonda. cnbc-eden takip edebilirsiniz. bu kadar. hoh amma da yazdim. | |
|
| |
'*Tomb Raider Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2553 Oyundaki Nicki : atooos ve Gengengu Takıldığı Mekan : Blizzard Mesajı : We're Oscar Mike Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: how i met your mother. Çarş. Şub. 03 2010, 08:52 | |
| Bencede Bunu Sevmeyen Olamaz Süper:D Ama Bazı Bölümleri Kaçırıyorum :( | |
|
| |
bunny_blg Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 1726 Oyundaki Nicki : Penpengu1 Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: how i met your mother. Çarş. Şub. 03 2010, 10:52 | |
| çok güzel bir dizi izlemeye yeni başladım xD | |
|
| |
Bender Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: how i met your mother. Çarş. Şub. 03 2010, 12:34 | |
| Evet gerçekten güzel :) Dizinin adi "How I Met Your Mother" bunun tam Türkçe karşığı "Annenizle Nasil Tanistim ? " degil ama zaten tam olarakTürkçe'ye de çevirilmez bence ama benim çevirim ; Annenizle Nasil Tanistigim .. " . Annenizle nasil tanistim olmasi icin " How Did I Met Your Mother ? " olmasi gerekirdi ama neyse.. Yaptigim bu sacma ve gereksiz aciklama nedeniyle özür diliyorum xD
Saol Asli , bende çok seviyorum ama zaman bulamiyorum izlemeye .. | |
|
| |
$éncİ Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3670 Oyundaki Nicki : moruk7 Kayıt tarihi : 13/04/09
| Konu: Geri: how i met your mother. Çarş. Şub. 03 2010, 13:01 | |
| | |
|
| |
bunny_blg Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 1726 Oyundaki Nicki : Penpengu1 Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: how i met your mother. Çarş. Şub. 03 2010, 13:05 | |
| zaman kalırsa izliyorum ama güzel | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: how i met your mother. Çarş. Şub. 03 2010, 18:04 | |
| dogus.. ingilendigin icin sagol canim.:D miley niye 2 defa yorum yazma geregi duydun pardon????? | |
|
| |
Sphenis Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4206 Oyundaki Nicki : Dr Sphenis Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : ... Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: how i met your mother. Çarş. Şub. 03 2010, 18:13 | |
| izlemek isterdim amma hiiç rastlayamıyorum. | |
|
| |
°NµCLeäR Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 406 Oyundaki Nicki : MaViLi Takıldığı Mekan : Nükleer Enerji Santrali xD Mesajı : Now The NµCLeäR Time! Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: how i met your mother. Çarş. Şub. 03 2010, 18:19 | |
| Hiç izlemedim ama izlemek isterdim.Merak ediorm. | |
|
| |
Bender Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: how i met your mother. Çarş. Şub. 03 2010, 19:36 | |
| - android demiş ki:
- dogus.. ingilendigin icin sagol canim.:D
miley niye 2 defa yorum yazma geregi duydun pardon????? Her zaman ingilenebilirim Asli :) Miley ; +1 Uyarı ... | |
|
| |
madamada1 Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 272 Oyundaki Nicki : madamada1 Takıldığı Mekan : Durdmuyorum ki bir yerde beni bulmanız zor kısaca. Mesajı : Free item isteriz!Free item isteriz! Kayıt tarihi : 27/11/08
| Konu: Geri: how i met your mother. Çarş. Tem. 07 2010, 20:45 | |
| Müthiş bi dizi diyaloglara kop kop xD | |
|
| |
| how i met your mother. | |
|