| Multi-Hesap Hakkında Anket | |
|
+4bekirovskin bunny_blg Sphenis Bender 8 posters |
| Kural değiştirilsin. | | 60% | [ 9 ] | Kural değiştirilmesin ve var olan kural uygulansin. | | 40% | [ 6 ] |
| Toplam Oylar : 15 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Bender Dahi Penguen s3
| Konu: Multi-Hesap Hakkında Anket C.tesi Ocak 30 2010, 14:11 | |
| Bildiğiniz gibi ClubPenguin-TR.Net'de kullanicilar yanlizca bir hesap kullanabilirler.İkinci bir hesabin acilmasi iki hesabinda sinirsiz olarak kapatilmasiyla sonuclanir.Benim dusuncem ; Bir kullanici sınırsız olarak hesabinin kapatilmasi halinde ikinci bir hesap acabilmesine olanak sağlanması şeklinde... Cunku herkes hata yapabilir ve yaptigi hatanin cezasina katlanir fakat ikinci bir sans verilebilir. Fakat ayni ya da benzer bir kural ihlalini gerceklestirmesi halinse hem hesaplarin hemde IP numarasinin engellenmesi gerektiğini dusunuyorum ..
Anket sorusu şu ;
Hesabi yanlizca sinirsiz olarak kapatilan kullanicilar icin (süreli olarak kapatilan kullanicilar bu durumdan faydalanamayacak! ) yeni bir hesap acabilmesi ve diger hesabinda sahip olduklarinin yada kazandiklarinin kesinlikle talep edemeyeceğini kabul ederek yeni bir hesap acarak ClubPenguin-TR'deki son şansını kullanabilsin.Bu kural değişikliği hakkinda ne düşünüyorsunuz ?
Not:Bu anket kural değişikliğine doğrudan etki etmeyecektir.Anket sonucu ile yönetimin vereceği karar farklı olabilir.Sadece üyelerin düşüncelerini ölçmek istedim.Hiç bir üye daha sonra anket sonucuna dayanarak itiraz edemez!
| |
|
| |
Sphenis Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4206 Oyundaki Nicki : Dr Sphenis Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : ... Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: Multi-Hesap Hakkında Anket C.tesi Ocak 30 2010, 14:12 | |
| Olsun bence! Ama tekrar ederlerse süresiz ban ve IP banı alsınlar. | |
|
| |
bunny_blg Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 1726 Oyundaki Nicki : Penpengu1 Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: Multi-Hesap Hakkında Anket Paz Ocak 31 2010, 10:10 | |
| | |
|
| |
bekirovskin Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 87 Oyundaki Nicki : beko Takıldığı Mekan : facebook yada burası napalım bıkıyoruz Mesajı : Hadi gençler kopalım!!! Kayıt tarihi : 22/03/10
| Konu: Geri: Multi-Hesap Hakkında Anket Ptsi Mart 22 2010, 20:55 | |
| evet bencede yaaa hep aynı kalsın | |
|
| |
frknytn Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 652 Oyundaki Nicki : Hayvandostu1 Takıldığı Mekan : Photoshop.exe Kayıt tarihi : 15/09/07
| Konu: Geri: Multi-Hesap Hakkında Anket Perş. Mayıs 27 2010, 17:39 | |
| bender bende senin avatarının değişmesi gerektiğini düşünüyorum | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
ahmet13 Yasaklı
| Konu: Geri: Multi-Hesap Hakkında Anket Perş. Tem. 01 2010, 07:49 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Multi-Hesap Hakkında Anket Perş. Tem. 01 2010, 09:04 | |
| Şu an bu kural oldukça iyi ve gerekli bir kural.
Diyelim ki rep sistemi getirecez. Kullanıcı multi hesabıyla hergün düzenli olarak kendine rep puanı verir. Bu da kullanıcılar arasında ayrım olduğunu gösterir.
İkincil bir durum ise, bir kullanıcıyı forumdan süreli bir şekilde uzaklaştırdık. Atıyorum 1 hafta gibi bir süre. Fakat kullanıcı multi hesabıyla forumda online olmaya devam ediyor. Uzaklaştırmanın ne anlamı kaldı?
Böyle şeyleri düşünürken aynanın iki yüzünede bakmak gerekir (:
|
|
| |
Ermando Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 29 Oyundaki Nicki : Asnadak Takıldığı Mekan : Heryer Mesajı : Yillar sonra geri dondum!! Kayıt tarihi : 28/06/10
| Konu: Geri: Multi-Hesap Hakkında Anket Perş. Tem. 01 2010, 09:45 | |
| Aslinda benim banlanmam gerek cunku ben Erman Sayinin Multi-hesapiyim.
| |
|
| |
Karmageddon Yeni Penguen s1
| Konu: Geri: Multi-Hesap Hakkında Anket Cuma Tem. 02 2010, 10:05 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Multi-Hesap Hakkında Anket Cuma Tem. 02 2010, 10:13 | |
| - Ermando demiş ki:
- Aslinda benim banlanmam gerek cunku ben Erman Sayinin Multi-hesapiyim.
Sitenin yeniden toparlanması adına birşey demiyorum. Diğer hesabını kapattım. Bununla devam edebilirsin... |
|
| |
| Multi-Hesap Hakkında Anket | |
|