°NµCLeäR Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 406 Oyundaki Nicki : MaViLi Takıldığı Mekan : Nükleer Enerji Santrali xD Mesajı : Now The NµCLeäR Time! Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Battlefield 2 (Lütfen Bakın) Cuma Ocak 29 2010, 17:16 | |
| Arkadaşlar ben Battlefield 2'yi kurdum.Multiplayer oynamak istiyorum.Oyundan üye oldum.Üyeliği aktif etmemi istedi. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]E-postama aktif etme mesajı gelmedi.Nereden nasıl aktif edebilirim? | |
|
'*Tomb Raider Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2553 Oyundaki Nicki : atooos ve Gengengu Takıldığı Mekan : Blizzard Mesajı : We're Oscar Mike Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Battlefield 2 (Lütfen Bakın) Cuma Ocak 29 2010, 17:43 | |
| Gereksiz Kutusuna da Baktın Mı? | |
|
Mesaj Sayısı : 406 Oyundaki Nicki : MaViLi Takıldığı Mekan : Nükleer Enerji Santrali xD Mesajı : Now The NµCLeäR Time! Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Battlefield 2 (Lütfen Bakın) Cuma Ocak 29 2010, 20:59 | |
| | |
|
Jackass Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2213 Oyundaki Nicki : Ghost Takıldığı Mekan : Battlefield! Mesajı : Do Not Engage! I Repeat Do Not Engage! Oscar Mike Out... Kayıt tarihi : 13/11/08
| Konu: Geri: Battlefield 2 (Lütfen Bakın) C.tesi Ocak 30 2010, 09:50 | |
| Korsan Mı? Korsansa Şansını Zorlama... | |
|
Cyclops Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3277 Oyundaki Nicki : Gurcan Takıldığı Mekan : summit Kayıt tarihi : 28/02/08
| Konu: Geri: Battlefield 2 (Lütfen Bakın) C.tesi Ocak 30 2010, 20:03 | |
| Bu aktifleştirmenin olması gerekmiyo diye biliyom benim açtığım üyeliklerde hemen oyuna giriyordu eğer oyunda korsansada boşuna uğraşma benimkide önceden korsandı bende şimdi aldım orjinali 1.4 te oynuyom şimdi yakında 1.5i indircem eğer orjinal alcaksanda Türkiye de zor bulursun ben aralgameden alımıştım.Eğer alcaksan kaçırmadan al hala duruyo aldıktan sonrada istersen beraber oynarız. Adres Bu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| Konu: Geri: Battlefield 2 (Lütfen Bakın) Paz Ocak 31 2010, 09:25 | |
| Ben bi servera girerken basıyorum join gameye.Server banned,team kill falan bişiler dio.Resim çekersem koyarım.Ama singleplayerda çok güzel.Aynı multiplayer gibi. | |
|
Bender Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: Battlefield 2 (Lütfen Bakın) Paz Ocak 31 2010, 09:45 | |
| - -Ghost- demiş ki:
- Korsan Mı? Korsansa Şansını Zorlama...
E-Posta'nı kontrol et ve korsansa şansını zorlama , illegal bir işte kendi e-mail adresini verme. | |
|