| Rockhopper'dan Son Mektup | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
bunny_blg Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 1726 Oyundaki Nicki : Penpengu1 Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Rockhopper'dan Son Mektup Perş. Ocak 28 2010, 15:54 | |
| Merhaba ben Rockhoper Amcanız:
Doğum tarihimi açıklayamam.Gerektiği zaman açıklayacağım.2 çocuklu bir ailenin ilk çocuğuyum.Küçüklüğümde çok fakirdik.Arkaplan bile alamazdık.Tabi o zamanlar arkaplanlar daha ucuzdu.10 coinsti.Babam Night Club'ta güvenlik görevlisiydi.Annem de memberların igloolarını temizlemeye giderdi.O zaman freeydik.7 yaşında Club Penguin iİlköğretim Okulu'na başladım.Liseyi bitirdim.Üniversiteler daha kurulmamıştı çünkü.Kardeşim Rockhopper2 ile aynı anda doğduk.18 yaşında Coffee Shop'ta garsonluğa başladım.Rockhopper2 ise uzak yerlere çalışmaya gitti.Neyse Rockhopper2 kötü ikizimdir.Sensei'yi ve kardeşini kaçırmıştı ve Dojo'dan altın çalmıştı.Şuan zindanda...İşte böyle bir hikayem var.Ama asıl hikaye şimdi başlıyor.Ben Coffee Shop'ta çalışırken Aunt Arctic yeni member olmuş ve yetkili kişiler arıyordu.Penguin Band kardeşler vardı ama daha 10 yaşındalardı.Sadece yetkili olarak Aunt Arctic ve Gary vardı.Bir gün Aunt Arctic ve Gary Coffee Shop'a kahve içmeye ve yeni yetkililer aramaya gelmişlerdi.Ben de onlara kahve götürüyordum.İşte o arada Gary beni yanlarına çağırdı.Özgeçmişimi yazmamı istedi.Ben niçin yazmamı istediğini anlamadım.Ama yazdım.O zaman 30 yaşındaydım.Gary özgeçmişimi okudu ve Aunt Arctic'e yöneticiliğe uygun olup olmadığımı sordu.Aunt Arctic 1 yıl sonra beni aradı ve yöneticilik ekibine benim de katıldığımı ve bu nedenle de benim ve ailemin member olacağını söyledi.Derken yönetici oldum ve aradan 20 yıl geçti.Artık adamızda internet üzerinden oyun oynanıyordu.Ben de bu ada kalabalıklaşınca başka bir adaya taşındım.Bu adayı söyleyemem.Çünkü yönetici ekibi olarak daha sonra açıklayacağız.Sonra Penguin Band ekibine de yönetici seçtik.En son da Sensei'yi de aramıza aldık.Galiba Rory adlı madenci de bize katılacak...Biliyorum biraz cimriyim.Ama bende yaşlandım, oyun oynayıp coins kazanamıyorum.O yüzden size ucuz arkaplanlar getirmek zorundayım.Beni sevmesenizde ben sizi çok seviyorum.Beni unutmayın...
Sevgilerimle ROCKHOPPER Amcanız
(kendim yazdım)
En son mileycyrus123x tarafından Cuma Ocak 29 2010, 12:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi | |
|
| |
Sphenis Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4206 Oyundaki Nicki : Dr Sphenis Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : ... Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: Rockhopper'dan Son Mektup Perş. Ocak 28 2010, 16:01 | |
| Çok süper olmuş xD Penguin Band'ın başkanı kim :D | |
|
| |
bunny_blg Özel Penguen
| Konu: Geri: Rockhopper'dan Son Mektup Perş. Ocak 28 2010, 16:02 | |
| onlar kardeş yaa onu da ekleyim | |
|
| |
wolfmans Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 287 Oyundaki Nicki : Wolfmans Takıldığı Mekan : HQ,Ski HiLL,Cove,The Beach Mesajı : I Love Listening To HeavLy MeTaL Music...! Kayıt tarihi : 26/01/09
| Konu: Geri: Rockhopper'dan Son Mektup Salı Şub. 02 2010, 19:33 | |
| | |
|
| |
bunny_blg Özel Penguen
| Konu: Geri: Rockhopper'dan Son Mektup Çarş. Şub. 03 2010, 10:59 | |
| teşekkür ederim bunu yazarken klavyenin pili bitti xD | |
|
| |
$éncİ Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3670 Oyundaki Nicki : moruk7 Kayıt tarihi : 13/04/09
| Konu: Geri: Rockhopper'dan Son Mektup Çarş. Şub. 03 2010, 12:43 | |
| çok güzel xD ellerine ve klavyene sağlık xD | |
|
| |
bunny_blg Özel Penguen
| Konu: Geri: Rockhopper'dan Son Mektup Çarş. Şub. 03 2010, 12:50 | |
| klavyeye pil bulacam diye canım çıktı son anda pil buldum yoksa yarım kalıyordu | |
|
| |
$éncİ Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3670 Oyundaki Nicki : moruk7 Kayıt tarihi : 13/04/09
| Konu: Geri: Rockhopper'dan Son Mektup Çarş. Şub. 03 2010, 12:53 | |
| 'arka plan bile alamazdık' xD @ o pilli klavyeler yüzünden bir kere rekorumu kıramadım :c o günden sonra pilli klavyelerden nefret ediyorum xD | |
|
| |
bunny_blg Özel Penguen
| Konu: Geri: Rockhopper'dan Son Mektup Çarş. Şub. 03 2010, 12:54 | |
| bayağı geç bitiyor ama benimkinin pili xD | |
|
| |
Homer Yasaklı
Uyarı: 3 (KAPATILDI) Uyarı Sebebi: MSN / E-Mail paylaşımı , Gereksiz Mesaj , Gereksiz Mesaj KAPATILDI !
| Konu: Geri: Rockhopper'dan Son Mektup Perş. Şub. 04 2010, 19:19 | |
| | |
|
| |
bunny_blg Özel Penguen
| Konu: Geri: Rockhopper'dan Son Mektup Ptsi Şub. 08 2010, 12:49 | |
| sağol gerçekten güzel yazmışımm | |
|
| |
| Rockhopper'dan Son Mektup | |
|