android Ninja
| Konu: i saw an android. Çarş. Ocak 20 2010, 19:59 | |
| burda onceden de tanittim yani kendimi de olsun iste bi daha.:D adim asli. 2 yil-3 gundur bu sitedeyim tanimamaniz garip olur yani o acidan. 96liyim iste 13 yada 14 yasindayim neye gore hesapliyosaniz ondan iste.d 15 eylul dogum gunum. unutmayin bunu. en buyuk hobim tum gun sinemdereyle mesajlasmak hoho onu cok seviyorum herseyim o benim humanoidddddddddd. (L)(L)(L)(L) onun disindaaaa. twitter severim. twitlerim. facebook da severim. internetteki sosyal paylasim aglarindan(social networks uuu) sadece bu 2siyle aram var.d kadikoyde oturuyorum. nezih mekan, cok manyak yer. benden 9 yas buyuk bi ablam var asdasdasd. bu aksam italyaya gidiyo serefsiz ya. neysssseee. bi tane hamsterim var sisko toparlak bisi uy cok seker adi muffin. bi de dinledigim muzikleri yaziyim. cok pis coldplay hayraniyim. sonra radiohead, muse, travis, lady gaga, lily allen, beatles falan. muzik zevkim genis baya. ablama bu konuda tesekkur ediyorum.d butun cp-trye xoxxooxooxooxoxoxoxoxooxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoo. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sey twitterimi yaziyim reklam gibi olmaz herhaall. twitter.com/ineklibardak facebookta search edin beni: asli ofluoglu tebrikler, harika.
En son android tarafından Perş. Ocak 21 2010, 17:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Sphenis Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4206 Oyundaki Nicki : Dr Sphenis Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : ... Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: i saw an android. Perş. Ocak 21 2010, 16:59 | |
| hey benim de bir kuşum var adı da vinci [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] not:daha almadım. | |
|
Sin Ninja
Mesaj Sayısı : 7618 Oyundaki Nicki : sinemcik Takıldığı Mekan : mutfak Mesajı : hayvanları bizden ayıran özelliğimiz verdiğimiz sözü tutmamızdır =D Kayıt tarihi : 04/12/07
| Konu: Geri: i saw an android. Perş. Ocak 21 2010, 17:10 | |
| aayayayayya (: canmmm.. seni gordummm ayı gordum ayı gordum beni gordumm.. muckmmuckk supersin | |
|
android Ninja
| Konu: Geri: i saw an android. Perş. Ocak 21 2010, 17:12 | |
| uuuuuuyyy. agubugu. muckmuckmuck. mumumu. sulu sulu opucuk slupslup.(L)(L)(L) | |
|
paranoid Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: i saw an android. Cuma Şub. 05 2010, 21:20 | |
| Ve Tanri AslI'yi yaratti xD Bi nick insana bu kadarmi cuk oturur xD Pis android'mmm :D [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
android Ninja
| Konu: Geri: i saw an android. Paz Şub. 14 2010, 10:35 | |
| | |
|
ahmet13 Yasaklı
| Konu: Geri: i saw an android. C.tesi Haz. 26 2010, 06:10 | |
| | |
|
Pyloge Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 3942 Oyundaki Nicki : Kamyon Takıldığı Mekan : Town Mesajı : CP-TR yeniden sizlerle! Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: i saw an android. C.tesi Haz. 26 2010, 09:05 | |
| ahmet post kasmaktan vazgeçermisin... | |
|