ILmom Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1902 Oyundaki Nicki : Değişken Takıldığı Mekan : Summit Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Pokemon Deluge Çarş. Kas. 18 2009, 14:28 | |
| Hangi Pokemon Türü Hangi Haritada Çıkar ?[/size]
Map 1 : Psişik, Normal, Hava, Elektrik, Çimen ve ara sıra Ateş, Hayalet, Toprak, Zehir, Buz. Map 2 : Su, Böcek, Hava, Elektrik, Normal, Çimen ve ara sıra Ateş, Hayalet, Kaya, Toprak, Çelik,Zehir, Buz. Map 3 : Su, Hava, Zehir, Normal, Çimen, Böcek ve ara sıra Karanlık ve Ateş. Map 4 : Elektrik, Normal, Hava, Dövüş, Toprak, Böcek, Çimen ve ara sıra Ateş, Psişik, Kaya, Zehir, Su. Map 5 : Hayalet, Zehir, Böcek, Çimen, Normal ara sıra Hava, Elektrik, Yer, Çelik. Map 6 : Kaya, Hava, Normal, Böcek, Çimen ara sıra Çelik, Elektrik, Toprak. Map 7 : Su, Böcek, Çimen, Yer, Elektrik, Normal, Zehir ara sıra Dövüş, Kaya. Map 8 : Buz, Ateş, Elektrik, Su, Kaya, Toprak ara sıra Psişik, Çelik, Ejderha. Map 9 : Su, Hava, Ejderha, Buz ara sıra Normal, Elektrik, Buz.
Yeni Eklenen Mapler: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Türlere Göre En İyi Ataklar: Bug Type ----> Megahorn Dark Type ----> Sucker Punch,Crunch,Dark Pulse Dragon Type ----> Roar of Time Electric Type ----> Thunder,Volt Tackle,Zap Cannon Fight Type ----> Focus Punch Fire Type ----> Blast Burn,Eruption Flying Type ----> Sky Attack Ghost Type ----> Shadow Force Grass Type ----> Frenzy Plant Ground Type ----> Earthquake Ice Type ----> Blizzard Normal Type ----> Hyper Beam,Giga Impact Poison Type ----> Gunk Shot Psychic Type ----> Psycho Boost Rock Type ----> Head Smash,Rock Wreecker Steel Type ----> Doom Desire Water Type ----> Hydro Cannon,Water Spout TRAİNERLAR
Öncelikle trainer nedir kısaca açıklayım. Trainer, kullanıcııların pokemonların levellerini daha kolay atlatmak için yaptıkları hesaplardır. Siz trainerlarda savaşırken pokemonunuz 0 hasarla çıkar ve kolayca rakibinizi yenersiniz. Trainer tamamen oyun kuralları dailinde ve adminlerin bilgisi dahilinde olan birşeydir. Yani hile yaptım oyundan atılacağım düşüncesine kapılmayın. Aşağıda bazı trainerlar verilmiştir. Trainerları kullanmak için Battle kısmından Computer Battle seçip aşağıdaki trainer isimlerini yazın ve savaşa başlayın... Monkey_D_Luffy (6 tane Grass-Çimen Pokesi) ShadowstormNotShadow (6 tane Ground-Yer Pokesi) Diamond (6 tane Water-Su Pokesi) Fire_Bending veya FireTrainer (6 tane Fire-Ateş Pokesi) Turkish_Alpha (6 tane Normal Poke) Indian (1 tane Fire- Ateş Pokesi) PsychicTR, trainpsychic (6 tane Poison Pokesi)
Güncel Trainerlar: Training accounts for fire - Monkey_D_Luffy, trainfireflying Training accounts for water - FireTrainer, ShadowstormNotShadow Training accounts for grass - Diamond, ShadowstormNotShadow Training accounts for electric - Diamond, ElectroTraino Training accounts for psychic - PsychicTR, trainpsychic Training accounts for rock - FireTrainer Training accounts for ground - FireTrainer, ShadowstormNotShadow, PsychicTR, trainpsychic Training accounts for fighting - ShadowstormNotShadow, Turkish_Alpha Training accounts for flying - Monkey_D_Luffy, trainfireflying, Dhtrainbug Training accounts for dark - DarkMaster, TrainDark Training accounts for bug - DarkMaster, TrainDark Training accounts for dragon - TrainDragon
DARK - SHINY - METALLIC - GHOSTLY - SHADOW Pokemonlar Nedir ? Ne işe yarar ? Bu pokemonların özellik olarak normal pokemonlardan herhangi bir farkı bulunmamaktadır. Fakat hepsi farklı görünümlerdedir ve haritada çıkma sıklıkları farklıdır. Bu pokeler diğer pokelere göre daha nadir çıkarlar. Bu yüzden normallere göre çok daha değerlidirler. Ayrıca ilerleyen zamanlarda bu pokemonlara ek özellik verilmesi bekleniyor.
F5 Yöntemi İle Hızlı Kasma Nasıl Yapılır ? İlk önce saldırı yemeyen trainera giriyoruz. (Trainerlar rehberde mevcut.) Daha sonra ilk atağımızı yapıyoruz ve F5+Enter yapmaya başlıyoruz hızlı hızlı. Sayfa yenilendikçe elle saldırı yapmış gibi olacaktır. Pokemon sayısına bağlı olarak yaklaşık 30sn - 1 dk sonra savaşın bittiğini ve kazandığımızı görebiliriz... Not: Bu yöntem adminlerin bilgisi dahilindedir ve oyun kurallarına uygundur. Elektro--------------Gyadaros Su-------------------Numel=Camerupt Çimen-------------Omanyte=Omastar Ateş----------------Snover=Abomasnow Toprak------------Magcargo Kaya---------------Beautifly Uçan---------------Heracross-Breloom-Paras=Parasect Psişik--------------Heracross-Croagunk=Toxicroak Böcek-------------Cacturne-Nuzleaf-Shiftry-Exeggcute=Exeggutor Dövüş-------------Tyranitar-Aron=Lairon=Aggron-Weavile-Sneasel Buz-----------------Altaria-Salamence-Rayquaza-Dragonite-Torterra-Gliscor-Gligar-Tropius-Shaymin-Hoppip=Skiploom=Jumpluff
Bunlar gibi pokemonlara normal vurduğunuzun iki katını vurursunuz.
BU KONU BİR DH KONUSUDUR. İZİNSİZ YAYINLANAMAZ. Hazırlayanlar - Emeği Geçenler: OzaN k@r@ntin@ The_ProféssionaL FreeDi3 Oğuz 10 X-CrazyArkadaşlar donanım haberden alıntıdır..DH'ye ve emeğe saygı..Aldım çünkü benim arkadşaım X-Crazy'dir ve o da izin vermiştir.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
mamamia Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 408 Oyundaki Nicki : blue goart ya da cptr atalay Takıldığı Mekan : summit mummit XD Mesajı : HEY ARKADAŞLAR BENİ GÖREN EKLESİN Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Pokemon Deluge Çarş. Kas. 18 2009, 17:07 | |
| bu oyunu nerden oynuyoruz | |
|
ILmom Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1902 Oyundaki Nicki : Değişken Takıldığı Mekan : Summit Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Pokemon Deluge Cuma Kas. 20 2009, 14:29 | |
| | |
|
mamamia Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 408 Oyundaki Nicki : blue goart ya da cptr atalay Takıldığı Mekan : summit mummit XD Mesajı : HEY ARKADAŞLAR BENİ GÖREN EKLESİN Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Pokemon Deluge Cuma Kas. 20 2009, 15:56 | |
| | |
|
ILmom Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: Pokemon Deluge C.tesi Kas. 21 2009, 11:45 | |
| | |
|
Joker Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 793 Oyundaki Nicki : KaptanJack4 Takıldığı Mekan : Heryer Mesajı : Why So Serious?? Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: Pokemon Deluge Paz Kas. 22 2009, 12:23 | |
| | |
|
ILmom Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: Pokemon Deluge Salı Ocak 19 2010, 12:20 | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Pokemon Deluge Cuma Şub. 12 2010, 19:32 | |
| |
|
frknytn Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 652 Oyundaki Nicki : Hayvandostu1 Takıldığı Mekan : Photoshop.exe Kayıt tarihi : 15/09/07
| Konu: Geri: Pokemon Deluge Cuma Nis. 16 2010, 17:05 | |
| x-crazy ben oluyoruym yeni eklenen maplarıda ben eklemiştim =) | |
|
ILmom Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: Pokemon Deluge Paz Mayıs 23 2010, 18:42 | |
| He bi sen eksiktin Furkan xD | |
|
frknytn Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 652 Oyundaki Nicki : Hayvandostu1 Takıldığı Mekan : Photoshop.exe Kayıt tarihi : 15/09/07
| Konu: Geri: Pokemon Deluge Perş. Mayıs 27 2010, 17:35 | |
| | |
|
Eye4You Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 41 Oyundaki Nicki : Yehha Takıldığı Mekan : Dojo Mesajı : Mc E4Y Kayıt tarihi : 24/06/10
| Konu: Geri: Pokemon Deluge Cuma Haz. 25 2010, 09:48 | |
| | |
|
ahmet13 Yasaklı
| Konu: Geri: Pokemon Deluge Cuma Haz. 25 2010, 15:51 | |
| paylaşım için teşekkürler.
bunu visual boy advance ile oynayabiliriz indirerek
diğer oyun progamını hatırlamıom birinci visual boy advance | |
|
4MyHeart Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 555 Takıldığı Mekan : Durduğum yerde Durmuyorum Ki :) Mesajı : No Panic No Heycan BeN LaFı Koycm SeN SusCaN Kayıt tarihi : 28/10/08
| Konu: Geri: Pokemon Deluge Ptsi Tem. 05 2010, 15:41 | |
| Paylaşım İçin Teşekkürler
| |
|