| CP de Adımın Baş Harfi Neden Küçük Bilen Yardım Edsin!!! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: CP de Adımın Baş Harfi Neden Küçük Bilen Yardım Edsin!!! Çarş. Ekim 28 2009, 21:17 | |
| Arkadaşlar ben bu oyunu 1.sınıftan beri oynuyorum şuanda 7.sınıfa gidiorum ve hala aynı çarda oynuyorum ismim jounf başharfi küçük herkes bana çook ii davranıyo neden??? bide aklıma hep takıldı herkesin baş harfi büyük benim baş harfim küçük neden bilen nolur yazzsın?? |
|
| |
Xxx-Shaple-xxX Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 61 Oyundaki Nicki : Seyi6 ve Tahoky Takıldığı Mekan : Rastgele Mesajı : Forumda yeniyim,cpde deliyim Kayıt tarihi : 28/10/09
| Konu: Geri: CP de Adımın Baş Harfi Neden Küçük Bilen Yardım Edsin!!! Çarş. Ekim 28 2009, 21:22 | |
| oha bu oyun 6 yıldır yokki | |
|
| |
$éncİ Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3670 Oyundaki Nicki : moruk7 Kayıt tarihi : 13/04/09
| Konu: Geri: CP de Adımın Baş Harfi Neden Küçük Bilen Yardım Edsin!!! Çarş. Ekim 28 2009, 21:22 | |
| aaa betasın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok değerlisin beta: oyunun ilk haftasını görmüş yaşlı ve saygın pwnguenlerdir çok değerlsin beta türklerden bir kaç tane o yüzden iyi dawranıyorlar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] isminin küçük olamsından anlıyorlar beta olduğunu çok şanslısın bide oyun 4 yıllık | |
|
| |
вєşşι Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 28 Oyundaki Nicki : вєşşιιктαşşℓııιι Takıldığı Mekan : Town Kayıt tarihi : 29/10/09
| Konu: Geri: CP de Adımın Baş Harfi Neden Küçük Bilen Yardım Edsin!!! Perş. Ekim 29 2009, 07:47 | |
| ewt sıktın artık cp 4yıllık | |
|
| |
Rey Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 395 Oyundaki Nicki : ertrknz Takıldığı Mekan : nerde olmamı isterseniz ordayım XD Mesajı : Bir gün herkez club penguin de ajan olacak Kayıt tarihi : 11/09/09
| Konu: Geri: CP de Adımın Baş Harfi Neden Küçük Bilen Yardım Edsin!!! Perş. Ekim 29 2009, 08:12 | |
| | |
|
| |
tolgaisik142000 Yeni Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1 Oyundaki Nicki : tolgaisik Takıldığı Mekan : HQ yani ajan yeri Kayıt tarihi : 29/10/09
| Konu: Geri: CP de Adımın Baş Harfi Neden Küçük Bilen Yardım Edsin!!! Perş. Ekim 29 2009, 08:35 | |
| ya şu baş harf küçük konusunda ben de küçük yaptım adım tolgaisik | |
|
| |
TinkieWinkie Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 713 Oyundaki Nicki : alisamett & alisamettt Takıldığı Mekan : Summit&Town Mesajı : sss Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: CP de Adımın Baş Harfi Neden Küçük Bilen Yardım Edsin!!! Perş. Ekim 29 2009, 10:33 | |
| Sallıyor...Gelsin bakalım Summite bekliyorum...O zmn Görürüz Beta mı Değilmi:=) | |
|
| |
pelinnihal Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 219 Oyundaki Nicki : pelinnihal Takıldığı Mekan : her yer Mesajı : elindekilerin değerini bil Kayıt tarihi : 17/05/09
| Konu: Geri: CP de Adımın Baş Harfi Neden Küçük Bilen Yardım Edsin!!! Cuma Ekim 30 2009, 14:57 | |
| | |
|
| |
pelinnihal Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 219 Oyundaki Nicki : pelinnihal Takıldığı Mekan : her yer Mesajı : elindekilerin değerini bil Kayıt tarihi : 17/05/09
| Konu: Geri: CP de Adımın Baş Harfi Neden Küçük Bilen Yardım Edsin!!! Cuma Ekim 30 2009, 14:59 | |
| ayrıca bu konu biraz saçma adıının baş harfinin küçük olması hiç önemli değil [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: CP de Adımın Baş Harfi Neden Küçük Bilen Yardım Edsin!!! Salı Şub. 02 2010, 09:44 | |
| Yalan söylüyor işte :) Konu geçti... Konu kilit... |
|
| |
| CP de Adımın Baş Harfi Neden Küçük Bilen Yardım Edsin!!! | |
|