| Tallest Mountain'e Gitme Yolu | |
|
+6rockhopper07 sugarbabylove emrus 85 playerslt ibraho Canerizma 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Canerizma Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 111 Oyundaki Nicki : matiascaner Takıldığı Mekan : Summit (heryerde) Mesajı : Ninjayım Ajanım Tour Şapkam Var Kayıt tarihi : 10/08/09
| Konu: Tallest Mountain'e Gitme Yolu Çarş. Eyl. 30 2009, 11:50 | |
| Arkadaşlar herkez yeni odanın yanardağda olduğunu biliyor yani tallest mountain(bilmeyenlerde öğrenmiş oldu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ).Benim aklıma bir şey geldi sizlerle paylaşmak istedim.Hani ninja odasında çukur varya belki oraya bir merdiven yapılır ordan aşağı inip tallest mountain'e yani yanardağa gidebiliriz ama daha gidilmiyor belki ilerki zamanlarda gidilir. | |
|
| |
ibraho Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 681 Oyundaki Nicki : ibraho Takıldığı Mekan : Eşşek Cenneti... xD Mesajı : herkes bir gün prison break izliycek xD Kayıt tarihi : 03/09/09
| Konu: Geri: Tallest Mountain'e Gitme Yolu Çarş. Eyl. 30 2009, 14:44 | |
| evet ilerki zamanlarda böyle olabilir sağol | |
|
| |
playerslt Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 623 Oyundaki Nicki : Saltuk Takıldığı Mekan : Her yer Mesajı : Naberr!!! Kayıt tarihi : 26/03/09
| Konu: Geri: Tallest Mountain'e Gitme Yolu Çarş. Eyl. 30 2009, 15:04 | |
| | |
|
| |
emrus 85 Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 170 Oyundaki Nicki : emrus 85 Takıldığı Mekan : summit,town,pet shop,pizza parlor,dojo Mesajı : yok Kayıt tarihi : 27/04/09
| Konu: Geri: Tallest Mountain'e Gitme Yolu Çarş. Eyl. 30 2009, 15:06 | |
| | |
|
| |
sugarbabylove Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 29 Oyundaki Nicki : o0oaleynao0o Takıldığı Mekan : Müziq nerde bn orda :D Mesajı : Hmm...bi düşünelim Kayıt tarihi : 28/08/09
| Konu: Geri: Tallest Mountain'e Gitme Yolu Çarş. Eyl. 30 2009, 15:43 | |
| bncede olabilir yada yanardağın üzerine tıklayıp gidilebilir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
emrus 85 Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 170 Oyundaki Nicki : emrus 85 Takıldığı Mekan : summit,town,pet shop,pizza parlor,dojo Mesajı : yok Kayıt tarihi : 27/04/09
| Konu: Geri: Tallest Mountain'e Gitme Yolu Çarş. Eyl. 30 2009, 16:33 | |
| map dadojo nun yanında dağ var oraya tıklayarak girilir bence | |
|
| |
rockhopper07 Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 50 Oyundaki Nicki : GİZLİ Takıldığı Mekan : DOJO Kayıt tarihi : 24/06/09
| Konu: Geri: Tallest Mountain'e Gitme Yolu C.tesi Ekim 03 2009, 11:21 | |
| | |
|
| |
Rey Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 395 Oyundaki Nicki : ertrknz Takıldığı Mekan : nerde olmamı isterseniz ordayım XD Mesajı : Bir gün herkez club penguin de ajan olacak Kayıt tarihi : 11/09/09
| Konu: Geri: Tallest Mountain'e Gitme Yolu C.tesi Ekim 03 2009, 11:40 | |
| - emrus 85 demiş ki:
- map dadojo nun yanında dağ var oraya tıklayarak girilir bence
bence olamaz yoksa beyaz kuşaklarda girer | |
|
| |
ßÕ¢Úk Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1821 Oyundaki Nicki : bencilhopper poliklinik meyveler sebzeler Takıldığı Mekan : her yer Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: Tallest Mountain'e Gitme Yolu Ptsi Ekim 05 2009, 13:31 | |
| tallest mountain i bi ben çıkardım herkez konuşuyo .P | |
|
| |
Rasengan&Chidori Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 326 Oyundaki Nicki : kubilay17 Takıldığı Mekan : genellikle dojoda veya towndayım Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Tallest Mountain'e Gitme Yolu Ptsi Ekim 05 2009, 14:12 | |
| tallest mountaine ajan görevlerinin 1.cisinde puffle kurtarmak için tırtmanıyorduk sonra pestival of flight'da member balonla gitmişti ayrıca tallest mountaini sen çıkarmadın yeni üye olmayanlar dışında herkes bunu biliyordu | |
|
| |
ßÕ¢Úk Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1821 Oyundaki Nicki : bencilhopper poliklinik meyveler sebzeler Takıldığı Mekan : her yer Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: Tallest Mountain'e Gitme Yolu Ptsi Ekim 05 2009, 15:06 | |
| dojo ile ilgili olduğunu ben söyledim ayrıca kanıtladım sonra üyeler senseinin tallest mountaini gösterdiğini gördüler [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
ReaLFix Aktif Penguen s2
| Konu: Geri: Tallest Mountain'e Gitme Yolu Çarş. Ekim 07 2009, 14:24 | |
| - ßÕ¢Úk demiş ki:
- dojo ile ilgili olduğunu ben söyledim ayrıca kanıtladım sonra üyeler senseinin tallest mountaini gösterdiğini gördüler
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Doğru dio Bencede mantıqlı Ama Telles Montain olcagı %100 diil belki farklı olcak xD | |
|
| |
| Tallest Mountain'e Gitme Yolu | |
|