BeLLaCuLLen Yeni Penguen s1
Mesaj Sayısı : 12 Oyundaki Nicki : Basakezo Takıldığı Mekan : Forks Mesajı : Without You Im Nothing' Kayıt tarihi : 12/08/09
| Konu: Twilight,New Moon,Eclipse,Breaking Dawn - Cuma Eyl. 25 2009, 22:10 | |
| Bizim yakışıklı ve bir o kadarda ünlü vampirimizOur Bad guy ;)[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Artık sakarlığından zerre kalmayan güzel kızımız x)[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yeri geldiğinde vay be kaptı Ed'imizi salak kız ayrılsalarda kurtulsaydık dediğimiz yeri gelincede ay yok yok kızım yada oğlum ) ne yapıyosun ya sen Edward üzülür sonra yazıık dediğimiz :)Bazen bizim niye bir Edward'ımız yok diye çıldırdığımız,yada öyle biri olmadığını düşününce üzüntüden kahrolduğumuz...what if i'm not the hero, what if i'm... the bad guy? dediğinde hayır demek istediğimiz ama sonradan kendimize gelip saçmaladığımızı düşündüğümüzBazılarımıza Team Jacob Anti Kan emiciler bazılarımıza Anti Kırma Team Edward dedirten...Ve daha sığdıramadığım;Geceleri hep kendini düşündüren mucizevi varlık ....Twilight serisi manyaklarını beklerim yukardaki yorumlar benim yapımım :)ÜyelerBaşkan-BeLLaCuLLen | |
|
Teqno Maniaq Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1262 Oyundaki Nicki : çok sayamadım (kongo99) Takıldığı Mekan : Rastgele:D Mesajı : Bu mesajı okuyan öldü!(Noldu öldün mü?) Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Twilight,New Moon,Eclipse,Breaking Dawn - C.tesi Eyl. 26 2009, 07:50 | |
| sen fun club açamazsın 250 mesajın olması lazım rapor ediyorum | |
|
BeLLaCuLLen Yeni Penguen s1
Mesaj Sayısı : 12 Oyundaki Nicki : Basakezo Takıldığı Mekan : Forks Mesajı : Without You Im Nothing' Kayıt tarihi : 12/08/09
| Konu: Geri: Twilight,New Moon,Eclipse,Breaking Dawn - C.tesi Eyl. 26 2009, 07:58 | |
| Ya o kadar yazdık ama neyse farketmemişim özr :( | |
|
karakartal.` Yasaklı
Mesaj Sayısı : 3532 Oyundaki Nicki : Meteetr, Djcoolboy Takıldığı Mekan : Disco Mesajı : Yarismaci arkadaslarima basarilar diliyorum xD Kayıt tarihi : 04/12/07
| Konu: Geri: Twilight,New Moon,Eclipse,Breaking Dawn - C.tesi Eyl. 26 2009, 08:05 | |
| Bir Not Defterine Kaydet. Kilit. İyi forumlar. | |
|