| epf kodu | |
|
+3Røckér_ßøy Rasengan&Chidori ibraho 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ibraho Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 681 Oyundaki Nicki : ibraho Takıldığı Mekan : Eşşek Cenneti... xD Mesajı : herkes bir gün prison break izliycek xD Kayıt tarihi : 03/09/09
| Konu: epf kodu Perş. Eyl. 17 2009, 14:39 | |
| arkadaşlar forumda dolaşırken epfde bize bir kod veriyorlarmış bizde onu gerçek cpye yazınca command room açılıyomuş kodu nasıl bulacağım ve nereye yazacağım yardım edene +rep veririmsiz yeterki yardım edin
not: konu yanlış yerdeyse çok özür diliyorum | |
|
| |
Rasengan&Chidori Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 326 Oyundaki Nicki : kubilay17 Takıldığı Mekan : genellikle dojoda veya towndayım Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: epf kodu Perş. Eyl. 17 2009, 15:29 | |
| ben internette çok aradım blamadım kodu verene +++rep | |
|
| |
ibraho Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 681 Oyundaki Nicki : ibraho Takıldığı Mekan : Eşşek Cenneti... xD Mesajı : herkes bir gün prison break izliycek xD Kayıt tarihi : 03/09/09
| Konu: Geri: epf kodu Perş. Eyl. 17 2009, 15:31 | |
| evet ya kodu ve yazılacak yeri gösterene ve verene +5rep vereceğim gerçekten | |
|
| |
Rasengan&Chidori Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 326 Oyundaki Nicki : kubilay17 Takıldığı Mekan : genellikle dojoda veya towndayım Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: epf kodu Perş. Eyl. 17 2009, 15:34 | |
| kodun nereye yazılacağını ve kodun ne olduğunu söyleyene ben +3 __rock__de +5rep vericek yardım | |
|
| |
ibraho Süper Penguen s2
| Konu: Geri: epf kodu Perş. Eyl. 17 2009, 17:23 | |
| | |
|
| |
Røckér_ßøy Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 705 Oyundaki Nicki : rockberke Takıldığı Mekan : Summit-Blizzard-Town=) Mesajı : You say i love you, but this is late... Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: epf kodu Cuma Eyl. 18 2009, 08:35 | |
| | |
|
| |
canakkale Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 76 Oyundaki Nicki : ecezulal Takıldığı Mekan : belirsiz Mesajı : clubpenguin Kayıt tarihi : 04/09/09
| Konu: Geri: epf kodu Cuma Eyl. 18 2009, 11:02 | |
| epfdeki 3000 ya belki clubpenguindeki kodda 3000dir nede olsa aynı firmanın. ama nereye yazıcağız kodu bilmiyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben bir kere bir hile programını kullanarak oraya girdim. ama veremem hileyi dorumda yasak. | |
|
| |
playerslt Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 623 Oyundaki Nicki : Saltuk Takıldığı Mekan : Her yer Mesajı : Naberr!!! Kayıt tarihi : 26/03/09
| Konu: Geri: epf kodu Cuma Eyl. 18 2009, 11:06 | |
| bilmiyorum ama o sanırım epf oyununu indirince değilde alınca çıkıyor.zaten girsende birşey yok ki. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 76 Oyundaki Nicki : ecezulal Takıldığı Mekan : belirsiz Mesajı : clubpenguin Kayıt tarihi : 04/09/09
| Konu: Geri: epf kodu Cuma Eyl. 18 2009, 11:18 | |
| zaten içi pek güzel değildi yapıcak bişey yok bir büyük masa dev bir ekran ve ıvır zıvır var birazda. ben hileyle girmiştim üstte belirttiğim gibi söyleyemem. | |
|
| |
'*Tomb Raider Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2553 Oyundaki Nicki : atooos ve Gengengu Takıldığı Mekan : Blizzard Mesajı : We're Oscar Mike Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: epf kodu Cuma Eyl. 18 2009, 12:15 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: epf kodu C.tesi Eyl. 19 2009, 07:37 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden epfnin gizli odasına nasıl girildiğini sorup clubpenguine gönderdim e-postaya cevap geldi. epf oyununu alınca sertfika çıkıyouş oyunun yanından sertfika çıkıyormuş clubpenguine sertfika çıktığını söylüyormuşsun öyle girebiliyormuşsun. | |
|
| |
# Falling Down Ninja
Mesaj Sayısı : 5996 Oyundaki Nicki : redcindirell Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: epf kodu C.tesi Eyl. 19 2009, 09:02 | |
| Bakın o odaya Club Penguin'in Nintendo DS oyununu alarak girebilirsiniz. Oyunun icinden bir kod çıkıyor, o kodu Cp de oynarken Unlock İtem Online bölümü var orada I have a code bölümüne kodunuzu yazarak odaya girebiliyorsunuz. Ama oyun türkiyede satılıyor mu bilmiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: epf kodu C.tesi Eyl. 19 2009, 09:12 | |
| bende senin yazının üstünde öyle yazdım ya bade görmedin heralde toysrusta satılıyormuş toysrus hala türkiyede var mı eskiden vardı silivride görmüştüm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| epf kodu | |
|