| Dojonun Şu anki hali | |
|
+5oguz123 Røckér_ßøy By_Aybar gkka 'Rasengan 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
'Rasengan Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 2180 Oyundaki Nicki : Donelyno Takıldığı Mekan : dock,ıce berg,beach Mesajı : Ben Ogsguz beyler bayanlar =) Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Dojonun Şu anki hali Salı Eyl. 15 2009, 08:45 | |
| Arkadaşlar görmeyenlere söylüyorum burası dojunun sadece siyah kuşakların girdiği bölümü ve hali bu : [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Amaçları ne? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
gkka Yeni Penguen s1
| Konu: Geri: Dojonun Şu anki hali Salı Eyl. 15 2009, 08:53 | |
| dojoyu yeniliyolar herhalde bide yukarda ateş var o ne [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
By_Aybar Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1066 Oyundaki Nicki : mr aybar Takıldığı Mekan : Summit/Town Mesajı : silkroad online oynayanlar beni eklesinler Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Dojonun Şu anki hali Salı Eyl. 15 2009, 09:51 | |
| yukardaki ateş paritinin ip uclarını gösteriyor gölgelerini veriyorlar gölelerini bulursan ateşli pin alıyorsun | |
|
| |
Røckér_ßøy Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 705 Oyundaki Nicki : rockberke Takıldığı Mekan : Summit-Blizzard-Town=) Mesajı : You say i love you, but this is late... Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Dojonun Şu anki hali Salı Eyl. 15 2009, 16:13 | |
| | |
|
| |
oguz123 Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 110 Oyundaki Nicki : oguz96357 Takıldığı Mekan : yeti Mesajı : herkes bir gün club penguin oynayacak :D Kayıt tarihi : 14/09/09
| Konu: Geri: Dojonun Şu anki hali Çarş. Eyl. 16 2009, 05:22 | |
| | |
|
| |
Berkay 41 Yeni Penguen s1
Mesaj Sayısı : 7 Oyundaki Nicki : Berkay 41 Takıldığı Mekan : dojo Kayıt tarihi : 25/08/09
| Konu: Geri: Dojonun Şu anki hali Çarş. Eyl. 16 2009, 12:36 | |
| | |
|
| |
okrap Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 215 Oyundaki Nicki : okreo Takıldığı Mekan : Summit-Genellikle gece clübü Mesajı : Turkish Rap Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Dojonun Şu anki hali Çarş. Eyl. 16 2009, 14:48 | |
| Pinlerin yerleri= [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Pizacı=Şöminenin üstünde Kulenin üst katında=Jat pack,ın yanında roket var Madende=Bir tane ampul görceksiniz Find four evinde=Şöminede Mancara odasında=Kitaplıkda mum var Kedi satış evinde=Siyah puffelın içinde kediye tıklayın yanıyo sonra sönüyo bida tıklayın alıyosunuz İsmini tam bilmiyorum hani şu sörf yapma yerinde=Mangal yapmak için ateş yanıyo orda odunlara bakın pin,i göriceksiniz Dojoda=Giriş kapısında [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Pek düzgün belirtmedim ama bu sayfaya gelip pinlerin yerini bilmeyenler için. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
goldenone Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1094 Oyundaki Nicki : rockhopper Takıldığı Mekan : town Mesajı : yok Kayıt tarihi : 24/02/08
| Konu: Geri: Dojonun Şu anki hali Çarş. Eyl. 16 2009, 20:00 | |
| ben zaten almıştım ama teşekkürler | |
|
| |
Gossip Girl Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 87 Oyundaki Nicki : şşs Takıldığı Mekan : Summit White House Crystal vs vs... Mesajı : Micheal Jacksonın fotorafını bulamadım flash diskimde kaldıı :( ve ayrıca ben şşs forever şifremi unuttuğum için arkadaşın kullanmadığı hesabı kullanıyorum. Kayıt tarihi : 30/05/09
| Konu: Geri: Dojonun Şu anki hali Çarş. Eyl. 16 2009, 23:23 | |
| Ynı zamanda o stand here yaazısının gösterdiği yerde durup duman kollukları ve ninja out fiti takıp görünmez olunca yerden duman çıkıp çarkı döndürüyor ve eğer yapılmazsa siyah puffle lar yanmıyor ve dışardaki bant duruyor.:9 :hh: | |
|
| |
'Rasengan Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 2180 Oyundaki Nicki : Donelyno Takıldığı Mekan : dock,ıce berg,beach Mesajı : Ben Ogsguz beyler bayanlar =) Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Dojonun Şu anki hali Perş. Eyl. 17 2009, 19:58 | |
| konuyu dağıtmayalım ve bencede dojoyu yeniliyorlar | |
|
| |
| Dojonun Şu anki hali | |
|