ben hem forumdaydım hemde cp deydim foruma mesaj yazarken baktım sensei yanımda ilk önce hayal sandım sayfayı kapatıp açtım baktım hayal değil xD arkaplnnı hileyle almıştım ama onu görmek yetti x)
§pëëďŷ Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2462 Oyundaki Nicki : speedy agent Takıldığı Mekan : cove Kayıt tarihi : 21/06/09
gıcık kaptım herife adam gibi konuşmadı kimseyle.vıdı bıdı bişeyler zırlıyodu ama anlamadım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ibraho Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 681 Oyundaki Nicki : ibraho Takıldığı Mekan : Eşşek Cenneti... xD Mesajı : herkes bir gün prison break izliycek xD Kayıt tarihi : 03/09/09
ben hem forumdaydım hemde cp deydim foruma mesaj yazarken baktım sensei yanımda ilk önce hayal sandım sayfayı kapatıp açtım baktım hayal değil [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] arkaplnnı hileyle almıştım ama onu görmek yetti x)
aynen bende de öyle oldu forumda geziniodum arada bir cpye bakıyodum bi baktım sensei aldım tabi arkaplanı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama hemen 3-5 cümle bişey deyip çıktı ondan sonra sanırım 4 server daha dolaşmış sonra da offline olmuş
'Kokobill Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 293 Oyundaki Nicki : kokobill Takıldığı Mekan : her yerdeyim xD Mesajı : Nothing happenes to the bad but God bleses the good people always as well... Kayıt tarihi : 03/10/08