tunahan741 Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 44 Oyundaki Nicki : Blitscierg Takıldığı Mekan : Mountain Mesajı : Sled racing gelinde biraz para kazanıyım sizdende :) Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: işte member ler için gizli ev ve giyim itemleri C.tesi Eyl. 12 2009, 12:07 | |
| reisimler biraz kötü oldu spoiler yapamadım modertorler yapsın ben bilmiyorum yapmasını kusurab akmayın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Gossip Girl Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 87 Oyundaki Nicki : şşs Takıldığı Mekan : Summit White House Crystal vs vs... Mesajı : Micheal Jacksonın fotorafını bulamadım flash diskimde kaldıı :( ve ayrıca ben şşs forever şifremi unuttuğum için arkadaşın kullanmadığı hesabı kullanıyorum. Kayıt tarihi : 30/05/09
| Konu: Geri: işte member ler için gizli ev ve giyim itemleri C.tesi Eyl. 12 2009, 21:14 | |
| ev eşyaları verilmişti ama katalogun gizli itemleri verilmedi galiba emeğin için teşekkürler +rep | |
|
Selimcan2 Yeni Penguen s1
| Konu: Geri: işte member ler için gizli ev ve giyim itemleri C.tesi Eyl. 12 2009, 22:41 | |
| arkadaşlar pralı oynamınca almıyor pralı kayıt olmayı bilen yardım etsin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Rey Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 395 Oyundaki Nicki : ertrknz Takıldığı Mekan : nerde olmamı isterseniz ordayım XD Mesajı : Bir gün herkez club penguin de ajan olacak Kayıt tarihi : 11/09/09
| Konu: Geri: işte member ler için gizli ev ve giyim itemleri Paz Eyl. 13 2009, 11:08 | |
| | |
|
Røckér_ßøy Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 705 Oyundaki Nicki : rockberke Takıldığı Mekan : Summit-Blizzard-Town=) Mesajı : You say i love you, but this is late... Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: işte member ler için gizli ev ve giyim itemleri Ptsi Eyl. 14 2009, 12:32 | |
| | |
|