| Önemli trackerlerle ilgili ! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
'Quest Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1489 Oyundaki Nicki : ahomatt 0ahmet0 ve member penguenim Takıldığı Mekan : Gizli bir yerde. Kayıt tarihi : 23/12/08
| Konu: Önemli trackerlerle ilgili ! C.tesi Eyl. 05 2009, 20:41 | |
| Arkadaşlar trackerlere sakın ama sakın inanmayın adamlara gif yapıp kandırıyorlardı sitede gördüm birisi online diyo birisi offline diyo aynı yerde ama ben bilmeyenler için bi resim çektimGif:Hareketli resim..Not:Rockhopperin trackerini yapsa yapsa Cp team yapar !Lütfen bilenler kötü cevap yazmasın !İşte resim:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son 'Quest tarafından C.tesi Eyl. 05 2009, 20:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
'Jeff Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1167 Oyundaki Nicki : Atal222 Takıldığı Mekan : Summit/Town Mesajı : Merhaba Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: Önemli trackerlerle ilgili ! C.tesi Eyl. 05 2009, 20:42 | |
| Evet Haklısın Zaten Rockhopper Trackeri Anca Clubpenguin Team Yapabilir Pandanda'da Henry Trackeri Pandanda Team Yaptığı Gibi Olsaydı İnanırdık | |
|
| |
§pëëďŷ Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2462 Oyundaki Nicki : speedy agent Takıldığı Mekan : cove Kayıt tarihi : 21/06/09
| Konu: Geri: Önemli trackerlerle ilgili ! C.tesi Eyl. 05 2009, 20:43 | |
| evet sadece milletin vaktini çalıyolar :ff: | |
|
| |
'Quest Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1489 Oyundaki Nicki : ahomatt 0ahmet0 ve member penguenim Takıldığı Mekan : Gizli bir yerde. Kayıt tarihi : 23/12/08
| Konu: Geri: Önemli trackerlerle ilgili ! C.tesi Eyl. 05 2009, 20:44 | |
| Evet sadece cp team yapabilir | |
|
| |
'iReM Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 893 Oyundaki Nicki : Junierturta Takıldığı Mekan : Her yer :) Mesajı : Bu forumu çok seviyorum;) Kayıt tarihi : 23/04/09
| Konu: Geri: Önemli trackerlerle ilgili ! Paz Eyl. 06 2009, 09:12 | |
| Ben rockhopper tracker yazdığımda 2. sayfada bi siteden virüs programı olmasaydı virüs bulaşacaktı.Bu arada haklısın | |
|
| |
$éncİ Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3670 Oyundaki Nicki : moruk7 Kayıt tarihi : 13/04/09
| Konu: Geri: Önemli trackerlerle ilgili ! Paz Eyl. 06 2009, 09:31 | |
| ya ben dün memberle girdim trackere göre migratörde fullük vardı zar zor bi pengunun çıktığını gördüm hemen araya kaynadım girdim migratörw baktın rh falan yok herkes galba tracker göre gelmiş rh var die ama yok 3 katıda gördüm yoktu boşuna inanmayın vakit kaybından başşka bişi deil :ff: artık inianmıyorum :ff: | |
|
| |
'Quest Dahi Penguen s2
| Konu: Geri: Önemli trackerlerle ilgili ! Paz Eyl. 06 2009, 10:07 | |
| Adam kendisini orda göstermek için herkezi oraya topluyo galiba :ff: | |
|
| |
serda Yeni Penguen s3
| Konu: Geri: Önemli trackerlerle ilgili ! Paz Eyl. 06 2009, 11:10 | |
| ya reklam olmasın ama yüzde 93 başarı sağlamış bi site var. adını vermiyorum. bilen bilir. trackeri %93 başarı sağlıyomus. | |
|
| |
'Quest Dahi Penguen s2
| Konu: Geri: Önemli trackerlerle ilgili ! Paz Eyl. 06 2009, 11:27 | |
| Sallama tracker öyle bişi olmuyo onu cp team yapar. | |
|
| |
musab Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 22 Oyundaki Nicki : 11anes11 Takıldığı Mekan : Cove, WinTErland Mesajı : PinTi RocK HoppER....! :@ Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Önemli trackerlerle ilgili ! Paz Eyl. 06 2009, 12:36 | |
| SeniN gÖrdÜğüNü bende GÖrdÜm Quest Ama o ÖyLe dEğil Biri ilK ÖnCe onliNe oldu 5-6 DK SonRa DiğeriDe onliNe oLdu... Şu AndaAD ÖyLe...
En son musab tarafından Paz Eyl. 06 2009, 12:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
'Quest Dahi Penguen s2
| Konu: Geri: Önemli trackerlerle ilgili ! Paz Eyl. 06 2009, 12:38 | |
| | |
|
| |
'*Tomb Raider Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2553 Oyundaki Nicki : atooos ve Gengengu Takıldığı Mekan : Blizzard Mesajı : We're Oscar Mike Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Önemli trackerlerle ilgili ! Paz Eyl. 06 2009, 13:10 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Önemli trackerlerle ilgili ! Paz Eyl. 06 2009, 13:14 | |
| hayır! açıklamada bulunayım size! şimdi RH bulucu(tracker) nerde olduğunu teknik olarak buluyor hackmidir artık nedir.yada o sitenin sahibi görüyo. o gif hemen değişiyor ve nerde olduğunu gösteriyor aklınızı çalıştırın. bende trackerlere pek inanmam ama gif diye yok değil.! eskiden rh tracker sohbet vardı onla 3 günde 5 defa filan görmüştüm o işe yarıyodu |
|
| |
'Quest Dahi Penguen s2
| Konu: Geri: Önemli trackerlerle ilgili ! Paz Eyl. 06 2009, 13:21 | |
| - *faun demiş ki:
- hayır! açıklamada bulunayım size!
şimdi RH bulucu(tracker) nerde olduğunu teknik olarak buluyor hackmidir artık nedir.yada o sitenin sahibi görüyo. o gif hemen değişiyor ve nerde olduğunu gösteriyor aklınızı çalıştırın. bende trackerlere pek inanmam ama gif diye yok değil.! eskiden rh tracker sohbet vardı onla 3 günde 5 defa filan görmüştüm o işe yarıyodu Tamam haklısın ama bu gifler e ne zaman baksam hep onlineyi gösteriyorAma doğru sölylüyosun bazı trackerler işe yarıyorMesela benim inandığım tracker var 1 tane ama Benim anlatmak istediğim şu yani bazı trackerler insanları yiyip bitiriyor. | |
|
| |
musab Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 22 Oyundaki Nicki : 11anes11 Takıldığı Mekan : Cove, WinTErland Mesajı : PinTi RocK HoppER....! :@ Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Önemli trackerlerle ilgili ! Paz Eyl. 06 2009, 13:22 | |
| Bide ArkadaşlAr DikkaTiniZi ÇektİySe ZatEn En SAğ TarAftaKi Gif Hep onliNe Yazıyo DiğEri İse OnliNe İse onliNe Değilse ofFlinE gösTeriYo Ben TrAckEr Sayesİnde GörDümM.... [2-3 kere GördÜm...] | |
|
| |
| Önemli trackerlerle ilgili ! | |
|