| Lütfen bir bakın ??? | |
|
+13Berke494 yjgb oyun9 simge1444 wannowerk Homer 12ayhan ILmom mancurya Sphenis ıce_pırıltı '*Tomb Raider 'Quest 17 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
'Quest Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1489 Oyundaki Nicki : ahomatt 0ahmet0 ve member penguenim Takıldığı Mekan : Gizli bir yerde. Kayıt tarihi : 23/12/08
| Konu: Lütfen bir bakın ??? C.tesi Ağus. 15 2009, 07:05 | |
| Arkadaşlar ben card-jitsu da oyun oynarken herkezde normalde 1 özel kart oluyor bende atakan ile oynadık 2 özel kart vardı bide birisyle oynadım 3-4 kartı falan vardı ama türk olduğumuz için unlockla alakası yok.Çünkü benim arkadaşımdada aynısı var ve ben bunun üstüne cp ye bir mesaj attım ve cp den bana şöyle bir mesaj geldi: Hello,
I understand that you are curious about how some penguins have different Card-Jitsu cards. I would be more than happy to give you more information about this.
If you are to buy the Trading Carding Game it comes with a code that you can unlock online!
Entering the code on the back of your instruction sheet unlocks 4 random cards for your online Card-jitsu deck. The more codes you enter, the stronger your online deck will become!
If you have any other questions or concerns please feel free to let us know. Our team is always here to help in anyway we can.
Waddle on,
Aaron W Club Penguin Support Bunu bana çevirirmisiniz tam olarak.. | |
|
| |
'*Tomb Raider Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2553 Oyundaki Nicki : atooos ve Gengengu Takıldığı Mekan : Blizzard Mesajı : We're Oscar Mike Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? C.tesi Ağus. 15 2009, 07:52 | |
| Benim size hakkında bazı Penguenler farklı Kart sporu kartı varsa meraklı olduğunuzu anlıyorum. Bunun hakkında daha fazla bilgi vermek için daha çok mutlu olurdu.
Eğer Ticaret size çevrimiçinde kilidini bir kod ile gelen Oyunu taraklama almak üzere!
Girilmesi için talimat sayfanın arka kod online Kart sporu güverte 4 rastgele kartlarını unlocks. Girdiğiniz daha kodları, bir online güverte olacak güçlü!
Eğer başka sorularınız varsa veya endişeniz lütfen bize bildirmekten çekinmeyin. Bizim takım yine biz yardım etmek için her zaman burada.
Badi badi yürüme üzerine, Google Translate ten çeviri ama anlamsız | |
|
| |
'Quest Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1489 Oyundaki Nicki : ahomatt 0ahmet0 ve member penguenim Takıldığı Mekan : Gizli bir yerde. Kayıt tarihi : 23/12/08
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? C.tesi Ağus. 15 2009, 08:19 | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2553 Oyundaki Nicki : atooos ve Gengengu Takıldığı Mekan : Blizzard Mesajı : We're Oscar Mike Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? C.tesi Ağus. 15 2009, 10:22 | |
| | |
|
| |
ıce_pırıltı Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 49 Oyundaki Nicki : bluegood1998 Takıldığı Mekan : değişiyyor her herde takılır Mesajı : clup penguin süper Kayıt tarihi : 10/04/09
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? Paz Ağus. 16 2009, 09:55 | |
| bn çeviriyi anlayamadım ne demek istemiş lütfen çeviriyi banada anlatırsanız yararlanmak isterim | |
|
| |
Sphenis Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4206 Oyundaki Nicki : Dr Sphenis Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : ... Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? Paz Ağus. 30 2009, 14:42 | |
| Merhaba, Bazı penguenlerin nasıl farklı Card-Jitsu kartlarının olduğu konusunda meraklı oldğuğunu anlıyorum. Bunun hakkında daha fazla bilgi vermek istiyorum. Eğer Trading Carding Game alırsan kodu girerek o kartları online unlock edebilirsin! Buraya kadar çeviri yaptım. Yeterli bilgiyi vermemiş Aaron abimiz. Bu kartların ancak unlock edilince gelebileceğini söylüyor. O kartların nasıl geldiğini ben de bilmiyorum. | |
|
| |
mancurya Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 26 Oyundaki Nicki : Pentupen Takıldığı Mekan : Cove Kayıt tarihi : 29/07/08
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? Paz Ağus. 30 2009, 15:30 | |
| - ' Snow White Queen demiş ki:
- Merhaba,
Bazı penguenlerin nasıl farklı Card-Jitsu kartlarının olduğu konusunda meraklı oldğuğunu anlıyorum. Bunun hakkında daha fazla bilgi vermek istiyorum. Eğer Trading Carding Game alırsan kodu girerek o kartları online unlock edebilirsin! Buraya kadar çeviri yaptım. Yeterli bilgiyi vermemiş Aaron abimiz. Bu kartların ancak unlock edilince gelebileceğini söylüyor. O kartların nasıl geldiğini ben de bilmiyorum. memberlar alıyor o kartları | |
|
| |
Sphenis Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4206 Oyundaki Nicki : Dr Sphenis Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : ... Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? Paz Ağus. 30 2009, 18:40 | |
| Hayır memberların aldığı falan yok. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? Paz Ağus. 30 2009, 19:39 | |
| Ya Unlock Item.Oluyor.Card Jitsu Kadı Alıyorsun | |
|
| |
ILmom Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1902 Oyundaki Nicki : Değişken Takıldığı Mekan : Summit Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? Paz Ağus. 30 2009, 19:50 | |
| | |
|
| |
12ayhan Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 31 Oyundaki Nicki : 12ayhan Takıldığı Mekan : The Beach Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? Ptsi Ağus. 31 2009, 09:47 | |
| bende almak istiyorum ama şöyle bi konu var tusoros mu ne (toyiki oldu) ordan oyuncakmı ne alıyomuşsun bnce unlock'a girip oyuncak üzerindeki kart numarasını girip bir kart sahibi oluyonuz.oyuncakta 20tlymiş.her oyuncak bir kart oluyo. | |
|
| |
Homer Yasaklı
Uyarı: 3 (KAPATILDI) Uyarı Sebebi: MSN / E-Mail paylaşımı , Gereksiz Mesaj , Gereksiz Mesaj KAPATILDI !
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? Perş. Eyl. 03 2009, 07:30 | |
| Bir yerden o kartları alcan parayla o şifreyi yazcan snninde olcak | |
|
| |
wannowerk Yeni Penguen s3
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? Perş. Eyl. 03 2009, 07:37 | |
| :grr: ya ben 5 karta 10 tl vermem bırak ya ben o parallarla memer olurum :grr: | |
|
| |
simge1444 Yeni Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1 Oyundaki Nicki : simge Mesajı : ... düşünemedim=D Kayıt tarihi : 03/09/09
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? Perş. Eyl. 03 2009, 16:40 | |
| bu kadar pahalıysa ben 5 kuruş vermem =( | |
|
| |
oyun9 Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 117 Oyundaki Nicki : oyun9 Takıldığı Mekan : town Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? Perş. Eyl. 03 2009, 16:58 | |
| ben açıklayım card jitsunun oyun kartlarından satın alıyorsun sonra da içlerinden bir kod çıkıyor o kodu club penguine göndermek için dojoya gidip sağ alt köşedeki ninja progres a tıklayıp kodu giriyosun ve özel kard kazanıyorsun. oyuncaktan çıkan kod sa başka bir işe yarıyo o kodu unlock items online diye bişey var kodu oraya giriyosun ve kodun içinde çıktığı penguen oyuncağı ne giyiyorsa penguenine onu giydire biliyosun ve bu işlemi freeler de yapabilir | |
|
| |
wannowerk Yeni Penguen s3
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? Cuma Eyl. 04 2009, 13:03 | |
| | |
|
| |
yjgb Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 143 Oyundaki Nicki : yjgb Takıldığı Mekan : neresi boşsa Kayıt tarihi : 03/09/09
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? Paz Eyl. 06 2009, 09:07 | |
| yha ben hiç bişi anlamadım anladığım teşey benim siyah kuşak olduğum ve hiçbir özel kartımın olmadığı | |
|
| |
'Quest Dahi Penguen s2
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? Paz Eyl. 06 2009, 10:05 | |
| Vardır sadece normal özel kartlardan | |
|
| |
Berke494 Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 78 Oyundaki Nicki : Berke494 Takıldığı Mekan : Farketmez Mesajı : Dünya barışı Kayıt tarihi : 04/09/09
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? Ptsi Eyl. 07 2009, 09:01 | |
| | |
|
| |
oguz123 Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 110 Oyundaki Nicki : oguz96357 Takıldığı Mekan : yeti Mesajı : herkes bir gün club penguin oynayacak :D Kayıt tarihi : 14/09/09
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? Cuma Eyl. 18 2009, 16:47 | |
| | |
|
| |
'NightStalker Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1036 Oyundaki Nicki : berke425 Takıldığı Mekan : Dojo Mesajı : yok Kayıt tarihi : 26/03/08
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? Cuma Eyl. 18 2009, 19:24 | |
| YU* floodlara bak :grr: Rapor! | |
|
| |
batuhan563 Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 206 Oyundaki Nicki : batuhan563 Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Herkez oyuna Kayıt tarihi : 25/11/07
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? Cuma Eyl. 18 2009, 19:41 | |
| o kitabı bilimeyen yok ki :D | |
|
| |
karakartal.` Yasaklı
Mesaj Sayısı : 3532 Oyundaki Nicki : Meteetr, Djcoolboy Takıldığı Mekan : Disco Mesajı : Yarismaci arkadaslarima basarilar diliyorum xD Kayıt tarihi : 04/12/07
| Konu: Geri: Lütfen bir bakın ??? C.tesi Eyl. 19 2009, 09:46 | |
| Berke Flood Olayına dikkat et lütfen. Fazla mesajlarını sildim. | |
|
| |
| Lütfen bir bakın ??? | |
|