Canerizma Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 111 Oyundaki Nicki : matiascaner Takıldığı Mekan : Summit (heryerde) Mesajı : Ninjayım Ajanım Tour Şapkam Var Kayıt tarihi : 10/08/09
| Konu: Yeni Eşyalar Ne Zaman Gelir? Sorusuna Cevap Burda!! Perş. Ağus. 13 2009, 20:33 | |
| Arkadaşlar bence yeni eşyalar yani şakpa kolye vb. gibi şeyleri Amerikada olan önemli günlerde koyuyorlar.Mesela orda cadılar bayramı oldumu eşya koyarlar.Ama burda 30 Ağustos oldumu koymazlar :hh: zaten koysalar mantıksız olur yani. Amerikada ki Özel Günler Şunlar: Labor Day "İşçi Bayramı" her yıl Amerika, Porto Riko, Kanal Bölgesi ve Virgin Adaları'nda Eylül ayının ilk pazartesi günü kutlanır. Günümüzde Mayıs ayının ikinci pazarında kutlanan, "Anneler Günü", ilk olarak 1872 yılında, Amerika'da Julia Ward Howe tarafından barışa adanan bir gün olarak tasarlandı. | 19 Haziran Pazar Babalar Günü | Her sene 17 Mart tarihinde tüm Amerika'da kutlanan Saint Patrick's Day günüdür. |
Her yıl Ocak ayının üçüncü Pazartesi günü Dr. Martin Luther King, Jr.'in doğumu, yaşamı ve hayali kutlanır. |
Memorial Day Amerika'da yazın başlangıcını belirten, üç günlük haftasonu olarak bilinen, kutlamaların ve aile gezilerinin gerçekleştiği bir tatildir. |
Şubat ayının 3. pazartesi günü kutlanan President’s Day Amerika Birleşik Devletleri'nde ulusal bayram niteliğinde kutlanır. | Cadılar Bayramı Bu gelenek Amerika'ya 1840'larda İrlandalı göçmenlerle birlikte geldi. |
"Columbus Day" Kristof Kolomb'un 1492'de yeni kıta Amerika'ya ilk yolculuğunu onurlandırır. |
Paskalya bahar festivallerinin olduğu bir dönemdir ve Hristiyan ülkelerde Hazreti İsa'nin dirlişini anmak için kutlanan dini bir bayramdır. |
Sevgililer Günü'nün başlangıcı Roma İmparatorluğu zamanına uzanır. Eski Roma'da 14 Şubat günü Juno'yu şereflendirmek için tatil yapılırdı. | Şükran Günü, dünya çapında bir Amerikan geleneği olarak bilinen ve her sene kasım ayında kutlanan bir bayramdır. Kökeni Amerikan tarihinin çok gerilerine uzanır. | |
|
'Quest Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1489 Oyundaki Nicki : ahomatt 0ahmet0 ve member penguenim Takıldığı Mekan : Gizli bir yerde. Kayıt tarihi : 23/12/08
| Konu: Geri: Yeni Eşyalar Ne Zaman Gelir? Sorusuna Cevap Burda!! Perş. Ağus. 13 2009, 20:52 | |
| | |
|
brovezör Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1894 Oyundaki Nicki : hilalmrc Takıldığı Mekan : bu forumda Mesajı : T-prupkinn-T Kayıt tarihi : 14/06/09
| Konu: Geri: Yeni Eşyalar Ne Zaman Gelir? Sorusuna Cevap Burda!! Perş. Ağus. 13 2009, 22:32 | |
| peki acaba sorabilirmiyim ne gibi bir akılla bu konuyu buraya koydun? | |
|
Canerizma Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 111 Oyundaki Nicki : matiascaner Takıldığı Mekan : Summit (heryerde) Mesajı : Ninjayım Ajanım Tour Şapkam Var Kayıt tarihi : 10/08/09
| Konu: Geri: Yeni Eşyalar Ne Zaman Gelir? Sorusuna Cevap Burda!! Cuma Ağus. 14 2009, 07:43 | |
| Size club penguın de eşya fln dağıtılıyor ya.O eşyaların ne zaman konulduğuna dair bilgi verdim.Verildiyse özür dilerim ama ben verildiğini görmedim ve hatırlamıyorum.Ayrıca o kdr emek verdim +repi hakediyorumm.Lütfen + rep | |
|
By_Aybar Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1066 Oyundaki Nicki : mr aybar Takıldığı Mekan : Summit/Town Mesajı : silkroad online oynayanlar beni eklesinler Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Yeni Eşyalar Ne Zaman Gelir? Sorusuna Cevap Burda!! Ptsi Ağus. 17 2009, 07:57 | |
| | |
|
brovezör Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1894 Oyundaki Nicki : hilalmrc Takıldığı Mekan : bu forumda Mesajı : T-prupkinn-T Kayıt tarihi : 14/06/09
| Konu: Geri: Yeni Eşyalar Ne Zaman Gelir? Sorusuna Cevap Burda!! Ptsi Ağus. 17 2009, 08:04 | |
| canerizma mısın nesin. bu konu önceden verilmedi. konu YANLIŞ YERDE!!!!!!!!!!!!!! | |
|