| Memeberlik hakkında bu sefer istmiyorum bi soru bakın bi | |
|
+4PsikopaT KatiL casska Jasse James altuncem 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
altuncem Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 554 Oyundaki Nicki : Turkeycem Takıldığı Mekan : summit town Mesajı : |||||||||||||||||||||||||||| Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Memeberlik hakkında bu sefer istmiyorum bi soru bakın bi Perş. Ocak 31 2008, 18:41 | |
| ya benim elimde nakit para var ve ben onla club penguinde member alamk istiyorum nasıl alcam yanlız söyliyim kredi kartı falan olmas biri bana anlatırsa sevinirim [/GULUMSEYEN] | |
|
| |
Jasse James Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 275 Oyundaki Nicki : Jasse James Takıldığı Mekan : Summit/HQ Mesajı : Herkez Bir Gün CPli OLcak Kayıt tarihi : 18/11/07
| Konu: Geri: Memeberlik hakkında bu sefer istmiyorum bi soru bakın bi Perş. Ocak 31 2008, 18:51 | |
| Paypal. ama nasıl olur bilmem | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 554 Oyundaki Nicki : Turkeycem Takıldığı Mekan : summit town Mesajı : |||||||||||||||||||||||||||| Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Memeberlik hakkında bu sefer istmiyorum bi soru bakın bi Perş. Ocak 31 2008, 19:00 | |
| işte nakit parayı paypala atamıyom ya alanlar nasıl alıyo ? | |
|
| |
Jasse James Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 275 Oyundaki Nicki : Jasse James Takıldığı Mekan : Summit/HQ Mesajı : Herkez Bir Gün CPli OLcak Kayıt tarihi : 18/11/07
| Konu: Geri: Memeberlik hakkında bu sefer istmiyorum bi soru bakın bi Perş. Ocak 31 2008, 19:02 | |
| Heralde bankadan fln olcak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Memeberlik hakkında bu sefer istmiyorum bi soru bakın bi Perş. Ocak 31 2008, 19:05 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bi bakın 3. sırada sms ile alakalı bişey yazıyo bi bilgisi olan varmı ??? | |
|
| |
casska Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4009 Oyundaki Nicki : casska, çaldığım memberlar Sitem: - Takıldığı Mekan : Forum oyunları Mesajı : Sevgilimi kaybettim bulan var mı? Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Memeberlik hakkında bu sefer istmiyorum bi soru bakın bi Perş. Ocak 31 2008, 19:07 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]al bak burda nasıl nakit para ile olacağı var | |
|
| |
| Konu: Geri: Memeberlik hakkında bu sefer istmiyorum bi soru bakın bi Perş. Ocak 31 2008, 19:09 | |
| bende ona bakıyodum şimdi de nasıl işte biri anlatırsa sevinirim ingilize tercüme ettim ( internetten ) saçma sapan şeyler çıktı [/HAHA] | |
|
| |
casska Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4009 Oyundaki Nicki : casska, çaldığım memberlar Sitem: - Takıldığı Mekan : Forum oyunları Mesajı : Sevgilimi kaybettim bulan var mı? Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Memeberlik hakkında bu sefer istmiyorum bi soru bakın bi Perş. Ocak 31 2008, 19:12 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Memeberlik hakkında bu sefer istmiyorum bi soru bakın bi Perş. Ocak 31 2008, 19:21 | |
| peki onda parayı nasıl ödeyecem posta ilemi güvenlimi ? bana biraz ********** die bilirsiniz normal çünkü yeni başladım öğreniyorum tabi sizin sayenizde... | |
|
| |
PsikopaT KatiL Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 947 Oyundaki Nicki : -- Takıldığı Mekan : --Mesleği:Öğrenci Mesajı : Süpermiyim ne :D Kayıt tarihi : 12/12/07
| Konu: Geri: Memeberlik hakkında bu sefer istmiyorum bi soru bakın bi Perş. Ocak 31 2008, 19:22 | |
| bu benim fikrim valla ben olsam member yapmazdım kendimi hem gerçek para gidiyo hem memeber süren gidince giyemiyosun yani member süren bitince geni eski sen oluyon | |
|
| |
| Konu: Geri: Memeberlik hakkında bu sefer istmiyorum bi soru bakın bi Perş. Ocak 31 2008, 19:27 | |
| ama böylde zevki çıkmıyoki siyah-beyaz penguen üstünde free item trailer desen o da çalışmıyo. | |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: Memeberlik hakkında bu sefer istmiyorum bi soru bakın bi Cuma Şub. 01 2008, 20:31 | |
| Sanal Kart İle Alabilirsin Yada Kredi Kartına Para Aktar Sonra Paypal.com a Üye Ol Sonra Ordaki Paypal tıkla sonra Continue ye bas Paypal.com çıkcak oraya kullanıcı adın ile şifreni yaz(paypal kullanıcı adın ile şifreni) sonra Alttan Login'e Bas Clubpenguin Yeri Açılcak Orda Altta Bi Kutucuk Var Ona Okay İşareti Koy(Kutuya Tıkla)sonra Alttaki Pay.....Dollars Yazıyo Ona Tıkla Ve Artık Membersin... Not:SmS İle Sadece Amerika Ve İngiltere İçin Bide o Pay.... Dollars Yerinde ki noktalar da ne kadar ödeyeceğin yazıyor... | |
|
| |
rey619 Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 435 Oyundaki Nicki : clgn penguen Takıldığı Mekan : town,plaza Mesajı : beni cp de goren ark listesine eklesin Kayıt tarihi : 12/01/08
| Konu: Geri: Memeberlik hakkında bu sefer istmiyorum bi soru bakın bi C.tesi Şub. 02 2008, 00:49 | |
| sms fln hiç biri işe yaramıo sadece kredi kartı ile olabilirsin | |
|
| |
| Konu: Geri: Memeberlik hakkında bu sefer istmiyorum bi soru bakın bi C.tesi Şub. 02 2008, 07:47 | |
| - MiRaaGe demiş ki:
- Sanal Kart İle Alabilirsin Yada Kredi Kartına Para Aktar Sonra Paypal.com a Üye Ol Sonra Ordaki Paypal tıkla sonra Continue ye bas Paypal.com çıkcak oraya kullanıcı adın ile şifreni yaz(paypal kullanıcı adın ile şifreni) sonra Alttan Login'e Bas Clubpenguin Yeri Açılcak Orda Altta Bi Kutucuk Var Ona Okay İşareti Koy(Kutuya Tıkla)sonra Alttaki Pay.....Dollars Yazıyo Ona Tıkla Ve Artık Membersin...
Not:SmS İle Sadece Amerika Ve İngiltere İçin Bide o Pay.... Dollars Yerinde ki noktalar da ne kadar ödeyeceğin yazıyor... arkadaşım ben kredi kartıyla falan uğraşmak istemiyorum güvenmiyorum yani başka bi anternetifi olan ? | |
|
| |
yıfır59 Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 430 Oyundaki Nicki : yifirazbuz Takıldığı Mekan : summit town ıgloo Mesajı : anlamazsın Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: Memeberlik hakkında bu sefer istmiyorum bi soru bakın bi C.tesi Şub. 02 2008, 07:50 | |
| yok arkadaşım oyle yapman lazım başka alternatif yok nakit parayla olunmaz ya kredi kartıyla yada miraageninkini yapacan | |
|
| |
»MéLîH« Ninja
Mesaj Sayısı : 9193 Oyundaki Nicki : Mimifb! Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : cybeRcix! Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: Memeberlik hakkında bu sefer istmiyorum bi soru bakın bi Ptsi Haz. 23 2008, 14:30 | |
| | |
|
| |
| Memeberlik hakkında bu sefer istmiyorum bi soru bakın bi | |
|