| Club penguin den istediğim türkçe serverler | |
|
+5Ryuk yiğit95 Cyndrus Sphenis ßÕ¢Úk 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ßÕ¢Úk Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1821 Oyundaki Nicki : bencilhopper poliklinik meyveler sebzeler Takıldığı Mekan : her yer Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 15:18 | |
| Bugun cp ya bi mesaj attım ve cevap saniyede geldi mesajım: > Dear club penguin, > We are clubpenguin-tr and waiting for you to make turkish server . Please make and make happy 11383 penguins . > [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Onlar de dedi ki : Hello, As Club Penguin continues to grow, it is our vision to one day include a variety of different languages from around the world. We definitely appreciate your feedback, and we will keep your suggestion in mind for creating Club Penguin in different languages. Be sure to keep checking the What's New Blog, as I am sure that Billybob will be the first to announce if a new language is in the works! Have a great day, Erika P Club Penguin Support Bence belki bunun gibi birsürü mesaj atarsak dileğimiz yerine gelebilir | |
|
| |
Sphenis Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4206 Oyundaki Nicki : Dr Sphenis Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : ... Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 15:26 | |
| Erika abla ne diyor anlamadım xD | |
|
| |
ßÕ¢Úk Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1821 Oyundaki Nicki : bencilhopper poliklinik meyveler sebzeler Takıldığı Mekan : her yer Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 15:31 | |
| Ya işte göz önüne alacağız teşekkürler falan diyo | |
|
| |
Cyndrus Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2291 Oyundaki Nicki : Ecelina Takıldığı Mekan : İce Rink Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 15:37 | |
| Bende yedim Erika'yı . :hh: | |
|
| |
ßÕ¢Úk Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 15:39 | |
| Belki yapar kadınla dalga geçmeyin (tabi kadınsa) :D | |
|
| |
yiğit95 Aktif Penguen s2
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 15:42 | |
| Büyük olasalıkla uyutmaya çalışıyor bizi ben yapçağına inanmıyorum | |
|
| |
ßÕ¢Úk Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 15:48 | |
| Whats is new i takip edin diyo zaten ne mesaj atsak onu diyo o da var. | |
|
| |
Ryuk Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1533 Oyundaki Nicki : Serhatpingu Takıldığı Mekan : Beach Mesajı : 5den geriye 4,3,2,11111 Kayıt tarihi : 02/05/09
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 16:08 | |
| dil de türkçe olsaydı o serverda keşke | |
|
| |
' DaЯaҒe Ninja
Mesaj Sayısı : 5473 Oyundaki Nicki : 1001gorkem Kayıt tarihi : 10/02/08
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 17:13 | |
| Ya banada olmaz gibi geliyorda belli olmaz! bana göre %60 olur %40 olmaz | |
|
| |
Sphenis Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4206 Oyundaki Nicki : Dr Sphenis Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : ... Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 17:19 | |
| hadi bakalım erika söylesin billyboba. xD | |
|
| |
ßÕ¢Úk Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 17:21 | |
| Ya bari siz de atın mail de ikiye katlansın şansımız | |
|
| |
Sphenis Özel Penguen
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 17:24 | |
| | |
|
| |
DreamwoRld Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 285 Oyundaki Nicki : Boby03 Takıldığı Mekan : Fark Yapmas Mesajı : m Yok Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 20:00 | |
| Sanki İstek Türkçe Değilde , İstek Şarkı Yazmışsın Peçeteye (x Öyle Şey olurmu?Adamlar bizim keyfimize isteğimize göre server açıcaklar?O server'lar parayla açılıyor.Summit Kaç Kişi Alıyor.1000 Kişi mi?VPS alıyorlar Server'lar İçin.(Virtual Private SERVER ).Sen İstiyecen Türkçe Server,Ben İsteyecem.Adamlar Paraya KIYIP [Hemde BU DEVİRDE] Senin Benim Hatrıma Gidip Hayrına Server Açıcak.Zaten Birsürü Dolmayan Server Var.Adamlar Daha Türkçe Dışında Siteye İspanyolca Vs. Eklemiş,Daha Türkçe Bile Yok , İspanyolca ve diğer diller varken Hemen Bizim Dilimizde Türkçe Bi server Açsınlar (: İşlere Birazda Anlamlı Ve Gerçek Tarafından Bakarsanız Çok Sevinirim.Milleti veya Kendimizi Avutmanın Bi Alemi Yok.1 Sene Bekleyeceğiz Türkçe Server Açılcak Diye. haa... Eğer Adamlara Verirsen VPS nin Parasını Açarlar. Kimseyide Aşağıladığım Yok Bunların Hepsi Gerçek.Hiçbirimizin Kendini Avutmasına Gerek Yok.Bunların Hepsi Hikaye :;*): Hadi Size Kolay Gelsin...! | |
|
| |
Sphenis Özel Penguen
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 20:05 | |
| - StarOfKing demiş ki:
- Sanki İstek Türkçe Değilde , İstek Şarkı Yazmışsın Peçeteye (x Öyle Şey olurmu?Adamlar bizim keyfimize isteğimize göre server açıcaklar?O server'lar parayla açılıyor.Summit Kaç Kişi Alıyor.1000 Kişi mi?VPS alıyorlar Server'lar İçin.(Virtual Private SERVER ).Sen İstiyecen Türkçe Server,Ben İsteyecem.Adamlar Paraya KIYIP [Hemde BU DEVİRDE] Senin Benim Hatrıma Gidip Hayrına Server Açıcak.Zaten Birsürü Dolmayan Server Var.Adamlar Daha Türkçe Dışında Siteye İspanyolca Vs. Eklemiş,Daha Türkçe Bile Yok , İspanyolca ve diğer diller varken Hemen Bizim Dilimizde Türkçe Bi server Açsınlar (: İşlere Birazda Anlamlı Ve Gerçek Tarafından Bakarsanız Çok Sevinirim.Milleti veya Kendimizi Avutmanın Bi Alemi Yok.1 Sene Bekleyeceğiz Türkçe Server Açılcak Diye. haa... Eğer Adamlara Verirsen VPS nin Parasını Açarlar.
Kimseyide Aşağıladığım Yok Bunların Hepsi Gerçek.Hiçbirimizin Kendini Avutmasına Gerek Yok.Bunların Hepsi Hikaye :;*): Hadi Size Kolay Gelsin...! Para gelcek zaten onlara, türkçe server açılınca millet member olmak ister :ys: | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 20:08 | |
| Bi' yil sonra olr felan. :hh: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 285 Oyundaki Nicki : Boby03 Takıldığı Mekan : Fark Yapmas Mesajı : m Yok Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 20:10 | |
| - Dr. Sphenis^^ demiş ki:
- StarOfKing demiş ki:
- Sanki İstek Türkçe Değilde , İstek Şarkı Yazmışsın Peçeteye (x Öyle Şey olurmu?Adamlar bizim keyfimize isteğimize göre server açıcaklar?O server'lar parayla açılıyor.Summit Kaç Kişi Alıyor.1000 Kişi mi?VPS alıyorlar Server'lar İçin.(Virtual Private SERVER ).Sen İstiyecen Türkçe Server,Ben İsteyecem.Adamlar Paraya KIYIP [Hemde BU DEVİRDE] Senin Benim Hatrıma Gidip Hayrına Server Açıcak.Zaten Birsürü Dolmayan Server Var.Adamlar Daha Türkçe Dışında Siteye İspanyolca Vs. Eklemiş,Daha Türkçe Bile Yok , İspanyolca ve diğer diller varken Hemen Bizim Dilimizde Türkçe Bi server Açsınlar (: İşlere Birazda Anlamlı Ve Gerçek Tarafından Bakarsanız Çok Sevinirim.Milleti veya Kendimizi Avutmanın Bi Alemi Yok.1 Sene Bekleyeceğiz Türkçe Server Açılcak Diye. haa... Eğer Adamlara Verirsen VPS nin Parasını Açarlar.
Kimseyide Aşağıladığım Yok Bunların Hepsi Gerçek.Hiçbirimizin Kendini Avutmasına Gerek Yok.Bunların Hepsi Hikaye :;*):
Hadi Size Kolay Gelsin...! Para gelcek zaten onlara, türkçe server açılınca millet member olmak ister :ys: Oyunun İçinidemi Türkçe Yapıcaklar.Map Yerine Harita Yazcaklar Falan Olursa Neysede Yine Alakası Yok.İsimler Seni Cezbediyorsa Bilemem.Ama Benim Ailemi Cezbetmiyorki kredi kartını vermiyor | |
|
| |
Sphenis Özel Penguen
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 20:16 | |
| - StarOfKing demiş ki:
- Dr. Sphenis^^ demiş ki:
- StarOfKing demiş ki:
Kimseyide Aşağıladığım Yok Bunların Hepsi Gerçek.Hiçbirimizin Kendini Avutmasına Gerek Yok.Bunların Hepsi Hikaye :;*):
Hadi Size Kolay Gelsin...! Para gelcek zaten onlara, türkçe server açılınca millet member olmak ister :ys: Oyunun İçinidemi Türkçe Yapıcaklar.Map Yerine Harita Yazcaklar Falan Olursa Neysede Yine Alakası Yok.İsimler Seni Cezbediyorsa Bilemem.Ama Benim Ailemi Cezbetmiyorki kredi kartını vermiyor Benim ailem de kredi kart vermiyor ama bankadan olacağım inş... Tabii biz değiliz de bazı kişiler olmak ister. Ben ingilizceyle mutluyum ne güzel ing. geliştiriyorum. :ys: | |
|
| |
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 20:18 | |
| :D Helal Olsun :D Ama Benim Dediklerim Doğru..! | |
|
| |
Sphenis Özel Penguen
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 20:20 | |
| Tamam zaten ben de senin tarafına geçtim görmüyon mu xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 20:23 | |
| Doğruları Söylüyorum Kardeşim Yalan Yanlış Şeyler İçin Boş Konuşmayı Sevmem,Konuşanlarıda (; Sence 7 Yaşındaki Birine Mi Benziyorum Yoksa 15 Yaşındaki Birine mi? Emin Ol 7 Gözükmüyorum Çünkü Kendi Yaşımın Altındaki Yaşlarımı Hiç Bir Zaman Göstermem.Bu Arada Yaşım 15 | |
|
| |
Sphenis Özel Penguen
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 20:27 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 20:30 | |
| Haklı Olmayı Seviorm :D Konu Dışı :P : Msn Verirmisin Yasak Değilse xD | |
|
| |
Sphenis Özel Penguen
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 20:31 | |
| Mesajın altındaki msn ikonuna tıkla al sana msn xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Salı Tem. 14 2009, 20:35 | |
| Teşekkürler.Ekledim Kabul Et... xP | |
|
| |
ßÕ¢Úk Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Çarş. Tem. 15 2009, 07:11 | |
| - StarOfKing demiş ki:
Kimseyide Aşağıladığım Yok Bunların Hepsi Gerçek.Hiçbirimizin Kendini Avutmasına Gerek Yok.Bunların Hepsi Hikaye :;*): Hadi Size Kolay Gelsin...! Haklı falan değilsin whats new de yeni bir dil yapılacak görüşlerinizi bekliyoruz diyor . Bilmeden konuşma . | |
|
| |
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Çarş. Tem. 15 2009, 07:13 | |
| öyle yeni bir dil getirelecekse türkçe olmayacak... ;) | |
|
| |
ßÕ¢Úk Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Çarş. Tem. 15 2009, 07:15 | |
| Nereden biliyorsun her dil olamazmı | |
|
| |
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Çarş. Tem. 15 2009, 07:20 | |
| Olamaz.Oyunda İngiliz,Amerikan,İspanyol'lardan bol bişey yok.Onlar Belirliyecek Diye Düşünüyorum. Bu Arada Başlıkta İstediğim Türkçe Server'lar Demişsin.Ama Başlığın Mesajlarını Yansıtmıyor.Burda Türkçe'yi istiyorsun Başlıkta Türkçe Server.Bunlar Çok Farklı Şeyler.... | |
|
| |
Sphenis Özel Penguen
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Çarş. Tem. 15 2009, 08:54 | |
| Türkçe server b,r serverın Türkçe olması demek. Mesela fransızca serverlara bak 3 tane var. bunlar fransızca server oluyor. başlıkta bi sorun yok. | |
|
| |
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Çarş. Tem. 15 2009, 09:24 | |
| Bence Var Başlıkta Senin Anlattığın Sonuç Var,Ama Adam Diyorki Hani Seçenekler Olur Ya İspanyolca,Fransızca İngilizce O Oraya Türkçe'ninde eklenmesini istemiş sanırsam.ama başlıkta türkçe server diyor.yani server adı mesela izmir gibi... | |
|
| |
Sphenis Özel Penguen
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Çarş. Tem. 15 2009, 09:32 | |
| Yok bence öyle demek istememiş. | |
|
| |
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Çarş. Tem. 15 2009, 09:40 | |
| konu dışı : msn imi eklesene yazı orda :D | |
|
| |
ßÕ¢Úk Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Çarş. Tem. 15 2009, 11:40 | |
| Öyle değil yeni bir dil olucak eklenicek diyorum ben | |
|
| |
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Çarş. Tem. 15 2009, 11:51 | |
| başlıkta server yazıyor işte yanlış. | |
|
| |
Sphenis Özel Penguen
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Perş. Tem. 16 2009, 14:02 | |
| Ya dil servera eklenir zaten! Allah'ım ya... | |
|
| |
Pzorex Ninja
Mesaj Sayısı : 7408 Oyundaki Nicki : Penku13-Bablle Takıldığı Mekan : Msn xP Mesajı : Cilgin bu cocuk! Kayıt tarihi : 14/11/07
| Konu: Geri: Club penguin den istediğim türkçe serverler Perş. Tem. 16 2009, 14:42 | |
| Tartışmayın konu yoruma kapatilmistir.StarOfKing Hakli bence.. | |
|
| |
| Club penguin den istediğim türkçe serverler | |
|