koyduğum nokta belki son Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 88 Oyundaki Nicki : betmen atos Takıldığı Mekan : ninja hideout Mesajı : gl bahçesinde geçsede ömrüm senin üstüne gül koklamam be gülüm Kayıt tarihi : 24/06/09
| Konu: kaptanımızın yeriyle ilgili bilgileri düşünceleri olanlar C.tesi Haz. 27 2009, 20:37 | |
| arkadaşlar lütfen kaptanımızıla ilgili bir şeyler biliyorsanız paylaşalım bu sayfayı kirletmeyelim ne mutlu temiz sayfa diyeneeee :hh: :hh: :hh: :hh: | |
|
playerslt Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 623 Oyundaki Nicki : Saltuk Takıldığı Mekan : Her yer Mesajı : Naberr!!! Kayıt tarihi : 26/03/09
| Konu: Geri: kaptanımızın yeriyle ilgili bilgileri düşünceleri olanlar Salı Haz. 30 2009, 13:45 | |
| sen mesela, rh islanda gittim diyorsun neden nasıl gittiğini söylemiyorsun ya da resim koymuyorsun | |
|
§pëëďŷ Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2462 Oyundaki Nicki : speedy agent Takıldığı Mekan : cove Kayıt tarihi : 21/06/09
| Konu: Geri: kaptanımızın yeriyle ilgili bilgileri düşünceleri olanlar Salı Haz. 30 2009, 13:57 | |
| | |
|
Efet Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 223 Oyundaki Nicki : Efe Tanis Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Size bu siteyi zehir ettim belami buldum. Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: kaptanımızın yeriyle ilgili bilgileri düşünceleri olanlar C.tesi Tem. 25 2009, 17:07 | |
| ya arkadaşlar lütfen böyle konularla forumu kirletmeyin Rapor! | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: kaptanımızın yeriyle ilgili bilgileri düşünceleri olanlar C.tesi Tem. 25 2009, 17:10 | |
| Kendi hortlattığın konuyu rapor ettin ^^ |
|