| Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi | |
|
+21Cyndrus zeki98 playerslt süper ninja leopard dishu adamkozmon Apricot Ryuk koyduğum nokta belki son Joker brovezör Space Car yhnbgt1khn32jgbv6134vun09 blanchard SHaDoW cancanno Naruto §pëëďŷ Farukk ajanx 41tanisenes41 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
41tanisenes41 Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 658 Oyundaki Nicki : tanisenes Takıldığı Mekan : SUMMİT-BEACH & TOWN Mesajı : EN BÜYÜK PENGUEN ROCKHOPPER Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Çarş. Haz. 24 2009, 07:26 | |
| Ewet arkadaşlar öncelikle bu başlığı görüp geldiğiniz için teşekkürler.Konuya dönersek,ewet biliyorum böyle bir konu var ama sayfa sayısı 2 ye çıktı ve giderek artıyor, çok kalabalıklaştı.Araştırmalarımıza burada devam edelim diye böyle bir konu açtım.Görevimizİlk görevimiz bu merkezin adındanda belli olduğu gibi Rockhopper\'in adasını bulup Araştırıcaz.KADROMUZ Merkez Başkanı = TanisenesBaşkan Yardımcısı = SHaDoWKanıt Araştırıcıları(Yazı,oyun ipucları vb...) 1- Farukk
2- Naruto
3- hilalmrcResim Araştırıcıları 1- speedy agent2- 3- Üyeler 1- Blanchard
2- yhnbgt1khn32jgbv6134vun09DİPNOT= Sadece Başkan Yardımcısı başvuru yapanların en yüksek mesaj sayısı olan olucaktır.Diğer metebeleri(bölümleri) siz seçe bilirsiniz.Herkes Ne Olmak İstediğini Yazsın.Bu 10 Kişilik Kadronun Bu İşi Çözeceğine İnanıyorum.Sadece Bu İşi Başaracağına İnananlar Adını Yazdırsın. ---İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM--- Merkez BaşkanıTanisenes
En son 41tanisenes41 tarafından C.tesi Haz. 27 2009, 06:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
| |
ajanx Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 566 Oyundaki Nicki : Bir kere jefga Takıldığı Mekan : summit summit summitttt eet summit Mesajı : Ezgi seni seviyordum eskiden ama artık gözümde bitsin Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Çarş. Haz. 24 2009, 08:21 | |
| beni başkan yardımcısı yap. | |
|
| |
Farukk Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 640 Oyundaki Nicki : 4s8s Takıldığı Mekan : Town Mesajı : siteme beklerim taiavatar hayranlarını xD Kayıt tarihi : 04/10/08
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Çarş. Haz. 24 2009, 08:26 | |
| ajanx olamassa ben yardımcı olabilirmiyim olmadı kanıt araştırmada olabilirmiyim? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 658 Oyundaki Nicki : tanisenes Takıldığı Mekan : SUMMİT-BEACH & TOWN Mesajı : EN BÜYÜK PENGUEN ROCKHOPPER Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Çarş. Haz. 24 2009, 08:37 | |
| ''Ajanks'' EMİR KİPİ kullanmazsan sevinirim.Ve istersen başka bi bölüm seç.Arkadaşlar başkan yardımcısı seçmek için bütün bölümler dolunca en çok mesaj sayısı olanı alıcam.O yüzden şimdilik
''Farukk'' KANIT ARAŞTIRMA ''Ajanks'' SEÇİCEK BEKLİYORUZ
ARKADAŞLAR BURDA KONUŞMAYI KESİYORUZ LÜTFEN KONUŞMAK İÇİN MSN; peskolik2010@hotmail.... MESAJ ATABİLİRSİNİZ KALABALIK OLMASIN ARAŞTIRMALARA YER KALSIN | |
|
| |
§pëëďŷ Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2462 Oyundaki Nicki : speedy agent Takıldığı Mekan : cove Kayıt tarihi : 21/06/09
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Çarş. Haz. 24 2009, 10:27 | |
| beni resim araştırıcısı yaparmısın? seni ekledim msn de | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Çarş. Haz. 24 2009, 11:57 | |
| Her Bölümden Bir Kişi Olduğu İçin Başlıyoruz. Edit By Rocko. speedy agent Bununla ilgili resim bulursan sevinirim. | |
|
| |
ajanx Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 566 Oyundaki Nicki : Bir kere jefga Takıldığı Mekan : summit summit summitttt eet summit Mesajı : Ezgi seni seviyordum eskiden ama artık gözümde bitsin Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Çarş. Haz. 24 2009, 12:06 | |
| | |
|
| |
Naruto Aktif Penguen s3
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Çarş. Haz. 24 2009, 12:17 | |
| :wk: Kanıt Araştırıcıları(Yazı,oyun ipucları vb...) 1-Farukk 2-Naruto 3-
ikinci yap xD | |
|
| |
cancanno Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 149 Oyundaki Nicki : madamada1 Takıldığı Mekan : Summit'te heryerde olabilrim... Mesajı : Oh bee!Site kapanmıyor cıstak cıstak Kayıt tarihi : 24/06/09
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Çarş. Haz. 24 2009, 14:28 | |
| kanıt araştırıcısı olabilir myim msne de ekledim.bu arada 12.sevilede islandı çkmıyo | |
|
| |
SHaDoW Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3594 Oyundaki Nicki : Puffler4 ve Star Life Takıldığı Mekan : Town Mesajı : mutluluk budur Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Çarş. Haz. 24 2009, 14:51 | |
| başkan yardımcılığına yaz ve konu yanlış yerde | |
|
| |
Naruto Aktif Penguen s3
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Çarş. Haz. 24 2009, 14:58 | |
| :wk: aslında pek tartışılcak bişey yok 2-3 sanelik ddeneyimlerime göre cp yetkilileri yavaş yavaş rh adasını ortaya çıkarmaya başladı... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2462 Oyundaki Nicki : speedy agent Takıldığı Mekan : cove Kayıt tarihi : 21/06/09
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Cuma Haz. 26 2009, 11:51 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] arkadaşlar sol tarfta kırmızı hat içerisindeki gölgelik yer rockhopper island olabilir hem de light house yönünde ama emin değilim.girintiler çıkıntılar dağlık bir yer olduğuna dair kanıtlar. volkan dağları olabilir belkide. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Cuma Haz. 26 2009, 12:16 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] arkadaşlar bu bir dağ yolu belkide başka birşeyler vardır ama daha hiçbirşey belli değil ayrıca gazetede üstündeki dağın resmi vardı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Cuma Haz. 26 2009, 12:30 | |
|
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] işte bu da rockhopper island olduğuna dair bir kanıt!
| |
|
| |
blanchard Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 91 Oyundaki Nicki : Ciko Yigit Takıldığı Mekan : Disco Mesajı : I love +rep Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Cuma Haz. 26 2009, 16:41 | |
| Ben sadece üye olmak istiyorum | |
|
| |
yhnbgt1khn32jgbv6134vun09 Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 56 Oyundaki Nicki : Alankaya Takıldığı Mekan : Pizza Parlor Kayıt tarihi : 24/06/09
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Cuma Haz. 26 2009, 16:45 | |
| bu konuyla pek ilgilenmiyorum ama speedy agent ın koyduğu son resmi görünce ilgimi çekti beni de üye olarak ekeleyebilirsin | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Cuma Haz. 26 2009, 17:01 | |
| speedy agent; 1. Resim bence ilginç bişey yok onlar bulut.2. Resim evet benimde ilgimi çekti hakkiketen yol var yakında çıkar kokusui.3. Resim hiç değilse artık ROCKHOPPERM İSLAND diğe bir yer olduğunun kanıtına vardık BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM Tanisenes | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Cuma Haz. 26 2009, 17:07 | |
| | |
|
| |
Space Car Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 95 Oyundaki Nicki : Space Car Takıldığı Mekan : Nıght Club Mesajı : ne kaddarr eğleniyorummm Kayıt tarihi : 21/06/09
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Cuma Haz. 26 2009, 17:15 | |
| beni istediğin şey yapabilirsin farketmez ama kanıt araştırıcı yapabilirsen çok ama çok mutlum olurum :hh: | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Cuma Haz. 26 2009, 20:26 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] işte bunlardaki penguen resimleri ise çok ilginç ben hala çözemedim belki siz çözersiniz. | |
|
| |
brovezör Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1894 Oyundaki Nicki : hilalmrc Takıldığı Mekan : bu forumda Mesajı : T-prupkinn-T Kayıt tarihi : 14/06/09
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Cuma Haz. 26 2009, 21:45 | |
| beni kanıt araştırıcı yap en sonunda rh nin adasını bulucaz vazgeçmek yyoookkkk | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi C.tesi Haz. 27 2009, 06:19 | |
| speedy agent;Tamam iyide başlığı görmedinmi; ROCKHOPPER ISLAND BULMA & ARAŞTIRMA MERKEZİ | |
|
| |
Joker Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 793 Oyundaki Nicki : KaptanJack4 Takıldığı Mekan : Heryer Mesajı : Why So Serious?? Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi C.tesi Haz. 27 2009, 07:38 | |
| Beni Resim Araştırıcıları`na ekle xD | |
|
| |
koyduğum nokta belki son Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 88 Oyundaki Nicki : betmen atos Takıldığı Mekan : ninja hideout Mesajı : gl bahçesinde geçsede ömrüm senin üstüne gül koklamam be gülüm Kayıt tarihi : 24/06/09
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi C.tesi Haz. 27 2009, 10:40 | |
| arkadaşlarrr ben buldummm dojonunn girişindeki puffle ler neden ve puffle lerin rengi beyaz kaptanın puffle sinin rengi ne beyaz dimi hesaplıyalım diğer buluş lara göre dpeedy agent arkadaşımızın buluşunu hesaplayın ve oranın üstü dür ve puffle ler onu kanıtlar dimi | |
|
| |
yhnbgt1khn32jgbv6134vun09 Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 56 Oyundaki Nicki : Alankaya Takıldığı Mekan : Pizza Parlor Kayıt tarihi : 24/06/09
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi C.tesi Haz. 27 2009, 10:46 | |
| | |
|
| |
Ryuk Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1533 Oyundaki Nicki : Serhatpingu Takıldığı Mekan : Beach Mesajı : 5den geriye 4,3,2,11111 Kayıt tarihi : 02/05/09
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi C.tesi Haz. 27 2009, 11:47 | |
| | |
|
| |
ajanx Süper Penguen s2
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi C.tesi Haz. 27 2009, 12:13 | |
| - koyduğum nokta belki son demiş ki:
- arkadaşlarrr ben buldummm dojonunn girişindeki puffle ler neden ve puffle lerin rengi beyaz kaptanın puffle sinin rengi ne beyaz dimi hesaplıyalım diğer buluş lara göre dpeedy agent arkadaşımızın buluşunu hesaplayın ve oranın üstü dür ve puffle ler onu kanıtlar dimi
rockhopperin pufflesi kırmızı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi C.tesi Haz. 27 2009, 18:18 | |
| evet rockhopper'ın puffle'ı kırmızı ama arkadaşımız yine bir tahmin yürütmüş emeğine saygı gösterelim. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 88 Oyundaki Nicki : betmen atos Takıldığı Mekan : ninja hideout Mesajı : gl bahçesinde geçsede ömrüm senin üstüne gül koklamam be gülüm Kayıt tarihi : 24/06/09
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi C.tesi Haz. 27 2009, 20:27 | |
| en son beyaz dimiydi hatırlayın gemide ki gizli gizli resimlerde beyaz puffle vardı bence kaptanın 2 puffle si var ve ninjalara özel odada da puffle var arkadaşlar | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi C.tesi Haz. 27 2009, 20:28 | |
| speedy agent arkadaşım senin saygın bana yeter de artar | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Paz Haz. 28 2009, 09:37 | |
| teşekkürler arkadaşım :hh: | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Paz Haz. 28 2009, 14:30 | |
| vede sensei yle kaptanın arasında bir şey var gibi dojo da beyaz puffle resimleri var | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Paz Haz. 28 2009, 14:41 | |
| ama rockhopper'ın beyaz puffle'la ilgisi yok bence ama sensei'nin olabilir belki de | |
|
| |
Apricot Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2458 Oyundaki Nicki : Rals22 (member) Takıldığı Mekan : Her Yer Mesajı : Guitar Hero World Tour Kayıt tarihi : 05/12/07
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Paz Haz. 28 2009, 23:19 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bu bir ada mı acaba? (bu resim katılıyorum demek resim bulucu) | |
|
| |
brovezör Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1894 Oyundaki Nicki : hilalmrc Takıldığı Mekan : bu forumda Mesajı : T-prupkinn-T Kayıt tarihi : 14/06/09
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Ptsi Haz. 29 2009, 07:47 | |
| kitaplıktaki oyunu oynarken (resim koyamıyorum) dikkatimi çekti 18. sayfada da rh island yazıo.ve başlığı temmuz 8 2007 *** sayfadaki resimde tek bir puffle var oda kırmızı olarak gözüküyo | |
|
| |
Joker Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 793 Oyundaki Nicki : KaptanJack4 Takıldığı Mekan : Heryer Mesajı : Why So Serious?? Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Ptsi Haz. 29 2009, 08:01 | |
| Christmas ta "Rockhopper Island" diye bi kitap geldi .Işte : [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Ptsi Haz. 29 2009, 08:05 | |
| arkadaşlar siz beni anlamıyonuz kaptan ın 2 puffle si var 1 kırmızı mdiğeri beyaz beyaz ortada değil çünkü tabloda kırmızı puffle yle giderken kaptan arkada beyaz puffle var anladınızmı | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Ptsi Haz. 29 2009, 08:07 | |
| hahahaha rockhopper ısland dayımm yerini de söylemem hahahah | |
|
| |
adamkozmon Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 44 Oyundaki Nicki : ROCKHOPPER Takıldığı Mekan : SUMMİT Kayıt tarihi : 22/06/09
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Ptsi Haz. 29 2009, 08:10 | |
| YA BEN ROCKHOPPERIM GELDİĞİM ZAMAN SİZLERE HABER VERİRİM MERAK ETMEYİN. BU ARADA SÜPER SİTE | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Ptsi Haz. 29 2009, 08:29 | |
| apricot çok komiksin o bir kaya hahahaha | |
|
| |
Ryuk Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1533 Oyundaki Nicki : Serhatpingu Takıldığı Mekan : Beach Mesajı : 5den geriye 4,3,2,11111 Kayıt tarihi : 02/05/09
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Ptsi Haz. 29 2009, 09:51 | |
| - koyduğum nokta belki son demiş ki:
- apricot çok komiksin o bir kaya hahahaha
gülmesene senin ki çok mu mantıklı? beyaz puffle dojonun girşinde de beyaz puffle.Dojonun girişindeki puffleların rengi belli değil onlar heykel.Apricot arkadaşımız bir fikir yürütmüş.Onunkinin doğru olma ihtimali var senin fikrin saçma.Lütfen eleştrilerimizde kırıcı olmayalarım | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Ptsi Haz. 29 2009, 10:32 | |
| lütfen eleştirilerimizde kırıcı olmayalım diyosun arkadaşımızın fikrine saçma diyosun nasıl bişey bu? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 44 Oyundaki Nicki : ROCKHOPPER Takıldığı Mekan : SUMMİT Kayıt tarihi : 22/06/09
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Ptsi Haz. 29 2009, 10:33 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Ptsi Haz. 29 2009, 11:22 | |
| okey kalbim kırıldı içim yanarrr kalbim ağlar zor deme bu ayrılıkkkkk henüz erken daha derken doyamadım speedy i severken | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Ptsi Haz. 29 2009, 11:23 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Ptsi Haz. 29 2009, 11:29 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Ptsi Haz. 29 2009, 11:32 | |
| sen rockhopper değilsin türkümüsün | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Ptsi Haz. 29 2009, 11:33 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi Ptsi Haz. 29 2009, 11:39 | |
| burayı da chat sayfası oldu hehehe admkozmon la beni kutlayın sayfanın 2 . sayfasını yaptık ne mutlu 2. sayfa dieneeeee Edited by utkuseben. Flood yapmayiniz.
| |
|
| |
| Rockhopper Island Bulma & Araştırma Merkezi | |
|