SnowBall Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 128 Oyundaki Nicki : Sunbase Takıldığı Mekan : Yeti-Cave Mesajı : CP siz Hayat Tuzsuz Yemeğe Benzer....... Kayıt tarihi : 10/05/09
| Konu: Card Jitsu Paz Mayıs 31 2009, 05:42 | |
| Arkadaşlar card jitsu kartları var 3 tane sağ altta sadece dojoya gidince görülüyor ve orada kaç kartın olduğu yazıyor.Bende 10 kart var ama benim oynadığım tüm adamlarda 12 lik sensei kartları var.Amerikan isimli olanlar hade neyse almıştır.Ama türk isimli olanlardada var.Yardım edin bana :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: | |
|
streamline Yeni Penguen s2
| Konu: Geri: Card Jitsu Paz Mayıs 31 2009, 06:21 | |
| belki internetten sipariş etmiştir yada yurtdışındadir o türk | |
|
SnowBall Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 128 Oyundaki Nicki : Sunbase Takıldığı Mekan : Yeti-Cave Mesajı : CP siz Hayat Tuzsuz Yemeğe Benzer....... Kayıt tarihi : 10/05/09
| Konu: Geri: Card Jitsu Paz Mayıs 31 2009, 08:33 | |
| ama tüm türkler diyorum :drk: | |
|
leopard dishu Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 237 Oyundaki Nicki : Yemyesl Takıldığı Mekan : Summit-Blizzard yada arkadaşımın olduğu mekan Mesajı : Kurtlarla aram iyidir.Isırmadıkları sürece Kayıt tarihi : 30/05/09
| Konu: Geri: Card Jitsu Paz Mayıs 31 2009, 09:50 | |
| Senin gördüğün türkler olabilir.Hepsinde yok..Bende yok mesala tanıdığım 5 türk üye var.Hiçbirinde yok. :drk: | |
|
Ryuk Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1533 Oyundaki Nicki : Serhatpingu Takıldığı Mekan : Beach Mesajı : 5den geriye 4,3,2,11111 Kayıt tarihi : 02/05/09
| Konu: Geri: Card Jitsu Paz Mayıs 31 2009, 13:31 | |
| ben de alamadım o kartlardan. | |
|