| Crysis Warhead Test | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Diffeяent* Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1844 Oyundaki Nicki : Starjet123© Takıldığı Mekan : Freezer Mesajı : i want unleashed my powers , watch out ! Kayıt tarihi : 13/07/08
| |
| |
Cyclops Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3277 Oyundaki Nicki : Gurcan Takıldığı Mekan : summit Kayıt tarihi : 28/02/08
| Konu: Geri: Crysis Warhead Test Ptsi Haz. 08 2009, 14:55 | |
| ~İlk bölümde uçak nereye düşmüştür? ada
~kahramanımızın adı nedir? yazılış:skyes
bibunları biliyom daha oynamadım | |
|
| |
Pyloge Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 3942 Oyundaki Nicki : Kamyon Takıldığı Mekan : Town Mesajı : CP-TR yeniden sizlerle! Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Crysis Warhead Test Ptsi Haz. 08 2009, 16:29 | |
| ~İlk bölümde uçak nereye düşmüştür? (ada, şehir, havaalanı) ada call me ishmael ~kahramanımızın adı nedir? (okunuş, yazılış) çavuş sykes(saykes veya syks diyolar bzn) sayko(psycho) ~hangi bölümde O'neill'i kahramanımız kurtardı? Share Leave o bölümde kamerayıda kurtarmıtık ~son bölümde albay lee'nin karşısına çıkan mavi canavar kimdir? ? ~denizaltına binilmiş ve denizaltı donmuştur (hangi bölüm?) Share Leave nin sonunda biniliyor.Adapt or perishde donuor ~all the fury bölümünde uçak kaça parçalanmıştır?~part(3/3) ? ~ve oyunda giyilen o giysinin adı nedir? nano-giysi
ilk çıktığında oynadığım için oynadığım için pek hatırlamııom.
| |
|
| |
Straf Ninja
Mesaj Sayısı : 8495 Mesajı : There's always hope! Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Crysis Warhead Test Ptsi Haz. 08 2009, 17:26 | |
| Daha yeni aldım.Bazılarını söylüyorum; ~İlk bölümde uçak nereye düşmüştür? (ada, şehir, havaalanı) Ada'ya düştü. ~kahramanımızın adı nedir? (okunuş, yazılış) Sayko Psycho Bi de bişey sölicem diğer adı Siera 2'mi? | |
|
| |
Pyloge Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 3942 Oyundaki Nicki : Kamyon Takıldığı Mekan : Town Mesajı : CP-TR yeniden sizlerle! Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Crysis Warhead Test Ptsi Haz. 08 2009, 17:53 | |
| - Jeff¿Hardy demiş ki:
- Daha yeni aldım.Bazılarını söylüyorum;
~İlk bölümde uçak nereye düşmüştür? (ada, şehir, havaalanı) Ada'ya düştü. ~kahramanımızın adı nedir? (okunuş, yazılış) Sayko Psycho Bi de bişey sölicem diğer adı Siera 2'mi? siera 2 hava destek birimi. | |
|
| |
Jackass Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2213 Oyundaki Nicki : Ghost Takıldığı Mekan : Battlefield! Mesajı : Do Not Engage! I Repeat Do Not Engage! Oscar Mike Out... Kayıt tarihi : 13/11/08
| Konu: Geri: Crysis Warhead Test Ptsi Haz. 08 2009, 18:52 | |
| Uçak Adaya Düştü. Kahramanımız:Sergeant Sykes(Çavuş Sykes) O'Neill Share Leave'de Kurtardı Bizi. Mavi Canavar Mavi Canavardır Kardeşim. xD All The Fury Bölümünde Uçak 3 Parçaya Ayrıldı. Giysi Nano Giysi. Denizaltı Share Leave Bölümünde. | |
|
| |
clubpenguin99 Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 90 Oyundaki Nicki : I-G.İ.Z.L.İ-I sana ne olm allaallaaa Takıldığı Mekan : Heryer nere gelirse rastgele Mesajı : +3 nescafe war ama +4 bardakla içilir :-) Kayıt tarihi : 28/02/09
| Konu: Geri: Crysis Warhead Test Çarş. Tem. 08 2009, 08:56 | |
| ben crysisi bitirdim.(arkadaşla) o uzman ona sorcam. :LoL: | |
|
| |
clubpenguin99 Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 90 Oyundaki Nicki : I-G.İ.Z.L.İ-I sana ne olm allaallaaa Takıldığı Mekan : Heryer nere gelirse rastgele Mesajı : +3 nescafe war ama +4 bardakla içilir :-) Kayıt tarihi : 28/02/09
| Konu: Geri: Crysis Warhead Test Çarş. Tem. 08 2009, 08:59 | |
| | |
|
| |
toprak724 Aktif Penguen s1
| Konu: Geri: Crysis Warhead Test Çarş. Tem. 08 2009, 10:29 | |
| uçak adaya düşüyor Team raptor psycho(sayko) Share Leave bölümünde O'Neili kurtardı Exo Suit (heavy exo suitte olabilir) Adapt or perish bölümünün başında denizaltı donuyor Üçe ayrılmıştır Nano giysi | |
|
| |
| Crysis Warhead Test | |
|