| Komik Anılar | |
|
+10android Merve Emmethz Lorien* Sergüzeşt ßÕ¢Úk untitled. dehes Pzorex Sin 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Sin Ninja
Mesaj Sayısı : 7618 Oyundaki Nicki : sinemcik Takıldığı Mekan : mutfak Mesajı : hayvanları bizden ayıran özelliğimiz verdiğimiz sözü tutmamızdır =D Kayıt tarihi : 04/12/07
| Konu: Komik Anılar Cuma Ocak 25 2008, 17:55 | |
| burda komik anılarınızı komik gördüğünüz anıları yazacaksınız
bnden başlayalım:
bugün sınav vardı dershanemde bnm de bi huyum vardır " sınav zili çalmadan bitirmek" annemde hep buyüzden kızar bugün yine gitti bi baktım saate 45 dk var annemde yemin ettirdi bana çıkmamam için sora aldım elime telefonumu başladımm araba yarışı oynamaya 45 dk da 30 bölüm bitirdim nese zil çaldı eve gittim :D | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Komik Anılar Cuma Ocak 25 2008, 18:38 | |
| Bir Kere İshal Olmuştum. [/HAHA] İğrençti.Düşündükçe Gülesim Geliyor.Anlatmiym Kusarsınız. [/GULUMSEYEN] |
|
| |
Sin Ninja
Mesaj Sayısı : 7618 Oyundaki Nicki : sinemcik Takıldığı Mekan : mutfak Mesajı : hayvanları bizden ayıran özelliğimiz verdiğimiz sözü tutmamızdır =D Kayıt tarihi : 04/12/07
| Konu: Geri: Komik Anılar Cuma Ocak 25 2008, 18:56 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Komik Anılar Cuma Ocak 25 2008, 22:14 | |
| Anlatabilirim İsterseniz.? [/HAHA] |
|
| |
Sin Ninja
| Konu: Geri: Komik Anılar C.tesi Ocak 26 2008, 06:24 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Komik Anılar C.tesi Ocak 26 2008, 10:19 | |
| |
|
| |
Sin Ninja
| Konu: Geri: Komik Anılar C.tesi Ocak 26 2008, 19:08 | |
| | |
|
| |
Pzorex Ninja
Mesaj Sayısı : 7408 Oyundaki Nicki : Penku13-Bablle Takıldığı Mekan : Msn xP Mesajı : Cilgin bu cocuk! Kayıt tarihi : 14/11/07
| Konu: Geri: Komik Anılar C.tesi Ocak 26 2008, 19:57 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Komik Anılar C.tesi Ocak 26 2008, 20:24 | |
| Ya Arkadaşlarla Biraz Gezmek İçin Cevahir'e Gitmiştik.(2 Sene Önce ama Unutamıyorum [/HAHA] ).Yemek Yedik İşte.Midem Bozuldu.Sonraki Gün Tuvaletten Çıkamadım.Doktora Gittik.Tahlil Yaptı.(Onu Derin Anlatamam.Utanıyorum. [/HAHA] ) Temiz Çıktım.Dediki Bana "Ya Serum Takıcam Sana, Yada Eczaneden Tuzlu Şekerli Su Alıp İçicen.".Çocuk Aklı Tabi, Serumdan Korktum.Dedim "Tamam Seruma Gerek Mi Var, Ondan İçerim".Sonra Gittim Aldım.2 Litreyi 2 Saatte Bitiricektim.Tadıda İğrençti.Bamya Yesem Daha İyiydi Yani.2 Saat Boyunca Kusa Kusada Onu İçtim.Mide Tabi Kaldırmadı.Uyudum. [/HAHA] |
|
| |
Sin Ninja
| Konu: Geri: Komik Anılar Paz Ocak 27 2008, 18:08 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Komik Anılar Paz Ocak 27 2008, 18:09 | |
| Dua Edin Tahlili Kabatasla Söyleyip Geçtim.Anlatsaydım, Tuvalete Koşup Kusardınız. |
|
| |
dehes Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 634 Oyundaki Nicki : dehes Takıldığı Mekan : town Mesajı : SüpeR herşeY ;) Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Komik Anılar Paz Ocak 27 2008, 18:55 | |
| | |
|
| |
untitled. Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4012 Oyundaki Nicki : Crazybody01 Kayıt tarihi : 24/11/07
| Konu: Geri: Komik Anılar Paz Ocak 27 2008, 18:58 | |
| tamam !!!! yeter artık kusmadan durun..ama komikmiş.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Komik Anılar Paz Ocak 27 2008, 19:01 | |
| Bak Şimdi, Tahlil Şöyle Oldu... [/HAHA]
Ne Kadar İstesenizde Anlatmam Zaten!İnsan Utanıyor! [/HAHA] |
|
| |
ßÕ¢Úk Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1821 Oyundaki Nicki : bencilhopper poliklinik meyveler sebzeler Takıldığı Mekan : her yer Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: Komik Anılar Salı Ocak 29 2008, 11:33 | |
| | |
|
| |
Sin Ninja
| Konu: Geri: Komik Anılar Salı Ocak 29 2008, 11:36 | |
| - paşa demiş ki:
- o ne?
ne ne? | |
|
| |
Sin Ninja
| Konu: Geri: Komik Anılar Perş. Ocak 31 2008, 16:26 | |
| gnlde ikeada bis köfte-patates + sınırsız içeçek + kek yeriz bi aralar çok zayıftım karnımız ikeada acıktı babamla yine aynı menüyü alıcaktık bib aktım babamın elinde 5 tabaklar bi ablamın bi annemin bi babamın bi benim dieri kimin? hemde tepeleme!!! babam senin dedin (o zamanlar et sseverdim) dier yabağı yiyemedim babam öyle bi ağzıma koyduki görmeniz lazımdı herneyse ikeada dolaşamıcak derecede karnum şişmişti çok garip olmuştumm ve dünyanın en irenç şeyini çıkardım KusmuK :D otoparkda eve gittim 4 kilo almışımm!!! (eskiden:D) | |
|
| |
Sergüzeşt Ninja
Mesaj Sayısı : 7940 Oyundaki Nicki : Kerem 25 Takıldığı Mekan : Mountain Mesajı : Ne Mutlu Türk'üm Diyene... Kayıt tarihi : 01/11/07
| Konu: Geri: Komik Anılar Perş. Ocak 31 2008, 16:54 | |
| Bi kere oyun oynuoduk bizim Kayseri de bizim köyde.Sonra kuzenimle ben koşarak yola çıktık.Bi bisiklet çıkmış önüme görmedim.Sonra acıyla yere fırladım.Tek hatırladığım bisikletin, 21 vites olduğuydu [/HAHA] .Sonra eve geldiğimde üzerimde tekerlek izleri vardı! [/HAHA] | |
|
| |
Sin Ninja
| Konu: Geri: Komik Anılar Perş. Ocak 31 2008, 16:58 | |
| | |
|
| |
Sergüzeşt Ninja
Mesaj Sayısı : 7940 Oyundaki Nicki : Kerem 25 Takıldığı Mekan : Mountain Mesajı : Ne Mutlu Türk'üm Diyene... Kayıt tarihi : 01/11/07
| Konu: Geri: Komik Anılar Perş. Ocak 31 2008, 17:11 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Komik Anılar Perş. Ocak 31 2008, 17:24 | |
| |
|
| |
untitled. Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4012 Oyundaki Nicki : Crazybody01 Kayıt tarihi : 24/11/07
| Konu: Geri: Komik Anılar Cuma Şub. 01 2008, 11:08 | |
| Bi kere bi sınav vardı okulda. Bizim öğretmen kağıtları okurken.. "Ahmet: 12, Hasan: 61, İrem: 34" falan diyordu (isimleri kafadan salladım)... Neyse sıra bana geldi böyle.."Orkun: 55..." dedi böle ben de kaldım orada..Bizim öğr. de "Niye böyle oldu Orkun?" falan dedi..Bende korktum bir an.. kağıdımı aldım..Kağıtta 96 yazıyor!! [/HAHA] O anda ödüm patlamıştı...içimden konuşuyordum: "Vay anam vay!...Ne diyeceğim ben şimdi anneme? Ya karne ortalamam düşerse? [/SSSSSS] " diye konuşurken kağıtta 96 yazdığını gördüm..Öğretmen de güzldü sınıf da.. [/HAHA] | |
|
| |
Lorien* Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 590 Oyundaki Nicki : zzzzz Takıldığı Mekan : zzz Mesajı : zzzzzzz Kayıt tarihi : 26/02/08
| Konu: Geri: Komik Anılar Paz Mart 02 2008, 12:02 | |
| Ben bir kere kitabımı öpüyordum. sınıfın en iğrenç kızı elini koydu bende onun elini öptüm [/1-] | |
|
| |
Emmethz Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1611 Oyundaki Nicki : Blendax ~ Emhosh Takıldığı Mekan : Summıt ;D Mesajı : Live ur Life ;) Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Komik Anılar Paz Mart 02 2008, 17:46 | |
| [/HAHA] çok komik olmuş ben küçükken saçlarım böyle uzundu yani uzun derken omzumu biraz geçiyordu.Kuzenim geldi bi sakız yapıştırdı...çıkartamıyor annem[/HAHA]en sonunda saçımı kesti[/SSSSSS] [/HAHA] | |
|
| |
Lorien* Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 590 Oyundaki Nicki : zzzzz Takıldığı Mekan : zzz Mesajı : zzzzzzz Kayıt tarihi : 26/02/08
| Konu: Geri: Komik Anılar Paz Mart 02 2008, 18:15 | |
| [/HAHA] Zuhaha çok komik. [/HAHA] ben birkere sırayı tutup sallanıyordum. sınıfın en gıcık çilli horoz emresi horrrrrrr diye bağırdı. sıra ve ben düştük. çilli goroz gülmekten öldü sınıfın kabayengesi aleyna 'dan dayak yedim sıra da kırıldı. [/HAHA] [/HAHA] | |
|
| |
Merve Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3353 Oyundaki Nicki : Portakal08 Takıldığı Mekan : Town Kayıt tarihi : 12/10/07
| Konu: Geri: Komik Anılar Salı Mart 04 2008, 10:12 | |
| | |
|
| |
Lorien* Süper Penguen s2
| Konu: Geri: Komik Anılar Salı Mart 04 2008, 11:24 | |
| Bizim sınıfta bugün deprem tatbikatı yapıldı. gerçek deprem olsa... bizim sınıfta 10-15 akıllı kalırdı.hatta okulda 100 kişi fln kalırdı gercek deprem olsa [/HAHA] deprem tatbikatında ; Sınıftan bile çıkmayanlar Koşanlar Öndeki sırayı sıkıştırıp öndekinin ölmesini sağlamak(bana yapıldı):D: birbirlerini itmek kötü bir önlem. Ne diyim hiç birini yapmadık akıllılar grubu olarak. ama bizim sınıftan 25 kişi fln giderdi :( ama onların işi Karışmam | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: Komik Anılar Salı Mart 04 2008, 11:34 | |
| bi gün matematik dersinde öğretmen problem yapmak için sınıfın en yaramazlarından birini kaldırmıştı. benimde canım sıkıldı başladım defterin arkasına f1 arabası çizmeye. tam resmi bitirmişken hoca yanıma geldi ve ne ile meşgulsünüz dedi [/HAHA] çok utanmıştım ama çokta gülmüştüm kendime :D: :D: | |
|
| |
Lorien* Süper Penguen s2
| Konu: Geri: Komik Anılar Salı Mart 04 2008, 11:46 | |
| [/HAHA] öğretmen ödev vermişti herkes yapıyordu. sonra karşı sınıfın öğretmeni geldi masaya oturdu. duruyordu. etrafına bakındı. kimse bakmıyordu. başladı burnunu karıştırmaya [/HAHA] Satranç öğretmeni geldi diğer ders. bir sporcu satranç oynar derken hem burnunu hemde kulağını karıştırıyordu. tenefüste mert onun taklidini yaptı tabiki komik oldu [/HAHA] bir kere müzik öğretmeni günaydın dedi. ardından [/HAHA] gösteriyordu bana ***** apo [/HAHA] bende kapaması için hey diyordum bir kıza sonra birdaha yapmaz diye ama kapadı. sonra şiir sırası bana geldi işte. BARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT herkes koptu [/HAHA] bir kere sıınıftaydık. dersin en sessiz yeriydi. bir çocuk barttt diye saldı [/HAHA] 1. sınıfta arkadaşım altına ..... [/HAHA] Şimdi 5. sıınıfta 4. sınıftan beri altına yapıyordu. [/HAHA] sınıftan cocuk ben şiir okurken geğiriyordu . öğretmenden bi güzel dayak yedi. ondan 5 dk önce bana derste Her yerini açıp açıp | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Komik Anılar Çarş. Mart 26 2008, 17:11 | |
| 700 cm şeyi tahmin ederken 18 cm dedim [/HAHA] [/HAHA] [/HAHA] [/HAHA] [/HAHA] çok utandım |
|
| |
Apricot Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2458 Oyundaki Nicki : Rals22 (member) Takıldığı Mekan : Her Yer Mesajı : Guitar Hero World Tour Kayıt tarihi : 05/12/07
| Konu: Geri: Komik Anılar Çarş. Mart 26 2008, 20:38 | |
| bende 70 C lik şeyi tahmin ederken 20 demiştim:9 | |
|
| |
Eflatuns Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1788 Oyundaki Nicki : Bernafb67,Eflatuns Takıldığı Mekan : Town Mesajı : Eflatuns geri döndüüüü!!!!!!!!!!!! Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Komik Anılar Çarş. Mart 26 2008, 21:16 | |
| Ben bir kere peşpeşe 30 dondurma yedim aralardada mantar yemeği yedim.Sonra bir bulantı geldi.Bi kustum.O günden sonra mantar yemedim.
Bir keresinde komşunun kızının düğününe gitmiştik.Tabi yine 10 dondurma peşpeşe yemiştim.Düğündede cips,ayran vb.yiyince herşeyi çıkardım.IIIyyy. | |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: Komik Anılar Çarş. Mart 26 2008, 21:21 | |
| bi kere arkadasımın rekorunu gecicem diye sırf taso için "21" cips yedim sonra fanta içip a.fıstıklı dondurma yedim kustum :=): [/1-] | |
|
| |
'Rasengan Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 2180 Oyundaki Nicki : Donelyno Takıldığı Mekan : dock,ıce berg,beach Mesajı : Ben Ogsguz beyler bayanlar =) Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Komik Anılar Perş. Mart 27 2008, 07:42 | |
| bi kere işin içinde para var die(50 ytl) anıl bana bi şişenin içine tuz,zeytinyağı,acı biber,limon suyu,salça ve acılı ketçap koydu. bunu içene parayı veririm dedi. bn de iiçtim ,kustum parayı da kaptım [LOOOL] | |
|
| |
Sergüzeşt Ninja
| Konu: Geri: Komik Anılar Cuma Mart 28 2008, 12:45 | |
| Bi Kere Okulda Gülme Krizine Girmiştim.5 Dk Falan Güldüm [/HAHA] | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Komik Anılar Cuma Mart 28 2008, 13:50 | |
| - Sergüzeşt demiş ki:
- Bi Kere Okulda Gülme Krizine Girmiştim.5 Dk Falan Güldüm [/HAHA]
sen ne dion bizim sınıfta ben herkesi 15 dk dan fazla güldürüyom bende 20 dk fln gülüyom şimdi gülünce karnımda sancı çıkıyo [/HAHA] [/HAHA] [/HAHA] [/HAHA] [/HAHA] [/HAHA] [/HAHA] [/HAHA] |
|
| |
'Rasengan Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 2180 Oyundaki Nicki : Donelyno Takıldığı Mekan : dock,ıce berg,beach Mesajı : Ben Ogsguz beyler bayanlar =) Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Komik Anılar Cuma Mart 28 2008, 23:12 | |
| ben diğil de bi arkadaşım dünkü a b maçında(bn b yim)berkay adı şimdi berkay a pas verdiler ceza sahasına girdi topa vuruyim derken vuaramadı ayakkabısı fırladı uçtu ama çoraplan 2 kişi çalımladı gol attı:DxD not:çoraplar hafif pembexDxD:D:D:D | |
|
| |
| Komik Anılar | |
|