Mesaj Sayısı : 225 Oyundaki Nicki : Süper Penguen Takıldığı Mekan : Town / Coffee Shop Mesajı : !!!*** Nice İtemlere ***!!! Kayıt tarihi : 23/03/09
Konu: YENİ KİTAPLAR Perş. Nis. 02 2009, 14:03
Slm arkadaşlar hiç farkettiniz mi acaba Ama mavi kitap yani unlock itemi ben diğer charıma da ondan alacaktım bir de baktım ki onun yanına 2 kitap daha eklenmiş bunu bilenler varsa söylebilr veya kodları aşağıya yazabilirler mi ? Lütfen cok lazım
berke1619 Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 246 Oyundaki Nicki : Bluepearlber Takıldığı Mekan : Summıt/ Town Mesajı : Aşkınla olduk derbeder bu sevgi bir ömre bedel club penguın oynamanın gruru bizlere yeter! Kayıt tarihi : 20/07/08
ewet şifreleri bilenler varsa sülesin banada çok lazım gerçekten
redforcent Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 93 Oyundaki Nicki : redforcent Takıldığı Mekan : mars :d garip gelebilir Mesajı : marslı olmak çok güzel :D mars tan dünyaya kaçtım beni arıyorlar yakayı ele vermeyin Kayıt tarihi : 07/12/08
Mesaj Sayısı : 93 Oyundaki Nicki : redforcent Takıldığı Mekan : mars :d garip gelebilir Mesajı : marslı olmak çok güzel :D mars tan dünyaya kaçtım beni arıyorlar yakayı ele vermeyin Kayıt tarihi : 07/12/08