| Mekan : The Stage | |
|
+26$éncİ Kakashi brovezör membersheep yiğit95 ' DaЯaҒe CpULTRA lmagex40 rockhopper07 Joker -Arda Penguin- greymask ajanx Sarı Puffle ay99 berkayjann Blaziken 'iReM umutcan_097 iLaydakauLitz superemre3 rambo250 'BuZZ Bufata HomoSapiens Aunt Artic 30 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Aunt Artic Club Penguin Karakter
Mesaj Sayısı : 5 Oyundaki Nicki : Aunt Artic Takıldığı Mekan : Ski Village Mesajı : Aunt! Kayıt tarihi : 29/03/09
| Konu: Mekan : The Stage Paz Mart 29 2009, 13:12 | |
| İncelemeye başlamadan, Club Penguin'i Disney'in satın almasıyla birlikte oyunda yeni gelen mekanlar artık daha bir detaylı daha bir değişik olmaya başladı. Fakat o kadarda değişik değil tabi sadece daha ince çizgiler vs. kullanıldığını belirteyim dedim. The Stage...
16 Kasım Cuma günü aramıza katılan bu yeni mekanın tasarımı oldukça hoş olmuş. Salona girmeden önce karşımıza iki kapı çıkıyor merak etmeyin ikiside aynı salona giriş kapısı. :) Ve kapıların ortasında bilet yeri bulunuyor eğer arzu ederseniz biletçi de olabiliyorsunuz içeri girerek. Binanın üstünde ışıklandırmalar yapılmış ve tabi bu ayrı bir hava katmış tiyatro salonuna. 10 üzerinden 10 veriyorum. :) Unutmadan söylemeliyim ki kapıların yanında bulunan lambalarda binayı güzelleştirmiş.
Salona bakacak olursak, iki sahneden oluşuyor. Fakat uzaylı tasarımı daha bir ağır basmış ki bilmiyorum bu tasarım kataloğa göre mi değişiyor. Uzaylı pini de sanırım bununla alakalı bir durum. :) Seyirciler için sağ ve sol taraflarda on tane koltuk bulunmakta. Ayrıca üst kattada oturup izleyebiliyorsunuz tiyatroyu. Perdenin arkasından üst tarafa geçebiliyorsunuz. Bu çok iyi olmuş düz gitmek çok basit kaçardı zaten. Bu tip oturma yerlerini kimse tercih etmiyor genel olarak bakarsak herkes dikkat çekmek peşinde.
Sahnelere bakarsak sağ tarafta bir uzay gemisindesiniz ve sanırım gezegeni kurtarmaya çalışıyorsunuz. Çeşitli teknolojik aletler bulunmakta vs. Sol kısma bakıldığında Mars'tasınız ve boş bir uzay gemisi bulunmakta. İlk bir hafta boş olduğu söylenemez tabi. Salonun iki yanında hoparlörler var ve sahne ışıklarınında yönünü mouse ile tutup çekerek sağa veya sola doğru kaydırabiliyorsunuz. Ayrıca sağ sahnede bulunan uzay resimlerini radarları vs. hoşunuza gidecek şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Tamamen sizin elinizde. Tiyatro sahnesinin en üst kısmında ise iki puffle var biri gülen biri somurtan bundan bahsetmeme gerek yok sanırım klasik bir tablo. Orkestra içinde ayrı bir yer düzenlenmiş. Burada, verilen çeşitli konserlerde opera görevi görecek galiba. Sahneye neden mikrofon koyulmamış orasıda şaşırtıcı bir durum olmuş. Orkestra için önlerine gelecek şekilde notalar konulmuş ve bu notaların da önüne geçerek sizde bir sanatçı olarak hünerlerinizi sergileyebilirsiniz. Orkestra sahnesinin ortasında bulunan piyanoda iyi hoş güzel. Tam not veriyorum bu orkestra sahnesinede. Bu kadar yenilik olurda yapılacak roller için kostümler olmaz mı ? Olur tabi hemen en sağda bulunan sandıkta yeni kostümler bulunuyor. Bunlarda her ay güncellenecek sanırım. Ekranın sağ alt köşesinden kostüm kataloğuna ve SCRIPTSe ulaşabilirsiniz. Scripts galiba roller oluyor. Orada söylemeniz gereken roller yazmakta.
Yeni mekanımız olan The Stage hakkında tüm bildiklerim ve sizlere aktarmak istediklerim bunlar. Umarım zevkle okumuşsunuzdur. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Paz Mart 29 2009, 13:31 | |
| Teşekkür ederim Aunt Artic! |
|
| |
HomoSapiens Ninja
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Paz Mart 29 2009, 13:52 | |
| | |
|
| |
Bufata Club Penguin-TR s1
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Paz Mart 29 2009, 17:37 | |
| | |
|
| |
'BuZZ Özel Penguen
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Salı Mart 31 2009, 14:14 | |
| | |
|
| |
rambo250 Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 147 Oyundaki Nicki : clubpenguin gazetecisi rambo Takıldığı Mekan : summit Mesajı : clubpenguin orginal dergisi çıktıııııı Kayıt tarihi : 29/01/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage C.tesi Nis. 04 2009, 06:37 | |
| | |
|
| |
superemre3 Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 322 Oyundaki Nicki : rockhopper Takıldığı Mekan : migrator Mesajı : korsanlarla savaşalım Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Çarş. Nis. 08 2009, 17:29 | |
| teşekkürler agunt artic. :ff: :ff: | |
|
| |
iLaydakauLitz Yeni Penguen s1
Mesaj Sayısı : 3 Oyundaki Nicki : tomjuilosh Takıldığı Mekan : Town Kayıt tarihi : 09/04/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Cuma Nis. 10 2009, 17:54 | |
| | |
|
| |
umutcan_097 Aktif Penguen s1
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Cuma Nis. 10 2009, 19:17 | |
| Sitenizi Yönlendirmek Yasaktır ! | |
|
| |
'iReM Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 893 Oyundaki Nicki : Junierturta Takıldığı Mekan : Her yer :) Mesajı : Bu forumu çok seviyorum;) Kayıt tarihi : 23/04/09
| |
| |
Blaziken Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 586 Oyundaki Nicki : Gizli!!!!! Takıldığı Mekan : Her yer. Mesajı : . Kayıt tarihi : 06/04/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage C.tesi Nis. 25 2009, 14:51 | |
| | |
|
| |
berkayjann Yeni Penguen s1
Mesaj Sayısı : 7 Oyundaki Nicki : berkayjann Takıldığı Mekan : light house Mesajı : bu kadar Kayıt tarihi : 26/04/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Paz Nis. 26 2009, 20:15 | |
| çok teşekür ederim aunt arctic :hh: | |
|
| |
ay99 Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 50 Takıldığı Mekan : HQ Mesajı : ajan ve tours olun Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Salı Nis. 28 2009, 17:04 | |
| | |
|
| |
'iReM Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 893 Oyundaki Nicki : Junierturta Takıldığı Mekan : Her yer :) Mesajı : Bu forumu çok seviyorum;) Kayıt tarihi : 23/04/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Salı Haz. 02 2009, 14:21 | |
| | |
|
| |
Sarı Puffle Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 112 Oyundaki Nicki : İki Penguinim Var Takıldığı Mekan : Summit Kayıt tarihi : 15/06/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Ptsi Haz. 15 2009, 16:15 | |
| | |
|
| |
ajanx Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 566 Oyundaki Nicki : Bir kere jefga Takıldığı Mekan : summit summit summitttt eet summit Mesajı : Ezgi seni seviyordum eskiden ama artık gözümde bitsin Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Salı Haz. 16 2009, 19:17 | |
| - Aunt Artic demiş ki:
- İncelemeye başlamadan, Club Penguin'i Disney'in satın almasıyla birlikte oyunda yeni gelen mekanlar artık daha bir detaylı daha bir değişik olmaya başladı.
Fakat o kadarda değişik değil tabi sadece daha ince çizgiler vs. kullanıldığını belirteyim dedim. The Stage...
16 Kasım Cuma günü aramıza katılan bu yeni mekanın tasarımı oldukça hoş olmuş. Salona girmeden önce karşımıza iki kapı çıkıyor merak etmeyin ikiside aynı salona giriş kapısı. :) Ve kapıların ortasında bilet yeri bulunuyor eğer arzu ederseniz biletçi de olabiliyorsunuz içeri girerek. Binanın üstünde ışıklandırmalar yapılmış ve tabi bu ayrı bir hava katmış tiyatro salonuna. 10 üzerinden 10 veriyorum. :) Unutmadan söylemeliyim ki kapıların yanında bulunan lambalarda binayı güzelleştirmiş.
Salona bakacak olursak, iki sahneden oluşuyor. Fakat uzaylı tasarımı daha bir ağır basmış ki bilmiyorum bu tasarım kataloğa göre mi değişiyor. Uzaylı pini de sanırım bununla alakalı bir durum. :) Seyirciler için sağ ve sol taraflarda on tane koltuk bulunmakta. Ayrıca üst kattada oturup izleyebiliyorsunuz tiyatroyu. Perdenin arkasından üst tarafa geçebiliyorsunuz. Bu çok iyi olmuş düz gitmek çok basit kaçardı zaten. Bu tip oturma yerlerini kimse tercih etmiyor genel olarak bakarsak herkes dikkat çekmek peşinde.
Sahnelere bakarsak sağ tarafta bir uzay gemisindesiniz ve sanırım gezegeni kurtarmaya çalışıyorsunuz. Çeşitli teknolojik aletler bulunmakta vs. Sol kısma bakıldığında Mars'tasınız ve boş bir uzay gemisi bulunmakta. İlk bir hafta boş olduğu söylenemez tabi. Salonun iki yanında hoparlörler var ve sahne ışıklarınında yönünü mouse ile tutup çekerek sağa veya sola doğru kaydırabiliyorsunuz. Ayrıca sağ sahnede bulunan uzay resimlerini radarları vs. hoşunuza gidecek şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Tamamen sizin elinizde. Tiyatro sahnesinin en üst kısmında ise iki puffle var biri gülen biri somurtan bundan bahsetmeme gerek yok sanırım klasik bir tablo. Orkestra içinde ayrı bir yer düzenlenmiş. Burada, verilen çeşitli konserlerde opera görevi görecek galiba. Sahneye neden mikrofon koyulmamış orasıda şaşırtıcı bir durum olmuş. Orkestra için önlerine gelecek şekilde notalar konulmuş ve bu notaların da önüne geçerek sizde bir sanatçı olarak hünerlerinizi sergileyebilirsiniz. Orkestra sahnesinin ortasında bulunan piyanoda iyi hoş güzel. Tam not veriyorum bu orkestra sahnesinede. Bu kadar yenilik olurda yapılacak roller için kostümler olmaz mı ? Olur tabi hemen en sağda bulunan sandıkta yeni kostümler bulunuyor. Bunlarda her ay güncellenecek sanırım. Ekranın sağ alt köşesinden kostüm kataloğuna ve SCRIPTSe ulaşabilirsiniz. Scripts galiba roller oluyor. Orada söylemeniz gereken roller yazmakta.
Yeni mekanımız olan The Stage hakkında tüm bildiklerim ve sizlere aktarmak istediklerim bunlar. Umarım zevkle okumuşsunuzdur. teşekküreler aunt artic | |
|
| |
greymask Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 139 Oyundaki Nicki : nikabrik Takıldığı Mekan : Dock Kayıt tarihi : 08/06/08
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Ptsi Haz. 22 2009, 16:12 | |
| | |
|
| |
-Arda Penguin- Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 338 Oyundaki Nicki : Arda Penguin Takıldığı Mekan : summit Mesajı : Tatildeyim Kayıt tarihi : 15/06/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Perş. Haz. 25 2009, 07:38 | |
| | |
|
| |
Joker Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 793 Oyundaki Nicki : KaptanJack4 Takıldığı Mekan : Heryer Mesajı : Why So Serious?? Kayıt tarihi : 20/09/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 338 Oyundaki Nicki : Arda Penguin Takıldığı Mekan : summit Mesajı : Tatildeyim Kayıt tarihi : 15/06/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage C.tesi Tem. 04 2009, 07:44 | |
| aunt arctice +rep verelim | |
|
| |
rockhopper07 Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 50 Oyundaki Nicki : GİZLİ Takıldığı Mekan : DOJO Kayıt tarihi : 24/06/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Ptsi Tem. 06 2009, 12:11 | |
| | |
|
| |
lmagex40 Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 200 Oyundaki Nicki : karadeniz21,turkey cocuk,bir icim drink,tasinan Takıldığı Mekan : submit/dojo/town/the plaza Mesajı : TÜM CP SEVENLERE SELAM Kayıt tarihi : 07/05/08
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Salı Tem. 07 2009, 07:00 | |
| | |
|
| |
CpULTRA Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 285 Oyundaki Nicki : -GİZLİ- Takıldığı Mekan : SUMMİT Mesajı : ovi mi maps mi Kayıt tarihi : 09/06/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Perş. Tem. 16 2009, 14:41 | |
| - superemre3 demiş ki:
- teşekkürler agunt artic. :ff: :ff:
agunt artic diil aunt arctic | |
|
| |
' DaЯaҒe Ninja
Mesaj Sayısı : 5473 Oyundaki Nicki : 1001gorkem Kayıt tarihi : 10/02/08
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Perş. Tem. 16 2009, 14:52 | |
| Teşekkürler Aunt Artic sağol :;*): | |
|
| |
yiğit95 Aktif Penguen s2
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Ptsi Tem. 20 2009, 10:21 | |
| | |
|
| |
yiğit95 Aktif Penguen s2
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Ptsi Tem. 20 2009, 10:22 | |
| | |
|
| |
CpULTRA Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 285 Oyundaki Nicki : -GİZLİ- Takıldığı Mekan : SUMMİT Mesajı : ovi mi maps mi Kayıt tarihi : 09/06/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Çarş. Tem. 22 2009, 10:28 | |
| işte benim mekanım tha stage sevmeyen vr mıdır acaba | |
|
| |
membersheep Yeni Penguen s2
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Ptsi Tem. 27 2009, 09:04 | |
| aunt artric sagol | |
|
| |
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Çarş. Tem. 29 2009, 06:22 | |
| - membersheep demiş ki:
- aunt artric
sagol sağolda üzgün ifadenin ne işi war | |
|
| |
brovezör Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1894 Oyundaki Nicki : hilalmrc Takıldığı Mekan : bu forumda Mesajı : T-prupkinn-T Kayıt tarihi : 14/06/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Salı Eyl. 01 2009, 14:08 | |
| paylasm için tesekkürler aunt artic! | |
|
| |
Kakashi Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 113 Oyundaki Nicki : KakashiSensei Takıldığı Mekan : Dojo.Ninja eğitiyorum;) Mesajı : Eat My Chidori! Kayıt tarihi : 02/09/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Perş. Eyl. 03 2009, 19:07 | |
| | |
|
| |
$éncİ Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3670 Oyundaki Nicki : moruk7 Kayıt tarihi : 13/04/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Perş. Eyl. 03 2009, 19:14 | |
| çok saol çok teşekkürler teyze xD xD xD | |
|
| |
ArAqOrN001 Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 636 Oyundaki Nicki : jeffhardy001 Takıldığı Mekan : Dojo Mesajı : Denetleyici veya Bölüm Moderatörü olmak istiyor Kayıt tarihi : 30/12/08
| Konu: Geri: Mekan : The Stage C.tesi Eyl. 19 2009, 13:05 | |
| çok güzel olmuş eline sağlık | |
|
| |
By_Aybar Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1066 Oyundaki Nicki : mr aybar Takıldığı Mekan : Summit/Town Mesajı : silkroad online oynayanlar beni eklesinler Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Ptsi Eyl. 21 2009, 12:39 | |
| | |
|
| |
ajanx Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 566 Oyundaki Nicki : Bir kere jefga Takıldığı Mekan : summit summit summitttt eet summit Mesajı : Ezgi seni seviyordum eskiden ama artık gözümde bitsin Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Çarş. Eyl. 23 2009, 08:20 | |
| | |
|
| |
wolwerine711 Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 36 Oyundaki Nicki : wolwerine711 Takıldığı Mekan : Migrator Mesajı : Partylere nasi katılıyoz yha Kayıt tarihi : 11/09/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Salı Ekim 06 2009, 19:50 | |
| cok uzun okuyamadim ama gene de saol | |
|
| |
$éncİ Özel Penguen
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Ptsi Ekim 12 2009, 17:37 | |
| zaten bilindik bişey olduğu içn okumadan post kasıyorlar | |
|
| |
Rasengan&Chidori Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 326 Oyundaki Nicki : kubilay17 Takıldığı Mekan : genellikle dojoda veya towndayım Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Paz Ekim 18 2009, 13:49 | |
| - Aunt Artic demiş ki:
- İncelemeye başlamadan, Club Penguin'i Disney'in satın almasıyla birlikte oyunda yeni gelen mekanlar artık daha bir detaylı daha bir değişik olmaya başladı.
Fakat o kadarda değişik değil tabi sadece daha ince çizgiler vs. kullanıldığını belirteyim dedim. The Stage...
Yeni mekanımız olan The Stage hakkında tüm bildiklerim ve sizlere aktarmak istediklerim bunlar. Umarım zevkle okumuşsunuzdur. sağol ant artic | |
|
| |
ajanx Süper Penguen s2
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Cuma Ekim 23 2009, 16:05 | |
| - Aunt Artic demiş ki:
Yeni mekanımız olan The Stage hakkında tüm bildiklerim ve sizlere aktarmak istediklerim bunlar. Umarım zevkle okumuşsunuzdur. evet 3.ye söylüym çok güzelmiş ama siz hiç dışarı çıkmıyosunuz cadılar bayramı gelincede çıkmassanız yani artık. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
$éncİ Özel Penguen
| Konu: Geri: Mekan : The Stage Ptsi Ekim 26 2009, 10:07 | |
| onlarn görevleri partide çıkmak değilki | |
|
| |
| Mekan : The Stage | |
|