| St. Patrick Party ve Ardından Penguin Play Awards | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
serenkuner Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 220 Oyundaki Nicki : seuner Takıldığı Mekan : Crystal,Summit,White House... Mesajı : yokk cnm bişey Kayıt tarihi : 03/02/09
| Konu: St. Patrick Party ve Ardından Penguin Play Awards C.tesi Mart 14 2009, 22:30 | |
| CP de ardarda iki parti var St. Patrick Day i biliyorsunuz konu verilmiş. Gazateyi takip edenler hediye olayını biliyordur.Yeni partimiz martın 20sinde başlıyor. ve bu iki parti de Harry Potter hayranları için önemli günler.Televizyon akışlarını izleyin. Okuduğunuz için thank you very much...
En son serenkuner tarafından Salı Mart 17 2009, 14:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
41tanisenes41 Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 658 Oyundaki Nicki : tanisenes Takıldığı Mekan : SUMMİT-BEACH & TOWN Mesajı : EN BÜYÜK PENGUEN ROCKHOPPER Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Geri: St. Patrick Party ve Ardından Penguin Play Awards Paz Mart 15 2009, 05:24 | |
| Ben harry potter'ı hiç sevmem en iyisi HARRY KEWEEL.Konuya dönünce ben bu party'i çok merak ediyom gazetedede altın penguin filan var | |
|
| |
cimnastikci Yeni Penguen s2
| Konu: Geri: St. Patrick Party ve Ardından Penguin Play Awards Salı Mart 17 2009, 13:38 | |
| eşya pin felan gelmicek mi ki? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 220 Oyundaki Nicki : seuner Takıldığı Mekan : Crystal,Summit,White House... Mesajı : yokk cnm bişey Kayıt tarihi : 03/02/09
| Konu: Geri: St. Patrick Party ve Ardından Penguin Play Awards Salı Mart 17 2009, 13:55 | |
| Harry Potter ı sevmeyebilirsin ben zaten Harry Potter hayranları için dedim | |
|
| |
Rikimikipiki Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 122 Oyundaki Nicki : KemalH Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Member olmam için MMR yaz 3030'a gönder. :) Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: St. Patrick Party ve Ardından Penguin Play Awards Salı Mart 17 2009, 13:57 | |
| Ben HP yi severim izliyorum. Ama ingilizce biraz böö... O yüzden katılamam :) | |
|
| |
| Konu: Geri: St. Patrick Party ve Ardından Penguin Play Awards Salı Mart 17 2009, 14:00 | |
| hem türkçe hem ingilizce izliyebiliyosun (uyduysa) audio tuşuna bas dail seçimimi mi ne yazıyo yanında da torio(türkçe) engio(ingilizce) ok tuşları ile ilerledikçe değişiyo Not:ingilizceyi seçerseniz altyazısız izlersiniz. | |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: St. Patrick Party ve Ardından Penguin Play Awards Salı Mart 17 2009, 14:09 | |
| Konuyu dağıtmışsınız.Ayrıca senin yaptığın çeviri galiba hemençevir çünkü çeviri kötü.Harry potter'la filan da ilgisi yok. As the St. Patrick's Day Party wraps up, a lot of you are helping with construction around the Stage. This Friday, the first Penguin Play Awards will begin, and you'll be able to dress up, walk the red carpet, and vote for your favorite stage plays in different categories! The team's looked at the website poll results and your comments, and we've got a list of the Club Penguin community's 5 favorite plays. Which plays do you think made the top 5? Members will have access to the inside of the Stage, where there will be a few extra surprises. St.Patrick's Day Partisi sırasında siz Stage'yi düzenlemek için yardımda bulundunuz.Cuma günü.İlk Penguin Oyun Ödülleri verilecek.Bunun için de şık giyinin kırmızı halıda yürüyün ve farklı kategorilerdeki favori stage oyununuz için oy verin.Clubpenguin Topluluğu bu oyları değerlendirerek Clubpenguin'in en iyi 5 oyununu seçecek.Sen en iyi 5 oyunun hangisi olduğunu düşünüyorsun? Memberlar için Stage'de fazladan sürprizler olacak. | |
|
| |
| Konu: Geri: St. Patrick Party ve Ardından Penguin Play Awards Salı Mart 17 2009, 14:11 | |
| değiştiriyorum hemen çok sağoll | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: St. Patrick Party ve Ardından Penguin Play Awards Salı Mart 17 2009, 14:13 | |
| Forestteki ağaç eve sadece memberler girebilirler |
|
| |
| Konu: Geri: St. Patrick Party ve Ardından Penguin Play Awards Salı Mart 17 2009, 14:15 | |
| ne alaksı var şimdi konuyla bunun? | |
|
| |
| St. Patrick Party ve Ardından Penguin Play Awards | |
|