| Memberlar Free gibi gözükebilir diyenler akın bu konuya! | |
|
+7Engincano [LeGoLaS] Sphenis Bufata Zuntard TinkieWinkie Straf 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Straf Ninja
Mesaj Sayısı : 8495 Mesajı : There's always hope! Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Memberlar Free gibi gözükebilir diyenler akın bu konuya! C.tesi Mart 14 2009, 16:23 | |
| Penguenin profilinde sol üst köşesinde member simgesi yok: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Oysa member olanların profilinde member simgesi gözükmesi lazım: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İşte... Acaba Freelerin puffle alabileceği özel bir trainer mı çıktı? Yoksa Bazı memberlarda member simgesi yok mu? Merak ediyoruz... | |
|
| |
TinkieWinkie Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 713 Oyundaki Nicki : alisamett & alisamettt Takıldığı Mekan : Summit&Town Mesajı : sss Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: Memberlar Free gibi gözükebilir diyenler akın bu konuya! C.tesi Mart 14 2009, 16:25 | |
| Kardeşim Ne Alaka!Memberlik Bittiği Zaman Puffle Duruyor!! Lütfen Biraz Araştır... | |
|
| |
Straf Ninja
Mesaj Sayısı : 8495 Mesajı : There's always hope! Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Memberlar Free gibi gözükebilir diyenler akın bu konuya! C.tesi Mart 14 2009, 16:35 | |
| - ali1199 demiş ki:
- Kardeşim Ne Alaka!Memberlik Bittiği Zaman Puffle Duruyor!!
Lütfen Biraz Araştır... Hmm bir bakalım bugün Blizzardda yeşil puffle olan membermı free mi bilmiyorum ama ondan bir tane vardı | |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: Memberlar Free gibi gözükebilir diyenler akın bu konuya! C.tesi Mart 14 2009, 21:21 | |
| Bugün gördüğüm bazı memberlarda bu simge yok.Ama üzerlerinde katalog itemleri var. | |
|
| |
Bufata Club Penguin-TR s1
| Konu: Geri: Memberlar Free gibi gözükebilir diyenler akın bu konuya! C.tesi Mart 14 2009, 21:26 | |
| Evet .. Bende Farkettim .
@ Kaan Bana Şu Işaretleme Yolunu Anlatırmısın ? | |
|
| |
Sphenis Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4206 Oyundaki Nicki : Dr Sphenis Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : ... Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: Memberlar Free gibi gözükebilir diyenler akın bu konuya! C.tesi Mart 14 2009, 21:29 | |
| Bazen öyle olabilir. Ben de farkettim. Ama sonra kataloğu kapatıp tekrar açtığımızda member olabilirler. :ys: | |
|
| |
TinkieWinkie Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 713 Oyundaki Nicki : alisamett & alisamettt Takıldığı Mekan : Summit&Town Mesajı : sss Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: Memberlar Free gibi gözükebilir diyenler akın bu konuya! Paz Mart 15 2009, 15:34 | |
| Bugün gördüğüm bazı memberlarda bu simge yok.Ama üzerlerinde katalog itemleri var. Ne Alaka Kardeşim...Onlar Unlock itemden Açmışlardır... | |
|
| |
[LeGoLaS] Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1400 Oyundaki Nicki : Fbiy Takıldığı Mekan : mountain Mesajı : ι ℓσνє ¢ρ-тя Kayıt tarihi : 03/01/08
| Konu: Geri: Memberlar Free gibi gözükebilir diyenler akın bu konuya! Çarş. Mart 18 2009, 17:36 | |
| Alisamet agresifleşme!
PuffLe Lerin UnLock iTemi YoK! | |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: Memberlar Free gibi gözükebilir diyenler akın bu konuya! Çarş. Mart 18 2009, 17:39 | |
| - ali1199 demiş ki:
- Bugün gördüğüm bazı memberlarda bu simge yok.Ama üzerlerinde katalog itemleri var.
Ne Alaka Kardeşim...Onlar Unlock itemden Açmışlardır... İyi o zaman Leprechaun elbisesi Pot'o gold siyah ayakkabılar ve yeşil saç unlock item o zaman.Agrasifleşme hemen | |
|
| |
Engincano Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 26 Oyundaki Nicki : Engincano Takıldığı Mekan : Summit Kayıt tarihi : 07/02/09
| Konu: Geri: Memberlar Free gibi gözükebilir diyenler akın bu konuya! Çarş. Mart 18 2009, 19:53 | |
| memberlar offline (çevrimdışı) iken member işaretleri nedense gidiyor. o kişi offline iken mi baktın acaba? Çünkü ben Tolga Batuhan'ın hesabına o kapalı iken tıklamıştım member işareti yoktu oysaki aynı gün içinde açıkken o işaret vardı. Belki kapalı olduğundandır. | |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: Memberlar Free gibi gözükebilir diyenler akın bu konuya! Çarş. Mart 18 2009, 20:20 | |
| Hayır kapalı olduğunda değil oyundaydı ve arkadaşımda değildi öylesine gördüğüm biriydi.Bir süre sonra geliyor ama oyundan kaynaklanan bir sorun sanırım. | |
|
| |
ORKUN Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 144 Oyundaki Nicki : Orkupengu Takıldığı Mekan : Nıght Club Mesajı : Selamun Aleykümm... Kayıt tarihi : 10/09/07
| Konu: Geri: Memberlar Free gibi gözükebilir diyenler akın bu konuya! Perş. Mart 19 2009, 11:31 | |
| unlock itemdende almış olabilir bence | |
|
| |
Naruto Aktif Penguen s3
| Konu: Geri: Memberlar Free gibi gözükebilir diyenler akın bu konuya! Perş. Mart 19 2009, 11:39 | |
| Unlock İtem biraz kafanı çalıştırp açsaydın bu konuyu!!! | |
|
| |
Bufata Club Penguin-TR s1
| Konu: Geri: Memberlar Free gibi gözükebilir diyenler akın bu konuya! Perş. Mart 19 2009, 12:03 | |
| Sen Ilk Konudaki Yorumları Okuda Ondan Sonra Mesaj Yaz ... :ff: | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: Memberlar Free gibi gözükebilir diyenler akın bu konuya! Perş. Mart 19 2009, 18:37 | |
| - Engincano demiş ki:
- memberlar offline (çevrimdışı) iken member işaretleri nedense gidiyor. o kişi offline iken mi baktın acaba? Çünkü ben Tolga Batuhan'ın hesabına o kapalı iken tıklamıştım member işareti yoktu oysaki aynı gün içinde açıkken o işaret vardı. Belki kapalı olduğundandır.
@ Tolga bugün online mıydı ?! >.< *Yanlış analama sana kızmıyorumi Tolga'ya kızıyorum* | |
|
| |
goldenone Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1094 Oyundaki Nicki : rockhopper Takıldığı Mekan : town Mesajı : yok Kayıt tarihi : 24/02/08
| Konu: Geri: Memberlar Free gibi gözükebilir diyenler akın bu konuya! Perş. Mart 19 2009, 19:02 | |
| | |
|
| |
| Memberlar Free gibi gözükebilir diyenler akın bu konuya! | |
|