| oyun | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
rock97 Yeni Penguen s1
| Konu: oyun Çarş. Mart 04 2009, 16:27 | |
| bana bu oyunu anlatır mısınız | |
|
| |
41tanisenes41 Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 658 Oyundaki Nicki : tanisenes Takıldığı Mekan : SUMMİT-BEACH & TOWN Mesajı : EN BÜYÜK PENGUEN ROCKHOPPER Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Geri: oyun Perş. Mart 05 2009, 08:51 | |
| CLUP PENGUEN NEDİR? [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adlı sitelerde Club Penguin adlı bir oyun var. Aslında bir chat olayı bu ama içinde çeşitli olaylar var, miniclipo forumlarına yazmaktan bıktım ve buraya da aktariyim konuyu dedim, oyunu seven arkadaşlara isterlerse oyunda yapabilecekleri bazı hileleri (Tam olarak bi para hilesi yok) ve bazı gizli sırları söyleyebilirim. Oyunda her 2 haftada bir Secret Pin denilen bir işareti buluyorsunuz.(Zorunlu değil) Oyunun içerisinde de mini game ler var, oyuna ücretsz de üye olabiliyorsunuz ama ücretli üye olursanız ( aylık 7,5 mil) iglonuzu döşeyip kendinize giysi alabiliyorsunuz. Oyunda üye olurken Stadart Chat modunu seçin yoksa normal chat gibi yazamıyorsunuz sadece belirli kalıpları kullanıyorsunuz. | |
|
| |
'yuSuf... Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2220 Oyundaki Nicki : Yusuf1234 Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: oyun Cuma Mart 06 2009, 15:30 | |
| Araştırsan ne olur ben yinede söyliyeyim ; - Befy demiş ki:
- Aşağıda görmüş olduğunuz yazılar tamamen Clubpenguin-Tr.Com 'a aittir.
İzinsiz alınması hâlinde yasal işlem başlatılacaktır.
ClubPenguin e Nasıl Kayıt Olurum ? [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sitesine girin.Aşağıdan '' Don't have a penguin / Create a free account now '' butonuna tıklayın. Karşınıza gelen formları doldurun.Bu kadar.Üye Olmak Resimli Anlatım
Kayıt Oldum Şimdi Ne Yapacağım ? Oyuna kayıt olduysanız giriş yapıp ClubPenguin de gezebilirsiniz.Sol alt kısımda '' Map '' vardır. '' Map '' a basarak oyunda ki diğer yerlere daha hızlı bir şekilde gidebilirsiniz.
Coins varmış.Nasıl kazanabilirim ? Oyunda coins kazanmak için oyunlar yapılmıştır.Örneğin : Mountain'de '' Sleed Racing '' oyununu oynayarak coins kazanabilirsiniz.
Coins kazandım.Neler yapacağım ? Eğer Premium(member) iseniz ''Shop''lardaki kataloglardan item ve özel pinleri alabilirsiniz.. Eğer Premium(member) değilseniz.Sadece katalogların son sayfalarında bulunan '' Arka Plan ''ları alabilirsiniz.
Oyunun temeli neredeyse ''Chat'' üzerine,nasıl konuşacağım ? Oyuna girdiğinizde alt kısımda mavi bir bar vardır.Bu barın içindeki koyu mavi olan kısma tıklayarak konuşabilirsiniz.Oyunda küfür ettiğiniz an yasaklanırsınız.Yasaklanma süresi küfüre göre değişir.
Oyundaki gazeteye-gazetelere nereden ulaşacağım ? Yeni gazeteye sağ üst köşeden ulaşabilirsiniz.Eski gazetelere ise ''Nıght Club''ün alt katından çekmeceye basarak ulaşabilirsiniz.
Penguinimin üstünü,rengini vs. nasıl değiştiririm ? Oyundayken kendi penguininizin üstüne tıklayarak veya alt bardaki ''yıldız'' butonuna tıklayarak penguininizin penceresini açın.2 tane ''Ok ->'' vardır.Üstdeki ok itemlerinizin bulunduğu bölümdür. Altdaki ok ise renklerinizin , pinlerinizin ve arkaplanlarınızın bulunduğu bölümdür.Buralardaki itemlere veya renklere tıklayarak değiştirebilirsiniz.
Biriyle nasıl arkadaş olurum ? Bir başka penguinle arkadaş olmak için o penguinin üstüne tıklayın.( [/GULUMSEYEN]) butonuna tıklayın. O kişiye bir mektup gidecektir.O penguin kabul ederse onunla arkadaş olursunuz.
Hangi servere girmeliyim ? İstediğiniz servere girebilir,istediğiniz gibi gezebilirsiniz.Fakaten çok TÜRK bulunan server Amerika çatısı altındaki '' Summit '' serveridir.Bura girmeniz daha çok TÜRK görmeniz anlamına gelir :D:
Ajan nasıl olunur ? ve Ajan olunca neler yaparsın ? Eğer 30 günü geçmişseniz.Sağ üstdeki [MODEARATORRRC] butonuna tıklayın.Karşınıza gelen soruları cevaplayın. Ajan olduktan sonra '' Agent HQ '' daki görevleri bitirip madalya alabilirsiniz.
Ajan Sorularını Bulamadım ? Sol Yukarıdan ''M'' butonuna tıklayın ve aşağıdaki gibi cevaplayın. Being mean or rude Report them Saying their address I want to keep Club Penguin Safe I want to help other penguins
Tour Şapkasını Nasıl Alırım ? Tour şapkasını almak için 45 günü geçmiş olmanız gerekmektedir.40 günü geçmiş iseniz '' Ski Village > Tour '' a gidip soruları yanıtlayıp şapkanızı alabilirsiniz.
Tour Sorularını Bulamadım ? S: How do you get a pin? C: Walk on top of it
S: What is the name of Captain Rockhopper's ship? C: The Migrator
S: What is name of the big fish in Ice Fishing? C: Mullet
S: What item is always hidden in a different place in clothing catalog every month? C: The Viking Helmet
S: What item is twrown out of the truck in Level 4 of Bean Counters? C: A flower pot
S: Which of these games has a shark int it? C: Jet Pack
S: Which room has a cuckoo clock? C: Ski Lodge
S: How does the pink puffle play? C: Skips with a skipping rope
S: Which of these rooms doesn't have music playing in the background? C: Pet Shop
S: Whic color of puffle can catch on fire? C: Black
S: In what room can you find old copies of the Penguin Times? C: Boiler Room
S: How many coins does it cost to buy a player card background? C: 60
S: What day does the newspaper come out? C: Thursday
S: Which of these rooms does not have a game in it? C: Beach
S: How many Sled Racing tracks are there? C: 4
Clubpenguin-TR.Com Tüm Hakları Saklıdır....
[/b] | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 658 Oyundaki Nicki : tanisenes Takıldığı Mekan : SUMMİT-BEACH & TOWN Mesajı : EN BÜYÜK PENGUEN ROCKHOPPER Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Geri: oyun Cuma Mart 06 2009, 15:44 | |
| Sen benden daha süper açıkladın | |
|
| |
berke1619 Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 246 Oyundaki Nicki : Bluepearlber Takıldığı Mekan : Summıt/ Town Mesajı : Aşkınla olduk derbeder bu sevgi bir ömre bedel club penguın oynamanın gruru bizlere yeter! Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: oyun C.tesi Mart 07 2009, 14:42 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: oyun Ptsi Mart 09 2009, 13:49 | |
| Ewt bencede daha güzel açıkladı club penguin 'i |
|
| |
Bufata Club Penguin-TR s1
| Konu: Geri: oyun Ptsi Mart 09 2009, 14:27 | |
| Daha Güzel Açıkladı Derken Tamer Abiyi ( Befy )'yi Kasdediyorsanız Evet. Çünkü Mesaj " Befy Demiş Ki : " Diye Başlıyor . | |
|
| |
| Konu: Geri: oyun Ptsi Mart 09 2009, 14:49 | |
| pARDON ONU GÖRMEMİŞİM YANİ İKİSİDE SAĞOLSUN | |
|
| |
GLADYATÖR Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1926 Oyundaki Nicki : fbhalilfb Takıldığı Mekan : town Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: oyun Ptsi Mart 09 2009, 15:41 | |
| - rock97 demiş ki:
- bana bu oyunu anlatır mısınız
umarım öğrenmişsindir oyunu ingilizce diye üzülme bu oyun ezber gerektiren oyun | |
|
| |
| oyun | |
|