| Member olmak hayalmi yoksa gerçekleşmeyen bir gerçekmi? | |
|
+541tanisenes41 Bufata WiLd_DaRkNeSs despina Diffeяent* 9 posters |
Membermiii Free mii | Member olmak harika! ve memberim! | | 47% | [ 8 ] | Uffff! neden babam kızıyorrr?!? | | 29% | [ 5 ] | Gerçekleşmeyen bir hayal ..... | | 18% | [ 3 ] | Memberliğim bitti member olduğuma pişmanım..... | | 6% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 17 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Diffeяent* Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1844 Oyundaki Nicki : Starjet123© Takıldığı Mekan : Freezer Mesajı : i want unleashed my powers , watch out ! Kayıt tarihi : 13/07/08
| Konu: Member olmak hayalmi yoksa gerçekleşmeyen bir gerçekmi? Çarş. Şub. 25 2009, 19:58 | |
| Evet arkadaşlar çoğumuzun babası -olmaz hayır internet çok güvensiz. çoğularımızın babası ise -neden gidipde ders çalışmıyorsun?. der.Ama biz member olmayı kafaya koymuşuz sizce member olsaydık o kadar kıyafetten hangisini giyerdik? , peki memberlik bitince kıyafetler yer kaplayınca üzülmeyecekmiydik?
Seninde soruların varsa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'a gönder.(arkadaşlar lütfen özrümü kabul edin) Member olmak bir düşmü yoksa gerçekleşmeyen bir gerçekmi?
(Takip süresi 20 gün. 20 gün içinde sonuclar belirlenecek ve arkadaşlarımızla daha duygu iletişimi kurabileceğiz.)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Şimdiden Teşekkürler... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|
| |
despina Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 250 Oyundaki Nicki : muffin932 Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Mesaj falan yok kardeşim! Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: Member olmak hayalmi yoksa gerçekleşmeyen bir gerçekmi? Perş. Mart 05 2009, 19:05 | |
| | |
|
| |
WiLd_DaRkNeSs Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4335 Oyundaki Nicki : Darkbird87 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Member olmak hayalmi yoksa gerçekleşmeyen bir gerçekmi? Cuma Mart 06 2009, 13:11 | |
| Member olmak harika! ve memberim! :hh: | |
|
| |
Bufata Club Penguin-TR s1
| Konu: Geri: Member olmak hayalmi yoksa gerçekleşmeyen bir gerçekmi? Cuma Mart 06 2009, 16:29 | |
| - WiLd_DaRkNeSs demiş ki:
- Member olmak harika! ve memberim! :hh:
Kesinlikle Katılıyorum .. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Member olmak hayalmi yoksa gerçekleşmeyen bir gerçekmi? Cuma Mart 06 2009, 18:35 | |
| member değilim kredi kartı falan istiyor?bende boşver dedim |
|
| |
41tanisenes41 Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 658 Oyundaki Nicki : tanisenes Takıldığı Mekan : SUMMİT-BEACH & TOWN Mesajı : EN BÜYÜK PENGUEN ROCKHOPPER Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Geri: Member olmak hayalmi yoksa gerçekleşmeyen bir gerçekmi? C.tesi Mart 07 2009, 05:52 | |
| Ben member olsam sadece 1 aylık olurum ve sadece kalıcı olan pve hiçbiryere gitmeyen puffleleri alırım memberlk bitincede mutlu mesut yaşarım | |
|
| |
rainbow Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 314 Oyundaki Nicki : eda gok Takıldığı Mekan : summit Mesajı : eda nil>> rainbow Kayıt tarihi : 11/12/08
| Konu: Geri: Member olmak hayalmi yoksa gerçekleşmeyen bir gerçekmi? Salı Mart 10 2009, 21:18 | |
| babama istediğim zaman baba beni member yapar mısın diyorum hemen yapıyor :hh: member olmak çok güzel | |
|
| |
41tanisenes41 Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 658 Oyundaki Nicki : tanisenes Takıldığı Mekan : SUMMİT-BEACH & TOWN Mesajı : EN BÜYÜK PENGUEN ROCKHOPPER Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Geri: Member olmak hayalmi yoksa gerçekleşmeyen bir gerçekmi? Çarş. Mart 11 2009, 16:32 | |
| | |
|
| |
GLADYATÖR Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1926 Oyundaki Nicki : fbhalilfb Takıldığı Mekan : town Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: Member olmak hayalmi yoksa gerçekleşmeyen bir gerçekmi? Çarş. Mart 11 2009, 17:55 | |
| memberlık bitti :( kumbara dolsun birazda babam ekleyecek olucam... | |
|
| |
Hawai3 Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 122 Oyundaki Nicki : Hawai3 Ve Saraapril Takıldığı Mekan : Night Club=Gece Klubü Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Member olmak hayalmi yoksa gerçekleşmeyen bir gerçekmi? Ptsi Nis. 13 2009, 17:00 | |
| ben eskiden memberdim...
ama bence üzülmeyin nasıl olsa oyun ni işinize yarıcak ?! | |
|
| |
Bekod123 Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 116 Oyundaki Nicki : Bekod123 Takıldığı Mekan : SummiT Mesajı : ҳ̸Ҳ̸ҳBekodSҳ̸Ҳ̸ҳ Kayıt tarihi : 17/04/09
| Konu: Geri: Member olmak hayalmi yoksa gerçekleşmeyen bir gerçekmi? Paz Nis. 19 2009, 18:12 | |
| Uffff! neden babam kızıyorrr?!? nedennnnn | |
|
| |
| Member olmak hayalmi yoksa gerçekleşmeyen bir gerçekmi? | |
|