| Fıkra Yarışması!!! | |
|
+8Pzorex toprak724 leopard dishu brovezör HannaMontana laklak mojococo Diffeяent* 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Diffeяent* Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1844 Oyundaki Nicki : Starjet123© Takıldığı Mekan : Freezer Mesajı : i want unleashed my powers , watch out ! Kayıt tarihi : 13/07/08
| Konu: Fıkra Yarışması!!! Paz Şub. 08 2009, 17:54 | |
| Arkadaşlar en komik fıkrayı yapanlara yarışmanın 1. ödülünü vereceğim... | |
|
| |
mojococo Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 225 Oyundaki Nicki : Süper Penguen Takıldığı Mekan : Town / Coffee Shop Mesajı : !!!*** Nice İtemlere ***!!! Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Fıkra Yarışması!!! Salı Nis. 14 2009, 09:13 | |
| nsı yani ödül ü tam olarak açıklar mısın? | |
|
| |
laklak Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 218 Oyundaki Nicki : laklak Takıldığı Mekan : EW Mesajı : CP GüZeLdİr Kayıt tarihi : 24/03/09
| |
| |
HannaMontana Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 57 Oyundaki Nicki : Lombak Takıldığı Mekan : Summit veya Snow Angel Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Fıkra Yarışması!!! C.tesi Haz. 27 2009, 20:41 | |
| Benim fıkram pek komik deil aslında:
*Bir gün Temel ile üç arkadaşı ava çıkmışlar. Ormanda yürüyorlarmış. yürürken bi delik görmüşler. Temel: -bu tavşan deliğidur, yere yatın avlarız, demiş.sonra delikten gerçektende tavşan çıkmış avlamışlar.biraz daha yürümüşler. yine bi delik çıkmış. Temel: -bu tilki inidur,yere yatın avlayalım, demiş. tilki çıkınca avlamışlar.Biraz daha yürümüşler. Bu sefer daha büyük kocaman bir in çıkmış karşılarına.Temel: -Bu ayı inidur, yere yatın avlarız, demiş. Ayı çıkınca avlamışlar. Biraz daha yürüyünce karşılarına kocaman büsbüyük bi in çıkmış. Temel: -Bunun ne ini olduğunu bende bilmeyrum en iyisi biz yere yatalım çıkınca avlarız, demiş. ************ ondan sonraki gün gazetelerde şyle bir haber çıkmış: -DÖRT AVCI TRENİN ALTINDA KALDI-
bide ödül ne? | |
|
| |
brovezör Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1894 Oyundaki Nicki : hilalmrc Takıldığı Mekan : bu forumda Mesajı : T-prupkinn-T Kayıt tarihi : 14/06/09
| Konu: Geri: Fıkra Yarışması!!! Paz Haz. 28 2009, 16:44 | |
| bir gün temel dursun bire dursun un arkadaşı kasım dolmuşta oturuyolarmıs sonra dolmus durakta durunca genç ve güzel bir bayan onların yanına oturmus elindede büyük bi çanta varmış birden çantanın içinden bir sıvı damlamış temel sıvıdan biraz yalamış ve bu biradur uşaum demiş aynı işlemi dursun ypmış ve yoh daha neler bal gibi şaraptur daa demiş kasım da aynısını yapıp yok bee usaklar bu sadece su dur demiş . en sonunda kadın çantayı açmış ve demiş ki... ÇOK ÜZGÜNÜM KÖPEĞİM ÇİŞİNİ TUTAMIYOR DA... | |
|
| |
leopard dishu Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 237 Oyundaki Nicki : Yemyesl Takıldığı Mekan : Summit-Blizzard yada arkadaşımın olduğu mekan Mesajı : Kurtlarla aram iyidir.Isırmadıkları sürece Kayıt tarihi : 30/05/09
| Konu: Geri: Fıkra Yarışması!!! Paz Haz. 28 2009, 17:12 | |
| Köpekler insanlar hakkındaki düşünceleri(İnsanlar beni seviyor,besliyor,büyütüyor,bakımımı yapıyorlar.Heralde onlar tanrı olmalılar.) Kediler insanlar hakkındaki düşünceleri(İnsanlar beni seviyor,besliyor,büyütüyor,bakımımı yapıyor.Heralde ben tanrı olmalıyım. Dikkatli bakın anlarsınız.. xD Temel otobüs ile seyehat eder.Kendine bazen tokat atar sakinleşir bir daha atarmış.Yanında oturan adam Temel'i deli zannetmiş.Temel'e sormuş.Sen deli misin?,Niye kendine tokat atarsın?O da 'Gidiceğim yerin ismini unutmamak için da' Temel yolculukta iken karnı acıkmış.Açmış çantasını bir sürü şey var.(peynir,ekmek,zeytin adamın yiyemeyeceği şeyler ..)Yiyim bari demiş..Yanındaki adam da acıkmış ama hiç bir şeyi yokmuş.Temel adamla paylaşmak istemiş.Adam yok yiyeme ben onları demiş.Temel nedenini sormuş.Adam hemeroidim var demiş.Temel,gücenme sonra senin hemeroidini yerik demiş. :ll: Çok komik değil ama.. | |
|
| |
toprak724 Aktif Penguen s1
| Konu: Geri: Fıkra Yarışması!!! C.tesi Tem. 04 2009, 12:45 | |
| Adamın biri bir kadınla evlenmiş 1-2 ay sonra adam milyarder olmuş. Not:Adam evlenmeden önce trilyonermiş | |
|
| |
Pzorex Ninja
Mesaj Sayısı : 7408 Oyundaki Nicki : Penku13-Bablle Takıldığı Mekan : Msn xP Mesajı : Cilgin bu cocuk! Kayıt tarihi : 14/11/07
| Konu: Geri: Fıkra Yarışması!!! C.tesi Tem. 04 2009, 12:54 | |
| Toprak bu bir fıkra deil.. :ff: | |
|
| |
Yokohama195 Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 42 Oyundaki Nicki : Yokohama195 Takıldığı Mekan : Ice Box Mesajı : ölüm artık uzakta değil diablo 3 2010 da yanımızda Kayıt tarihi : 27/01/08
| Konu: Geri: Fıkra Yarışması!!! Salı Tem. 28 2009, 20:10 | |
| ders işleniyormuş öğretmen almanya ile italya kaç kez savaştı? demiş çocuğun biri 6 demiş. öğretmen aferin say. demiş çocuk 1 2 3 4 5 6 demiş. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 42 Oyundaki Nicki : Yokohama195 Takıldığı Mekan : Ice Box Mesajı : ölüm artık uzakta değil diablo 3 2010 da yanımızda Kayıt tarihi : 27/01/08
| Konu: Geri: Fıkra Yarışması!!! Salı Tem. 28 2009, 20:24 | |
| bir müfettiş yan sınıftan gelen sesten usanmış gitmiş yan kapıyı çalmış ve içeride en çok bağıranı sınıfına almış. 2 dakika sonra kapısı çalınmış gelen nazik bir çocukmuş. müfettişe öğretmenimizi geri alabilirmiyiz demiş. bir gün öğretmenin biri öğrencisine pis pasak bir halde okula gelmeye utanmıyor musun daha bugün reçel yediğin yüzünden anlaşılıyor demiş. çocuk öğretmenim ben de sizi bilgin zannediyordum ama ben bilgin mişim demiş. ögretmen anlamamış . çocuk reçeli 2 hafta önce yediğini söylemiş. öğrencinin biri dedesinin fotoğrafını çantasında taşıyormuş sormuşlar niye taşıyorsun demişler çocuk dedem kördür beni okulda görsün diye... okulda çocuklar bebeklerin nasıl dünyaya geldiğini tartışıyorlarmış fadime demiş bizde hep cül bahceside bulinur idris demiş ki bizde hep leyleçler getirur demiş temel de o sırada ağlıyormuş sormuşlar temel biz façiruz bizde pepekleri hep anam kendisi yapayi demiş | |
|
| |
| Konu: Geri: Fıkra Yarışması!!! Salı Tem. 28 2009, 20:26 | |
| NOT: sınıfta herkes bana (öğretmenler) fıkracı çocuk derler.arkadaşlarım genelde kemik der. bu fıkralar bildiklerimin yalnızca çeyreğinin çeyreğinin çeyreği | |
|
| |
| Konu: Geri: Fıkra Yarışması!!! Ptsi Eyl. 28 2009, 13:33 | |
| bu arada ödül ne (1 aylık member) 1 altın 1 coins yada 1 teşekkür yada sadece teşekkür yada fıkralarınızın hepsi berbattı dersen benim için o da olur yada bana kemik kemik kemik kemik desen o da olur da ne diyeceğine bağlı (bu arada flood yaptıysam özür dilerim) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Teqno Maniaq Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1262 Oyundaki Nicki : çok sayamadım (kongo99) Takıldığı Mekan : Rastgele:D Mesajı : Bu mesajı okuyan öldü!(Noldu öldün mü?) Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Fıkra Yarışması!!! Ptsi Eyl. 28 2009, 14:56 | |
| | |
|
| |
FeaRLeSS Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 134 Oyundaki Nicki : 4 Member 3 Free Daha ne Diyebilirimki? :D Takıldığı Mekan : Yeti - Frozen - Summit - Boots Mesajı : Salatalık =) Kayıt tarihi : 11/09/09
| Konu: Geri: Fıkra Yarışması!!! Çarş. Eyl. 30 2009, 13:10 | |
| - Yokohama195 demiş ki:
- NOT: sınıfta herkes bana (öğretmenler) fıkracı çocuk derler.arkadaşlarım genelde kemik der. bu fıkralar bildiklerimin yalnızca çeyreğinin çeyreğinin çeyreği
1- FIkralar hiç komik değil 2- Sen Coruk musun da sana kemik diyolar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
karakartal.` Yasaklı
Mesaj Sayısı : 3532 Oyundaki Nicki : Meteetr, Djcoolboy Takıldığı Mekan : Disco Mesajı : Yarismaci arkadaslarima basarilar diliyorum xD Kayıt tarihi : 04/12/07
| Konu: Geri: Fıkra Yarışması!!! Çarş. Eyl. 30 2009, 17:12 | |
| 2 Ay Geçmiş Üzerinden, Hortlatma Sayılır. Kilit. Lütfen Dikkat edelim. | |
|
| |
| Fıkra Yarışması!!! | |
|