| Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) | |
|
+11erdidemir irem121 'iReM Bufata alperen xl GLADYATÖR Rikimikipiki 41tanisenes41 'yuSuf... kaplanck TinkieWinkie 15 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
TinkieWinkie Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 713 Oyundaki Nicki : alisamett & alisamettt Takıldığı Mekan : Summit&Town Mesajı : sss Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) C.tesi Şub. 07 2009, 11:35 | |
| Üye Olmak İçin: 1-İlk önce Club Penguin resmi sitesine giriyoruz 2-Sonra Manage Account a Tıklıyoruz(Resimdeki gibi) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 3-Açılan sayfada Create A Parent Account yazısına tıklıyoruz (e-mail adresimizi,penguen adımızı ve şifreyi yazıyoruz) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 4-Size Gelen E-mail Temporary Password u Kopyalıyoruz(Resimdeki gibi)NOT:Herkese Farklı Şifre Gelir.Ben Sadece Örnek verdim... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 5-Manage Account a girip E-mail Adresimizi ve Temporory Password (Kopyaladığımız Şifreyi) Yazıyoruz.(resimdeki gibi) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 6-Açılan Sayfada Edit Password a Tıklayıp Kendi Şifremizi Yazıyoruz(Temporary Password)Yerine Geçer [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bütün İşlemleri Yaptıktan Sonra; Manage Account Özellikleri 1-Pengueninizin Kaç tane Ban yediğini,Yaşını Ve Coinsini Öğrenebilirsiniz 2-Açılan Sayfada Pengueninizin Üstüne Tıklayarak: -Parent Tools a Tıklayarak Pengueninizin Konuşma Modunu(Standart,Ultimate Safe Chat)Değiştirebilirsiniz -Penguin Account History e Tıklayarak: a-Hangi Gün Ban yediğinizi b-Payment History i c-7 Gün İçinde Oyunda Ne Kadar Kaldığınızı Öğrenebilirsiniz. -Penguin Password a Tıklayarak Şifrenizi Değiştirebilirsiniz(Msn niz Çalındığında İşinize Yarar) -Become Membera Tıklayarak Pengueninizi Member Yapabilirsiniz Benim Anlatacaklarım Bu Kadar...İnşallah Size Faydalı Olmuşumdur... Alisamett Ve Alisamet1996(Penguenlerim) Saygılarımla!!! | |
|
| |
kaplanck Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 919 Oyundaki Nicki : Kaplan Takıldığı Mekan : Beacon Mesajı : Ruh Halimi biri deiştirip duruyo kim o! Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) C.tesi Şub. 07 2009, 11:48 | |
| Çok güzel olmuş emeğe saygı | |
|
| |
'yuSuf... Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2220 Oyundaki Nicki : Yusuf1234 Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) C.tesi Şub. 07 2009, 12:00 | |
| saol alicim 200 günlük üyeyim bilmiyorum xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 713 Oyundaki Nicki : alisamett & alisamettt Takıldığı Mekan : Summit&Town Mesajı : sss Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) C.tesi Şub. 07 2009, 12:18 | |
| | |
|
| |
41tanisenes41 Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 658 Oyundaki Nicki : tanisenes Takıldığı Mekan : SUMMİT-BEACH & TOWN Mesajı : EN BÜYÜK PENGUEN ROCKHOPPER Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) C.tesi Şub. 07 2009, 12:34 | |
| SAĞOL İŞİME YARADI EMEĞE SAYGI | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) C.tesi Şub. 07 2009, 12:57 | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) C.tesi Şub. 07 2009, 13:03 | |
| Size Yardım Etmişsem Ne mutlu Bana:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) C.tesi Şub. 07 2009, 19:36 | |
| Flood İçin Özür...Ama üst konu olmasını talep ediyorum(herkesin işine yarayacak birşey çünkü) | |
|
| |
Rikimikipiki Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 122 Oyundaki Nicki : KemalH Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Member olmam için MMR yaz 3030'a gönder. :) Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) C.tesi Şub. 07 2009, 19:37 | |
| evet herkezin işine yarayabilir. Ben biliyordum zaten ama flood yapmamaya özen göster... | |
|
| |
GLADYATÖR Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1926 Oyundaki Nicki : fbhalilfb Takıldığı Mekan : town Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) Ptsi Şub. 09 2009, 15:20 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) Çarş. Şub. 11 2009, 07:16 | |
| teşekkürler...moderatörler lütfen üst konu!! | |
|
| |
alperen xl Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1251 Oyundaki Nicki : Adhadjk Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : aLpErEn xL Kayıt tarihi : 22/09/07
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) Çarş. Şub. 11 2009, 08:45 | |
| Biliyordum ama sağol Bilmeyenlerin çok işine yaradı | |
|
| |
Bufata Club Penguin-TR s1
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) Çarş. Şub. 11 2009, 09:46 | |
| Teşekkürler Paylaşımın Için.. | |
|
| |
'iReM Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 893 Oyundaki Nicki : Junierturta Takıldığı Mekan : Her yer :) Mesajı : Bu forumu çok seviyorum;) Kayıt tarihi : 23/04/09
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) Çarş. Ağus. 19 2009, 16:31 | |
| | |
|
| |
irem121 Yeni Penguen s1
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) Perş. Ağus. 20 2009, 09:15 | |
| Ya bn yaptm ama olur dimi?? Yani bn en kısa sürede member olucam da..Msn mi değiştirdiğim için olamadım...Yeni msn'im ile yaptm olr işallah! | |
|
| |
erdidemir Yeni Penguen s1
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) Perş. Ağus. 20 2009, 09:17 | |
| | |
|
| |
4agiray99 Yeni Penguen s1
Mesaj Sayısı : 18 Oyundaki Nicki : Ever Green51 Takıldığı Mekan : Her yer :) Kayıt tarihi : 24/08/09
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) Ptsi Ağus. 24 2009, 18:32 | |
| | |
|
| |
bloom38 Gelişmiş Penguen s1
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) Salı Ağus. 25 2009, 15:23 | |
| buraya girene kadar cp deki soru işaretine basarım kaç günlük olduğumu öğrenirim işime yaramaz ama her zaman emeğe saygıı | |
|
| |
°NµCLeäR Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 406 Oyundaki Nicki : MaViLi Takıldığı Mekan : Nükleer Enerji Santrali xD Mesajı : Now The NµCLeäR Time! Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) Çarş. Ağus. 26 2009, 07:29 | |
| Çok saol valla çok işime yaradı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) Çarş. Ağus. 26 2009, 10:29 | |
| - bloom38 demiş ki:
- buraya girene kadar cp deki soru işaretine basarım kaç günlük olduğumu öğrenirim işime yaramaz ama her zaman emeğe saygıı
Şifreni Nasıl Değiştircen Peki? | |
|
| |
brovezör Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1894 Oyundaki Nicki : hilalmrc Takıldığı Mekan : bu forumda Mesajı : T-prupkinn-T Kayıt tarihi : 14/06/09
| Konu: Geri: Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) Çarş. Ağus. 26 2009, 10:59 | |
| valla ya çok saçma yapmıssın | |
|
| |
| Club Penguin Manage Account(Az Çok Herkesin İşine Yarar) | |
|