ClubPenguinTR.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ClubPenguinTR.com

Latest imagesAnasayfaAnasayfaGaleriAramaKayıt OlGiriş yap

Celebrate Puffles (Pufflelara davet)

+7
hafsosh
[LeGoLaS]
41tanisenes41
1murat1
Beren_Eda
' DaЯaҒe
..::irem::..
11 posters
YazarMesaj
Aktif Penguen s3
Aktif Penguen s3

Kadın Mesaj Sayısı : 173
Oyundaki Nicki : Penple1
Mesajı : Her zaman ve Her yerde CLUB PENGUIN!!!

Celebrate Puffles (Pufflelara davet) Empty
MesajKonu: Celebrate Puffles (Pufflelara davet)   Celebrate Puffles (Pufflelara davet) Icon_minitimePerş. Şub. 05 2009, 10:37

:aaw: Club Penguin'de pufflelarımıza kutlama yapılacak.İşte site de verilen yazı ve Türkçe'si...

İngilizce

Hello Penguins!

You've been asking for a really, really long time about doing more with your puffles in Club Penguin, especially with their furniture. We've been working on it, and we're really excited to hear what you think.

It all starts in February! This month we're going to be celebrating puffles like we never have before!

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Starting on Feb. 13th, try putting some puffle furniture to your igloo and check out what happens when your puffles see it! Puffles playing more in igloos is just the start -- later this month there are a few more puffle surprises including a great big Puffle Party! The party will start February 20, but I"ll have more details about that next week.

Tell us about your puffles - and let us know what you think about the upcoming puffle celebrations!!

Until then...Waddle on!

-Club Penguin Team

Türkçe

Merhaba Penguins!

Bir gerçekten için kendi mobilya özellikle Club Penguin in puffles, daha yapıyor hakkında çok uzun zaman isteyen oldum. Biz, ve çalışma oldum gerçekten ne düşündüğünüzü duymak için heyecan duyuyoruz.

Tüm Şubat ayında başladı! Biz puffles gibi Daha önce hiç kutluyor olacak demektir Bu Ay!

13 Şubat tarihinde, Başlangıç için Eskimo kulübesi bazı puffle mobilya koyarak deneyin ve ne zaman puffles görmek olur bakın! Puffles igloos daha fazla oynamaya sadece başlangıç - bu ay bir büyük Puffle Parti de dahil olmak üzere birkaç puffle sürpriz var! Parti 20 Şubat başlayacağız, ancak ben "LL, önümüzdeki hafta ilgili daha ayrıntılı bilgi var.

Sizin puffles hakkında bilgi verin - ve bize yaklaşan puffle kutlamaları hakkındaki düşüncelerinizi bildirin!

O zamana kadar ... badi badi yürümek üzerinde!

-Club Penguin Ekibi
' DaЯaҒe
Ninja
Ninja
' DaЯaҒe

Erkek Mesaj Sayısı : 5473
Oyundaki Nicki : 1001gorkem

MesajKonu: Geri: Celebrate Puffles (Pufflelara davet)   Celebrate Puffles (Pufflelara davet) Icon_minitimePerş. Şub. 05 2009, 10:43

çok sağol emeğe saygı ama çok anlamsız hiç birşey anlaşılmıyor ama iyi okursak birşeyler anlaşılıyor
Beren_Eda
Aktif Penguen s3
Aktif Penguen s3
Beren_Eda

Kadın Mesaj Sayısı : 195
Oyundaki Nicki : Berenyasemin
Takıldığı Mekan : Town,Pizza Parlor,bazı partiler ve kendi evim:)
Mesajı : Beni sinirlendireni 0 ile çarpar yok ederim:)

MesajKonu: Geri: Celebrate Puffles (Pufflelara davet)   Celebrate Puffles (Pufflelara davet) Icon_minitimePerş. Şub. 05 2009, 12:47

Pufflelar ne yapacakmış anlamadım tam olarak.Ama teşekkür ederim.
1murat1
Süper Penguen s3
Süper Penguen s3
1murat1

Erkek Mesaj Sayısı : 805
Oyundaki Nicki : 1murat1
Takıldığı Mekan : Frozen

MesajKonu: Geri: Celebrate Puffles (Pufflelara davet)   Celebrate Puffles (Pufflelara davet) Icon_minitimePerş. Şub. 05 2009, 12:50

Çeviri programları da aynı senin çevirdiğin gibi çeviriyor.Çeviri programından yardım aldıysan.Hatalı yazımlar olabiliyor.Mesela Hello Penguins Merhaba Penguinler olucak ama penguins diye çevrilmiş.Yine de çok sağol.
41tanisenes41
Süper Penguen s2
Süper Penguen s2
41tanisenes41

Erkek Mesaj Sayısı : 658
Oyundaki Nicki : tanisenes
Takıldığı Mekan : SUMMİT-BEACH & TOWN
Mesajı : EN BÜYÜK PENGUEN ROCKHOPPER

MesajKonu: Geri: Celebrate Puffles (Pufflelara davet)   Celebrate Puffles (Pufflelara davet) Icon_minitimePerş. Şub. 05 2009, 16:54

Ewet doğru.Ama yinede EMEĞE SAYGI bu arada o günü iple değil halatla çekiyorum
http://www.starpenguen.forumup.com-----www.starpenguen.tr.gg
[LeGoLaS]
Dahi Penguen s2
Dahi Penguen s2

Erkek Mesaj Sayısı : 1400
Oyundaki Nicki : Fbiy
Takıldığı Mekan : mountain
Mesajı : ι ℓσνє ¢ρ-тя

MesajKonu: Geri: Celebrate Puffles (Pufflelara davet)   Celebrate Puffles (Pufflelara davet) Icon_minitimeCuma Şub. 06 2009, 00:13

İngilizce kelimeler Türkçe kelimeler gibi deil eylemler başta oluyor bu yüzdende karışıklık oluyor ama bir cümlede eylemmi başa getirirsek anlam kurulmuş oluyor . :syglrl:
hafsosh
Yeni Penguen s1
Yeni Penguen s1
hafsosh

Kadın Mesaj Sayısı : 12
Oyundaki Nicki : hafsosh
Takıldığı Mekan : Ski Hill
Mesajı : HakaN BaLta'm

MesajKonu: Geri: Celebrate Puffles (Pufflelara davet)   Celebrate Puffles (Pufflelara davet) Icon_minitimeCuma Şub. 06 2009, 11:01

ama bence emeğe saygı ne olursa olsun uğrasmıssın saol
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Celebrate Puffles (Pufflelara davet)   Celebrate Puffles (Pufflelara davet) Icon_minitimeCuma Şub. 06 2009, 13:04

Yazıyı 3 Kez Okudum..Ama Anlamadım Yazıdan Bişi..
Galiba Demek İstediği Puffle Kutlamaları Partisi Filan Başlıcak :D
Silawitch
Yeni Penguen s3
Yeni Penguen s3

Kadın Mesaj Sayısı : 61
Oyundaki Nicki : silawitch
Takıldığı Mekan : Vanilla
Mesajı : Bilgisayar ortaminda degilim.Bu yüzden bazi karakterler çikmiyor.Özür dilerim.

MesajKonu: Geri: Celebrate Puffles (Pufflelara davet)   Celebrate Puffles (Pufflelara davet) Icon_minitimeCuma Şub. 06 2009, 13:26

Emek sarfetmişsin ona sözüm yok,ama yine de çeviri çok zayıf. Kelimeleri tam anlamıyla çevirip doğru sıraya koymuşsun,ama bağzı kalıpları yanlış çevirmişsin. Yine de okyunca birşeyler anlayabiliyoruz. Zaten sen çevirmen değilsin. Güzel olmuş. :ys:
ßÕ¢Úk
Dahi Penguen s3
ßÕ¢Úk

Erkek Mesaj Sayısı : 1821
Oyundaki Nicki : bencilhopper poliklinik meyveler sebzeler
Takıldığı Mekan : her yer

MesajKonu: Geri: Celebrate Puffles (Pufflelara davet)   Celebrate Puffles (Pufflelara davet) Icon_minitimeCuma Şub. 06 2009, 15:15

Puffleler evdeki puffle eşyaları ile oynuyabilicekler su içebilcekler evlerine giricekler falan
'yuSuf...
Club Penguin-TR s1
Club Penguin-TR s1
'yuSuf...

Erkek Mesaj Sayısı : 2220
Oyundaki Nicki : Yusuf1234

MesajKonu: Geri: Celebrate Puffles (Pufflelara davet)   Celebrate Puffles (Pufflelara davet) Icon_minitimeCuma Şub. 06 2009, 16:54

freeler napıcak :LoL:
http://.:.:.:.:.:.:.:.
cimnastikci
Yeni Penguen s2
Yeni Penguen s2

Kadın Mesaj Sayısı : 30
Mesajı : Puffle*cık

MesajKonu: Geri: Celebrate Puffles (Pufflelara davet)   Celebrate Puffles (Pufflelara davet) Icon_minitimeC.tesi Şub. 07 2009, 00:21

Sonları anladım da başlar çok devrik cümle olmuş.Ne yani bedava eşya mı gelcek evimize?
ßÕ¢Úk
Dahi Penguen s3
ßÕ¢Úk

Erkek Mesaj Sayısı : 1821
Oyundaki Nicki : bencilhopper poliklinik meyveler sebzeler
Takıldığı Mekan : her yer

MesajKonu: Geri: Celebrate Puffles (Pufflelara davet)   Celebrate Puffles (Pufflelara davet) Icon_minitimeC.tesi Şub. 07 2009, 09:07

Hayır puffle kataloğundaki eşyaları koyduğunda pufflelar onlarla oynucan mesela su kabından su içecekler

Celebrate Puffles (Pufflelara davet)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» puffles ve sevgi
» Hepinizi Summit Night Club'a davet ediyorum!