| rockhopper geliyor ama buz parçası ona engel oluyor | |
|
+7qirl Zonekral Merve mirac witch penguen63 selencik 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
selencik Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 779 Oyundaki Nicki : Selencukcuk Takıldığı Mekan : Pet Shop Mesajı : Clubpenguinden Vazgeçmem Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: rockhopper geliyor ama buz parçası ona engel oluyor Paz Ocak 20 2008, 13:02 | |
| rockhopper geliyor diye arama yapınca hiç bir sonuç yoktu işallah benden önce birileri bu konuyu yazmamıştır da kilitlenmez. beacon dan bakın bunları görceksiniz: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sonra kaya gemiye çarpacak ve rockhopper buz parçasına bakacak: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ve en son rockhopper kayıkla gemiden ayrılacak: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bundan anlıyoruz ki daha önce gözüken buz parçası buzullar eridiği için değilmiş [/13-] [/6-] [/6-] [/6-] [/6-] bu daha öncedendi şimdi böyle gözükmüyor teleskoptan bakınca sadece batmış hali görünüyor: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama rockhopper kayıkla turuncu can yeleği gibi bi şey getiriyor: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son tarafından Perş. Ocak 24 2008, 08:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
penguen63 Yeni Penguen s1
Mesaj Sayısı : 13 Oyundaki Nicki : 32352 liza Takıldığı Mekan : town plaza Mesajı : penguenlere selam Kayıt tarihi : 07/01/08
| Konu: Geri: rockhopper geliyor ama buz parçası ona engel oluyor Paz Ocak 20 2008, 14:08 | |
| of yaa nerden cıktı bu of ne güzel gelcekti | |
|
| |
penguen63 Yeni Penguen s1
Mesaj Sayısı : 13 Oyundaki Nicki : 32352 liza Takıldığı Mekan : town plaza Mesajı : penguenlere selam Kayıt tarihi : 07/01/08
| Konu: Geri: rockhopper geliyor ama buz parçası ona engel oluyor Paz Ocak 20 2008, 14:09 | |
| of yaa nerden cıktı bu of ne güzel gelcekti | |
|
| |
witch Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 256 Oyundaki Nicki : ceydagozde Takıldığı Mekan : town Mesajı : The cranberries Kayıt tarihi : 27/12/07
| Konu: Geri: rockhopper geliyor ama buz parçası ona engel oluyor Paz Ocak 20 2008, 14:17 | |
| 1.penguen63 flood yapma sanırım yanlışlıkla oldu buraya bakan arkadaşlar flood 2 ya da daha fazla arka arkaya mesaj atmaya denir. Eğer yeni birşey ekleyeceğim diyorsanız düzeltten yapın.
2. Evet bende gördüm gazeteyi okudum bir bakalım beach ten dedim. Çok kötü oldu.
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 779 Oyundaki Nicki : Selencukcuk Takıldığı Mekan : Pet Shop Mesajı : Clubpenguinden Vazgeçmem Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: rockhopper geliyor ama buz parçası ona engel oluyor Paz Ocak 20 2008, 14:36 | |
| ne güzel bir şeyler getirecekti bence 6. görev bu olsaydı da çözenler itemleri alsaydı ayrıca beach değil beacon | |
|
| |
mirac Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1288 Oyundaki Nicki : gizli... Takıldığı Mekan : HAUNTED HAUSE Kayıt tarihi : 12/01/08
| Konu: Geri: rockhopper geliyor ama buz parçası ona engel oluyor Ptsi Ocak 21 2008, 20:24 | |
| evet keşke bu olmasaydı.bu olunca 3 ayda 1 free item alamıyacağız. not:bu free üyeler için. | |
|
| |
mirac Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1288 Oyundaki Nicki : gizli... Takıldığı Mekan : HAUNTED HAUSE Kayıt tarihi : 12/01/08
| Konu: Geri: rockhopper geliyor ama buz parçası ona engel oluyor Ptsi Ocak 21 2008, 20:26 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yükleniyorbu çok fazla kötü oldu o gemide güzel bir gemiydi.tamda yardımcısı olacağım zamana yakın.not:yardımcısı olamama galiba 1 yıla gibi vardı. | |
|
| |
Merve Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3353 Oyundaki Nicki : Portakal08 Takıldığı Mekan : Town Kayıt tarihi : 12/10/07
| Konu: Geri: rockhopper geliyor ama buz parçası ona engel oluyor Salı Ocak 22 2008, 10:20 | |
| aa off ya buz parçası çarpıyor gördümm çokk kötü çarpıyor [ : ( x ] | |
|
| |
Zonekral Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 27 Oyundaki Nicki : zonekral Takıldığı Mekan : summit Mesajı : bana ulaşmak için summit towna gelin Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: rockhopper geliyor ama buz parçası ona engel oluyor Salı Ocak 22 2008, 10:26 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: rockhopper geliyor ama buz parçası ona engel oluyor Perş. Ocak 24 2008, 08:44 | |
| kayıkla getirdi zaten bunu da ekledim | |
|
| |
qirl Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 138 Oyundaki Nicki : merve cikcik Takıldığı Mekan : her yer Mesajı : )) Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: rockhopper geliyor ama buz parçası ona engel oluyor Cuma Ocak 25 2008, 17:54 | |
| ÜFF YHA ROCKHOPPER GELSİN YHA [//1222] | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: rockhopper geliyor ama buz parçası ona engel oluyor C.tesi Ocak 26 2008, 07:41 | |
| ondan item alamayacak olsamda onu görmeyi o kadar çok isterdim ki [//1222] | |
|
| |
| Konu: Geri: rockhopper geliyor ama buz parçası ona engel oluyor C.tesi Ocak 26 2008, 17:05 | |
| bende görmeyi çok isterdim bi de onunla arkadaş olup evini görmek | |
|
| |
| Konu: Geri: rockhopper geliyor ama buz parçası ona engel oluyor Çarş. Ocak 30 2008, 12:20 | |
| tarihten anlarsnız bu mesajı çok sonra atıyorum bu flood sayılmaz heralde şimdi rockhopper gemisi nerdeyse tam batacak resim: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
medes500 Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 188 Oyundaki Nicki : mites55 Takıldığı Mekan : cafe Mesajı : sana ne Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: rockhopper geliyor ama buz parçası ona engel oluyor Çarş. Ocak 30 2008, 12:44 | |
| rockhoper bidaha item getiremiye bilir [/SSSSSS] [/SSSSSS] [//1222] [//1222] [ : ( x ] [ : ( x ] | |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: rockhopper geliyor ama buz parçası ona engel oluyor Çarş. Ocak 30 2008, 13:07 | |
| Mutlaka Getirir... Diye Tahmin Ediyorum Çünkü Rockhopper Hala Kaptan Olarak Biliniyor Ve Kaptanların Da Bir Gemisi Olur Rockhopper Da Yeni Bi Gemi Yapar Yada Ne Biliyim Bundan Sonra Cp Adasında Yaşamaya Karar Verir Mutlaka Getirir... Ama | |
|
| |
usermous Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 81 Oyundaki Nicki : usermous Takıldığı Mekan : CP^^^Summit^^^Town ordaım ;) Mesajı : valla rockhopper adasını bulmak ve gidebilmek Kayıt tarihi : 24/01/09
| Konu: Geri: rockhopper geliyor ama buz parçası ona engel oluyor Paz Ocak 25 2009, 11:44 | |
| işallah yeni gemi yapar :hh: | |
|
| |
| rockhopper geliyor ama buz parçası ona engel oluyor | |
|